• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    SATAI: Ja mel za to ze to releasnuli pouze v DE. Zajimavy..
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    S23 - uz bezim na 6.0, jelikoz nase firemni wifi jede pres nemecko. Akorat me neskutecne sere ze me prestane hrat youtube music pokud mi prijde jakakoliv notifikace. Nevite kde by se tohle dalo vypnout?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Neuverytelny kamikaze - odkliknul jsem instalaci. #PrayForSatai
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: co mě zaujalo:

Přizpůsobení widgetů fotoaparátu
    Na Domovskou obrazovku můžete přidat vlastní widgety fotoaparátu. Každý widget můžete nastavit tak, aby začínal v určitém režimu fotografování a ukládal obrázky do alba podle vlastního výběru.

- to bych si udělal celou jednu obrazovku s widgetama pro foťák, jestli to chápu dobře, to bych asi využil

Rozložení časové osy
    Studio umožňuje zobrazit celý projekt jako časovou osu s několika videoklipy. Vícevrstvá struktura umožňuje přidávat klipy, nálepky, titulky a další objekty a snadno upravovat jejich polohu a délku.

- tohle už by znamenalo teda přímo "stříhací studio" asi....to by bylo taky super

No a potom ještě ty Připomínky, já to používám hodně, bez mobilu si nepamatuju nic...

jsem zvědavej jak to bude běhat na S21://
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 dostávají stabilní One UI 6 s Androidem 14 - Techarena.cz
    https://www.techarena.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-dostavaji-stabilni-one-ui-6-s-androidem-14/n-8207/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Brzo nam zacnou blokovat snapdragony, protoze obchazime Exynos :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Samsung and Other Manufacturers Disable Phones Bought on Gray Markets: A Consumer Nightmare - iusearchlinux.fyi
    https://iusearchlinux.fyi/post/1848056

Huh?
    ADAM
    ADAM --- ---
    U mě teda hrálo roli navíc taky to, že jsem přešel na klávesnici, kdy levym palcem píšu E a pravým mezerník. Což na laptopove klávesnici nastavit nejde. Tak jsem laptopy rovnou trashl úplně.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já se v rámci odlehčení zbavil laptopu a mám místo něj na cesty s8 tab. A je to docela dobry. Pokud potřebuji nutně win, připojím se vzdálene na stolní PC. Ale z 90% si s tímto vystacim.
    Je to modulární, dle potřeby si člověk sebou může vzít malou klávesnici či myš. Za mě něco aspoň k zamyšlení.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OODOOW: Jj, používám Tab S8 Ultra jako mmj druhý až třetí monitor na cestách a je to super. Funguje to přes kabel i přes WiFi, používám na to SuperDisplay, ale podobných apps je asi víc.

K tomu jako zápisník se stylusem a spouštu dalších využití.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    Mně by ten S8 tab přišel dobrej jako další display pro notebook, když potřebuju pracovat někde na cestách. Ale teda nejlepší by na to byla ta největší verze a bylo by to dost nevyužitý a drahý používat to jenom jako druhej monitor.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: zrovna tohle by mi asi nevadilo. Ale z podobnych duvodu mame iPad Pro, jen to neni vlasove a muze za to ne ex ale dite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: chapu. Ja ji mam defakto jen kvuli baterii (telefon mi vydrzi tri dny) a fotakum. Jinak bych taky bral mensi :/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: rad bych prodal, ale ex mi na displayi udelala vlasecnicovy skrabanec den pred tim, nez mi dorazila ochranna folie, tak bohuzel :) sice to neni skoro videt, ale uz je to proste poskozene :/
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Ale pokud prodavas, tak nabidni cenu ;-)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Mam ultru. Tak nejak pocitam, ze ji nebudu mit porad v rukach, ale zaroven mi mobil prijde nic moc na vetsi surfovani, napriklad. A vyhledove chci neco mensiho, ta ultra byla nasledek toho, ze (mala) S23 nebyla skladem a ja potreboval mobil okamzite.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: jen jedna vec: poridil sem si (mam S23 Ultra telefon) S8 Tab plus a nejak sem zjistil, ze ho fakt moc nepouzivam, tak bacha, rozmysli si to, jestli ten mobil nestaci, jestli si pamatuju, mas taky ultru :)
    Tablet dost casto lezi na policce :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Máte někdo s9 tab? Dost po něm teď pokukuju...
    SATAI
    SATAI --- ---
    TEKKIT: to by mi vyřešilo otázku upgrade ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam