• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: rad bych prodal, ale ex mi na displayi udelala vlasecnicovy skrabanec den pred tim, nez mi dorazila ochranna folie, tak bohuzel :) sice to neni skoro videt, ale uz je to proste poskozene :/
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Ale pokud prodavas, tak nabidni cenu ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Mam ultru. Tak nejak pocitam, ze ji nebudu mit porad v rukach, ale zaroven mi mobil prijde nic moc na vetsi surfovani, napriklad. A vyhledove chci neco mensiho, ta ultra byla nasledek toho, ze (mala) S23 nebyla skladem a ja potreboval mobil okamzite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: jen jedna vec: poridil sem si (mam S23 Ultra telefon) S8 Tab plus a nejak sem zjistil, ze ho fakt moc nepouzivam, tak bacha, rozmysli si to, jestli ten mobil nestaci, jestli si pamatuju, mas taky ultru :)
    Tablet dost casto lezi na policce :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte někdo s9 tab? Dost po něm teď pokukuju...
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: to by mi vyřešilo otázku upgrade ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Samsung Galaxy S24 se v Evropě po roční pauze vrátí k Exynosu. Šance na žádanější Snapdragon ale existuje – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/samsung-galaxy-s24-ultra-specifikace-parametry-vybava-dostupnost-cena/sc-309-a-1358306#part=1
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MA747: driv, nez to google neumel poradne, tak sem pouzival tohle a bylo to prima
    Super Backup & Restore - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=en&gl=US
    MA747
    MA747 --- ---
    Věděl by někdo pls, čím odzálohovat z Note 9 SMS? A kam ukládá voice recorder data? Díky.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    One UI6/ Android 14

Působí svěžím dojmem, novinek je spousta. Vyzkoušeli jsme nadstavbu Samsung One UI 6 – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/pusobi-svezim-dojmem-novinek-je-spousta-vyzkouseli-jsme-nadstavbu-samsung-one-ui-6/sc-309-a-1358279#part=1
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Rolovací Samsung přijde dříve, než byste čekali – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2023/08/25/rolovaci-samsung-prijde-drive-nez-byste-cekali/

Tenhle nápad se mi moc líbí!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    SATAI:Jiná koncepce, já mám takový elastický "tepláky" s kapsou na boku stehna.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Nemate nekdo ozkousene nejake pouzdro na S23 Ultra vhodne na delani behani? Asi armband, ale klidne i nejakou jinou koncepci...

(Nejradeji bych delal behani jen s hodinkami, ale trebas Samsung Health na hodinkach neumi treningove programy, C25K ma program pro hodinky, ale pro 10k uz neni... :-/ )
    ATAN
    ATAN --- ---
    Nema tu nekdo A53 5G, respektive zkousel nekdo na nem Android Auto Wireless? Funguje mi jen pres kabel. Ale treba S23 ve stejnem aute bezdratove AA funguje.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    NE7RA: 5g se na lte samozřejmě normálně připojí
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Samsung A23 5G vs LTE - Chapu, ze se ten LTE nepripoji k 5G. a je to i vice versa? 5G se nepripoji na LTE?
    4PTO
    4PTO --- ---
    piči, výměna displeje na s21u 256gb v mobilpohotovost 9100,- potřeboval jsem to hned tak jsem to dal, ale při čekání na opravu jsem si všiml, že za ty peníze tam mají použité 512gb :D tomu říkám loajální zaměstnanec, neřekl ani půl slova :))) ...netušil jsem že to tak spadlo, není to ani 2 roky co ho mám a stál 30? hehe
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: haha :) je to partnersky program, my jim dodavame auta a oni nam dodávají 50% slevu na vse :)
    jako ty ostatni veci jsou super, prack, susicka, mycka, indukce, trouba, vse na smart things posledni model. Ale s tou lednici me teda serou strašně:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Neměl jsi tu slevu právě za to, že je to bez servisu? -20% spolupráce, -30% bez servisu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: no jo jenze ja mel ty veci za polovinu nebo min, to uz je lakavy :) tak sem to.proste koupil, no. Vsechno poslednipdely, vcetne bozi americky lednice jen by mi ji mohli uz popaty konecne dovest aniz by s ni nekdo pri preprave trisknul :D Mam vybavenej novejma smart vecma byt za 80 litru a puvodni cena na alze byla 179, to proste nevahas :)
    ze ten servis bude tak hroznej sem ovsem nevedel, do te doby sem mel produkty samsung v perfektni zkusenosti reklamovany (tablety mobily monitory) ale tohle me zranilo, hluboce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam