• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LAUNCHER: Maj ty ultra rotating crown?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Hezky pekne pane! Tuhle odvahu cenim :-)

Ja vzal tyhle na hornim pic vpravo, naramek ale budu menit za cerny: LAUNCHER.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

Vím, ale na emergency ji nepotřebuju, afaik.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: ☺️☺️

Joking aside, myslím že bys měl velký problém rozchodit nejméně u O2 tu hodinkovou eSIM pro 2 různé hodinky, natož je držet najednou zapnuté a připojené k BTS.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: čistě racionálně mít raději dvoje levnější hodinky s LTE? Tipnu si, že pravděpodobnost zkázy dvou hliníkových je menší než u zkázy jedněch titanových ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Nic proti gustu, YMMV
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: upřímně ze všech důvodů pro Ultra mi přijde tenhle jako nejslabší ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jsem vymekl, zrusil objednavku na 44mm LTE a objednal Ultra. Protoze jestli si pres ne mam volat zachranku v pripade nehody, tak prece jen radsi titan nez hlinik. Ach jo...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DWAY: Nemá a mrzí mě to.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A nebo ji má nalepenou tak dobře, že nejdou vidět okraje
    DWAY
    DWAY --- ---
    Ty jo, ted sem si všiml, že s24u nemá nalepenou fólii z továrny O.o
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ja mozna budu muset prejit, sensor me umira a Tizen deaktivuji za rok. (Tvrdi ze bude porad fungovat, ale tohle jsem uz zazil 2x a po upgrade Samsung Health prestane fungovat).
    ADAM
    ADAM --- ---
    Koncem srpna se očekává oznámení nových garminu. Třeba tam bude něco nového s lte...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Nevim jestli se tomu da verit, ale tenhle Redditor tvrdi, ze:

"... since new processor is pure heaven. Im experiencing 0 lag or system freezes with it".

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/1e04030/comment/lck4eiw/?
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

No papírově to je trhač asfaltu, A78 je obstojný i pro mobil...

Ale nějak mám pocit, že stejně nakonec objednám Forerunner 165 a prostě budu mít na osamělé běhy druhé hodinky s LTE :-/
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Objednane Watch7 44mm LTE.

No jsem zvedavy, o kolik pomuze papirove vyrazne rychlejsi SoC s temi ukrutnymi lagy ve WearOS: 1* Cortex A78 + 4* Cotex A55

"... Exynos W1000 is first chip made using Samsung Foundry's second-gen 3nm process. Samsung has already showcased the first chip made using its new 3nm process. It is the Exynos W1000, which has a five-core CPU (one Cortex-A78 CPU core and four Cortex-A55 CPU cores) and the Mali-G68 MP2 GPU ..."

Pro srovnani Watch6 (a Watch 5 skoro totez): 2* Cortex A55

"Exynos W930 is equipped with the Arm Cortex-A55 dual-core CPU, boosting CPU speed to 1.4GHz for an 18% jump over our last generation processor."
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Aha, uz to chapu. Rozdil je ve Tve vete: "našel podkcast - Easy German Podcast: Learn German with native speakers". Tzn nenasel jsi tato videa, nasel jsi nejaka jina audia u kterych si (nedelaji vzdy) dal autor tu praci, ze k nim udelal podcast verzi a dal na svuj podcast kanal.

Jenze cokoliv co nema podcast verzi, pak nejmene na me YT music vypada takto a nehraje to (zasedle a vykrik). Jak v prohlizeci na webu https://music.youtube.com/ , tak v app na hodinkach 🙄 Podcasty jako takove mi funguji. Vtipne k tomu je to, ze na Apple Watch pustis libovolne video proste z Tveho obyc playlistu na YT, proste protoze muzou na YT, nemusi tam chodit pres YT music.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HULIK: Zkusim to teda jeste jednou, thx, jsi zlaty. Mozna jsem je nemel stazena... netusim.
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER:
    LAUNCHER: Já tedy hodinky bez mobilu prakticky nepoužívám, ale zkusil jsem.
    Tak to asi jde, dal jsem vám 30 minut svého života :-D
    Na YT music v mobilu jsem si našel podkcast - Easy German Podcast: Learn German with native speakers
    Vybral jsem si epizodu a dal si ji do vytvořeného playlistu.
    Daný playlist jsem si našel v aplikaci YT music na hodinkách a dal ho stáhnout do hodinek.
    Odpojil jsem hodinky od mobilu /vypnul BT, nemam LTE)
    A pustil na hodinkách app YT music vybral playlist a epizodu a dal play, voala hraje to :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Jednak. Druhak pokud je v tom playlistu libovolne video, tak je u me zasedle a preskoci mi ho to, tzn nespusti se ani jako audio verze tehoz...
    SATAI
    SATAI --- ---
    HULIK: a funguje ti ta YT music nějak rozumně? Trvá mi desítky vteřin, než se natáhnou playlisty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam