• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: a pozor nejsou to jen dokumenty. Viděl jsem pár fototestů kde byl ten rozmaz znát i na fotkách přírody
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: divím se že z toho není mnohem větší aféra. Na netu jsem četl že nepomohla ani výměna fotomodulu
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SSTTAANNAA: vítej do týmu!

Taky uvažuju o nákupu S23, ale ten "banana blur" je pro mě jasný dealbreaker:// Třeba zrovna včera jsem si vzal jeden v obchodě (Vivo Hostivař), přinesl jsem si svůj papír s textem, vycvaknul a bylo to tam...je to v prdeli
    ADAM
    ADAM --- ---
    SSTTAANNAA: Dex na s10 je výrazně pomalejší než na nových telefonech ( testováno na s8 tab a S21FE). Takže v tomhle bysis určitě polepsil
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    Zvažuju vyměnit s svou s10e za s23, ale trošku mě štvou ty recenze na foťák při focení dokumentů. Dost to používám, jak soukromé tak služebně. A často fotim v práci různé displeje v autě zblízka a tohle by byl problém.
    Jinak teda aktivně používám i dex. Máte někdo zkušenost s dex a s23?
    A samozřejmě otázka, kde tuto výměnu provést co nejvýhodněji?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEDOFREDO: uz proste zadarmo nedostanes folii, at si to koupil kdykoliv :) Jsou to zmrdi, co ti budu povidat, ja si v unoru koupil sluzbu a ani jednou sem ji diky tomu nevyuzil. Budu psat na vedeni samsungu obri stiznost za veci v domacnosti (maji neskutecne spatny servis a vystupni kvalitu zbozi), tak tohle k tomu pridam jako tresnicku na dortu.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    DRAGON: To sou ... A to zmenili podminky te sluzby, nebo ti to neřekli pri te koupi že už je to jinak? Je to tak pro všechny retroaktivne, nebo jen od nejakeho data?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Tak samsung stpre se opět ukázali jako typičtí Samsung :)
    koupil sem si v unoru k mobilu tu sluzbu, kdy vam zdarma meni folii, když přinesete účtenku. Využíval sem tu službu roky a nikdy nic.
    Ted přijdu a chteli za to 250 korun.
    Samaung je nejhorsi firma, co se tyce prozakaznickeho servisu. A to nejen kvuli tomuhle.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    máte někdo pls tu klasickou S23?? Díky
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: ak sem koukal že klasická S23 zase vyskočila (v CZ dist.) na 20k. Ale včera jsem třeba šmajdal v Europarku štěrboholy a měli to tam pořád za těch 16490,- -2000 bonus

podle mě je to pořád kauf, vzhledem k okolnostem co to stojí normálně
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    a je po akci....:/

Musím říct že mě to zaskočilo. Většinou jsou ty "časově omezené akce" pěknej bullshit a jede se dlouho po ofiko ukončení...no nic
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MCKIDNEY: ok přeformuluji:

Nepamatuju že by někdy v červnu stála ofiko CZ distribuce stejně, jako šedivky z netu. A jako že bys někdy dříve nakráčel v červnu do Datartu a koupil si S20, S21 nebo S22 za 14590,-??? Ani omylem
    MA747
    MA747 --- ---
    You're only using 10%... (Top 50 Unknown Galaxy S23 Ultra Camera Features!)
    https://youtu.be/JruNjE962Fk?t=77
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ono slo dolu je osemetne. Kdyz je akce, pak 5-6k slo dolu i na zacatku skrze marketing budget.

Ultra nebo cekat je muj nazor uz od S22.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---

Mám do toho jít?

Instrukce:
    S21 vs S23

8 hlasy od 8 respondentů
    • 37.5% / 3 hlasy
    • 37.5% / 3 hlasy
    • 25.0% / 2 hlasy

TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NAVARA: Jj ja čuměl jak blázen...základní model v CZ distribuci v červnu za 16,5. Wtf?? To musí být ty prodeje pekne v prdeli, nebo nevim
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Letos to šlo dolu cca o sedmičku při všech bonusech + dvojnásobná kapacita paměti
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    3K dostaneš ale za jakejkoli mobil, ne? Aspoň takhle ta akce fungovala v minulosti. To je škoda dávat jim tam funkční S10.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Bude, tam spíš jde o ten výkupní bonus co je tak 3K. Celkem to bude tak možná 4K z ceny dolů. Letos bych za S10 jistě dostal víc, ale nepotřebuju měnit S22 když zatím dobře slouží.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NEVILL: hele to už ta cena S10 bude víceméně symbolická ne? Nebo jak to máš vymyšlený...

(jinak kdybych měl s22 jako ty ta o S23 jen kvůli Snapdrgonu taky ani nepřemýšlím)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TEKKIT: Myslím že si počkám na S24 co bude příští rok, dám jim k tomu do výkupu S10 a S22 si nechám jako rezervu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam