Díky všem za doporučení. Koupil jsem S23. Vyvstala mi další otázka, která u mé původní S10e taky visela, ale nějak jsem jí během času vyignoroval:
Půjdu ze široka: Samsung mobil s Androidem, který navíc používám se sdílenými službami od Microsoftu, je takový kočkopes. Data jsem přenesl z S10e na S23 bezdrdátově pres SmartSwitch. Při nastavování nové S23 se mě to dokola ptalo na něajký backup / synchronizaci s různými cloudovými službami. Jde o Samsung cloud, něco od Google, fotky mohu synchronizovat i s OneDrivem od Microsoftu.
Od Samsungu toho krom základních applikací (zprávy, foťák, galerie) moc nepoužívám. Kalendář je super. U Googlu mám emailovou schránku, ale jejich další online aplikace využívám, jen když musím (disk, kalendář, fotky, mailový klient, atd). Na PCčku používám Microsoft ekosystém, takže dost používám OneDrive, Outlook mobile emailový klient, atd.
A teď konečně můj dotaz. Máte nějaký návrh, jak strukturované využít tuhle paletu služeb? Vím, že by se dalo odpovědět textem o 20 stránkách, ale i tak to zkouším. Je to pro mě boužel prales a nejsem takový geek, abych do podrobna zkoumal výhody a nevýhody každé funkcionality. Takže návrh například: Backup/synchronizace telefonu (jen) do Samsung cloudu. Google email použít pouze pro přihlášení do Android služeb, ale bez synchronizace. MS ekosystém užít OneDrive pro synchronizaci fotek, Outlook mobile app jako email klient. Nebo nevyužívat Samsung cloud zálohu telefonu synchronizovat do Google, plus synchronizace fotek do OneDrive? Nebo úplně jinak? Jak to řešíte? Pokud se vám nechce psát a máte aspoň odkaz na nějaký článek, který se tím zabývá, tak budu rád. Díky.