• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Zatím jediná odlišnost co jsem zpozoroval je čas na zamykací obrazovce, který je jiným a tučnějším fontem, což je v pořádku.
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    za mou maličkost vše ok.,,,
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: se toho uplne desim pokazdy... jak to bude zase uplne jiny a jak to zpomali system. Snad tedy tentokrat ne..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    ONLY_Q: Teď to zrovna stahuju! :-)
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    Tak mám dneska hotový update S22 na UI 6:0 a android 14
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    kdyby někoho zajímalo, tak tady je nějaký údajný fahrplan Updatů na A14

Samsung's One UI 6.0 update release dates revealed for compatible devices - SamMobile
    https://www.sammobile.com/news/samsung-one-ui-6-0-release-date-timeline-announced-compatible-devices/
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tak dnes přišla malá aktualizace 218MB na S21. úroveň opravy zabezpečení 1.října (i když jedna říjnová už samo byla)

troufnu si predikovat, že to znamená, že by ostrá One UI pro 22 a 21 mohla bejt už do vánoc
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    TRAGIKOMIX: Tak to zřejmě fixnula reinstalace youtube music.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Drobný, 3GB, patch :monkaS:
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: je videt, ze mas velke nervy!
    #GrammarNaziPraying4Satai :)
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    SATAI: Ja mel za to ze to releasnuli pouze v DE. Zajimavy..
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    S23 - uz bezim na 6.0, jelikoz nase firemni wifi jede pres nemecko. Akorat me neskutecne sere ze me prestane hrat youtube music pokud mi prijde jakakoliv notifikace. Nevite kde by se tohle dalo vypnout?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Neuverytelny kamikaze - odkliknul jsem instalaci. #PrayForSatai
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: co mě zaujalo:

Přizpůsobení widgetů fotoaparátu
    Na Domovskou obrazovku můžete přidat vlastní widgety fotoaparátu. Každý widget můžete nastavit tak, aby začínal v určitém režimu fotografování a ukládal obrázky do alba podle vlastního výběru.

- to bych si udělal celou jednu obrazovku s widgetama pro foťák, jestli to chápu dobře, to bych asi využil

Rozložení časové osy
    Studio umožňuje zobrazit celý projekt jako časovou osu s několika videoklipy. Vícevrstvá struktura umožňuje přidávat klipy, nálepky, titulky a další objekty a snadno upravovat jejich polohu a délku.

- tohle už by znamenalo teda přímo "stříhací studio" asi....to by bylo taky super

No a potom ještě ty Připomínky, já to používám hodně, bez mobilu si nepamatuju nic...

jsem zvědavej jak to bude běhat na S21://
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Vlajkové modely Galaxy S23 dostávají stabilní One UI 6 s Androidem 14 - Techarena.cz
    https://www.techarena.cz/vlajkove-modely-galaxy-s23-dostavaji-stabilni-one-ui-6-s-androidem-14/n-8207/
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Brzo nam zacnou blokovat snapdragony, protoze obchazime Exynos :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Samsung and Other Manufacturers Disable Phones Bought on Gray Markets: A Consumer Nightmare - iusearchlinux.fyi
    https://iusearchlinux.fyi/post/1848056

Huh?
    ADAM
    ADAM --- ---
    U mě teda hrálo roli navíc taky to, že jsem přešel na klávesnici, kdy levym palcem píšu E a pravým mezerník. Což na laptopove klávesnici nastavit nejde. Tak jsem laptopy rovnou trashl úplně.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Já se v rámci odlehčení zbavil laptopu a mám místo něj na cesty s8 tab. A je to docela dobry. Pokud potřebuji nutně win, připojím se vzdálene na stolní PC. Ale z 90% si s tímto vystacim.
    Je to modulární, dle potřeby si člověk sebou může vzít malou klávesnici či myš. Za mě něco aspoň k zamyšlení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam