• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    NEVILL: Spíš bych počkal jaký ty AI funkce dají na S23. Exinos je za mně spíš krok zpět.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SMOKY: Mně to smysl dává, o trochu lepší hardware a na to AI jsem zvědavý. Mám S24 objednaný a S22 si nechám jako rezervu.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    btw S23 dostane nejaky AI funkce taky
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: kazdej ma holt jinej use case, ja nedelam na mobilu produktivni veci
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale jestli mas telefon jenom na volani, pak koncim tuhle zbytecnou debatu, ztrata casu :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: no nejses moc daleko a to dokonce i treba tak, ze mu reknes co ma rict a on treba zavola do nemecka v nemcine, nebude to imho trvat moc dlouho...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: se nedivim, kdyz to doted byl takovej vopruz :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    az ta AI bude umet za mne vyrizovat telefonaty, tak to beru :D
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: ok, zmenim to na pro mne nedava smysl, tyhle veci na mobilu vubec nedelam
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ONLY_Q: tohle si muzes rict prakticky o vetsine veci, je to subjektivni vec, jestli si nekdo chce koupit zajimavej device nebo ne. A tohle neni nejaka AI typu generovani radobyvtipnejch obrazku z promtpu, tohle je skutecna pomoc pri praci s tim zarizenim. Jak sem psal, dejte si to video, treba vas to taky zaujme.
    Jinak ja upgradovat nebudu, mam 23 ultra, ten telefon mi jeste par let vydrzi, ale mit neco starsiho, tak do toho okamzite jdu, je to uzasny, co ten telefon umi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: videl si to video, co sem posilal? neni AI jako Ai, umelou inteligenci uz pouzivas v samsungu ted. Tohle jsou dost zasadni veci, preklady textu, upravy textu, psani, prace se soubory, upravy fotek, automaticky tl'dr nejakyho textu (nebo treba pdf) atd atd, je to genialni.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: ja nevim vlastne k cemu bych to pouzil :D
    ONLY_Q
    ONLY_Q --- ---
    DRAGON: a potřebujem to?? byť je to úžasný...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: jestli nekdy daval smysl upgrade, tak je to na s24. To AI je neskutecny.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Koukam, ze upgrade ze zakladni S22 na S24 nedava moc smysl
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Samsung S24 Ultra Hands On - Galaxy AI is CRAZY!
    https://www.youtube.com/watch?v=J4aRcs66Nlo
    SATAI
    SATAI --- ---
    The Galaxy S24 gets seven years of updates, $1,300 Titanium “Ultra” model | Ars Technica
    https://arstechnica.com/gadgets/2024/01/the-galaxy-s24-gets-seven-years-of-updates-1300-titanium-ultra-model/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: njn, ja to videl naposled tak v roce 2012 :)
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: Já si právě říkal co řešíš, že to vše umí v základu prakticky každý launcher.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    samsung s tim hodne pohnul, One Ui 6.0 je uplne neco jinyho nez to, co sem pouzival cca na Samsung S4, nez sem presel na Apex. Nova launcher netreba, umi to prakticky vsechno co potrebuju :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KIDLI: uz sem to objevil. Dokud sem neodinstaloval Apex launcher, nemel sem v settings menu vubec videt polozku Home Screen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam