• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    SATAI
    SATAI --- ---
    Neuverytelny kamikaze - odkliknul jsem instalaci. #PrayForSatai
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: co mě zaujalo:

Přizpůsobení widgetů fotoaparátu
    Na Domovskou obrazovku můžete přidat vlastní widgety fotoaparátu. Každý widget můžete nastavit tak, aby začínal v určitém režimu fotografování a ukládal obrázky do alba podle vlastního výběru.

- to bych si udělal celou jednu obrazovku s widgetama pro foťák, jestli to chápu dobře, to bych asi využil

Rozložení časové osy
    Studio umožňuje zobrazit celý projekt jako časovou osu s několika videoklipy. Vícevrstvá struktura umožňuje přidávat klipy, nálepky, titulky a další objekty a snadno upravovat jejich polohu a délku.

- tohle už by znamenalo teda přímo "stříhací studio" asi....to by bylo taky super

No a potom ještě ty Připomínky, já to používám hodně, bez mobilu si nepamatuju nic...

jsem zvědavej jak to bude běhat na S21://
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 dostávají stabilní One UI 6 s Androidem 14 - Techarena.cz
    https://www.techarena.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-dostavaji-stabilni-one-ui-6-s-androidem-14/n-8207/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Brzo nam zacnou blokovat snapdragony, protoze obchazime Exynos :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Samsung and Other Manufacturers Disable Phones Bought on Gray Markets: A Consumer Nightmare - iusearchlinux.fyi
    https://iusearchlinux.fyi/post/1848056

Huh?
    ADAM
    ADAM --- ---
    U mě teda hrálo roli navíc taky to, že jsem přešel na klávesnici, kdy levym palcem píšu E a pravým mezerník. Což na laptopove klávesnici nastavit nejde. Tak jsem laptopy rovnou trashl úplně.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já se v rámci odlehčení zbavil laptopu a mám místo něj na cesty s8 tab. A je to docela dobry. Pokud potřebuji nutně win, připojím se vzdálene na stolní PC. Ale z 90% si s tímto vystacim.
    Je to modulární, dle potřeby si člověk sebou může vzít malou klávesnici či myš. Za mě něco aspoň k zamyšlení.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OODOOW: Jj, používám Tab S8 Ultra jako mmj druhý až třetí monitor na cestách a je to super. Funguje to přes kabel i přes WiFi, používám na to SuperDisplay, ale podobných apps je asi víc.

K tomu jako zápisník se stylusem a spouštu dalších využití.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Mně by ten S8 tab přišel dobrej jako další display pro notebook, když potřebuju pracovat někde na cestách. Ale teda nejlepší by na to byla ta největší verze a bylo by to dost nevyužitý a drahý používat to jenom jako druhej monitor.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: zrovna tohle by mi asi nevadilo. Ale z podobnych duvodu mame iPad Pro, jen to neni vlasove a muze za to ne ex ale dite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: chapu. Ja ji mam defakto jen kvuli baterii (telefon mi vydrzi tri dny) a fotakum. Jinak bych taky bral mensi :/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: rad bych prodal, ale ex mi na displayi udelala vlasecnicovy skrabanec den pred tim, nez mi dorazila ochranna folie, tak bohuzel :) sice to neni skoro videt, ale uz je to proste poskozene :/
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Ale pokud prodavas, tak nabidni cenu ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Mam ultru. Tak nejak pocitam, ze ji nebudu mit porad v rukach, ale zaroven mi mobil prijde nic moc na vetsi surfovani, napriklad. A vyhledove chci neco mensiho, ta ultra byla nasledek toho, ze (mala) S23 nebyla skladem a ja potreboval mobil okamzite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: jen jedna vec: poridil sem si (mam S23 Ultra telefon) S8 Tab plus a nejak sem zjistil, ze ho fakt moc nepouzivam, tak bacha, rozmysli si to, jestli ten mobil nestaci, jestli si pamatuju, mas taky ultru :)
    Tablet dost casto lezi na policce :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte někdo s9 tab? Dost po něm teď pokukuju...
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: to by mi vyřešilo otázku upgrade ;-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Samsung Galaxy S24 se v Evropě po roční pauze vrátí k Exynosu. Šance na žádanější Snapdragon ale existuje – SamsungMania.cz
    https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/samsung-galaxy-s24-ultra-specifikace-parametry-vybava-dostupnost-cena/sc-309-a-1358306#part=1
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MA747: driv, nez to google neumel poradne, tak sem pouzival tohle a bylo to prima
    Super Backup & Restore - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=en&gl=US
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam