• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: jo, taky doufám. Ten sensor vypadá monumentálně, tak snad ten overkill zabere.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: LAUNCHER: Mmch moc díky za odkaz, je paráda že se tomu někdo takhle věnuje. Doufám že bude mít i GWU časem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Vodorovna osa - nejhorší korelace je tam 0.9, pořád mi to přijde výborný i pro nejhorší co tam kdy měl.

Svislá osa toho grafu má pls nějaký fyzikální význam? Nebo to je jen order těch zařízení sestupně?

SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: sedmičky/Ultry afaik žádné solidní testy (zatím) nemají. Jen k té otázce, jak 'easy' je tep (a tím třebas i hrv) na zápěstí
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Rád se mrknu. Konkrétní čas pls? 7 řadu Samsungu tam ale nevidím, nebo...?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Mmch ♥️ tu sensor array na GWU. Škoda že je vidět jen když je sundám 😀
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: no... Ne.

https://youtube.com/@TheQuantifiedScientist/videos

Jak přesně měří chytré hodinky tep. Výsledky srovnání s hrudním pásem. Přidali jsme Huawei Watch 4 Pro – MobilMania.cz
    https://mobilmania.zive.cz/hodinky-mereni-tepu-srovnani/a-1358729#part=1
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Měření čeho? Heart rate je i že zápěstí easy a Samsung/Google/Apple/Garmin jsou velmi přesné. Totéž krokoměr na hodinkách (ne prsteny). Dalsi data jsou horší, třeba spánek.

Možná to dřív bylo jinak ale teď takhle.
    SATAI
    SATAI --- ---
    MCKIDNEY: jo tak.

S pětkou je zatím jen 7 a Ultra. Postupně přijde na nižší modely Samsungu a asi i další. Co ti řeknu rovnou - GW4 až GW6 je prostě na měření shit a na výsledky nového sensoru na u 7/Ultra taky čekám.
    Pokud ti jde jen o tep ze zápěstí, tak jakékoli novější Garminy nebo Apple zatím měly podstatě lepší přesnost.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    SATAI: Ja mam Tizen a kalibrovany pristroj protoze plicni problemy. Chci to vyzkouset protoze me zalezi na mereni zon pro chuzi
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Mám doma W5P po factory reset co půjdou na prodej. Ale bydlim v Písku...
    SATAI
    SATAI --- ---
    MCKIDNEY:

Asi nerozumím - Galaxy watch 5 není tizen ani kalibrovaná ;-)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Kupuji S21/S22 pokud by se nekdo zbavoval nez to koupim v MP.cz
    Shanim na pujceni WearOS watch (Idealne 5tku) - zadne plavani nebo tak, ale potrebuji rychle srovnat data merena s Tizen a kalibrovanym pristrojem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Nevím, nepoužívám. Všechno co potřebuji často mám buď jako ikonku na watch face, nebo HW tlačítko.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER: jak funguje ta nemechanická luneta? Já teď na Firerunnerech pořád jezdím dokola po lunetě místo mačkání čudlů ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jinak s GWU jsem se presunul na reddit, je to niche produkt, takze jenom CZ-only to nema moc smysl resit. Kdyby nekoho zajimalo, tak jsem se rozepsal a udelal par fotek tady:

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/comments/1e40gbe/the_ultra_arrived_and_i_love_it_so_far/
    SATAI
    SATAI --- ---
    The Galaxy Watch Ultra (mostly) lives up to Samsung's lofty fitness promises | Android Central
    https://www.androidcentral.com/wearables/samsung-galaxy-watch-ultra-fitness-test
    HULIK
    HULIK --- ---
    LAUNCHER: Ahoj zkus Locus map, jako outdoor mapy.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Co mi chybi ke spokojenosti - Krome tvaru displeye jsou to vlastne uz jen nedokonalosti v apps:

* Ctvercovy display (napr. pro ucely mini-klavesnice)
    * Dobra outdoor mapa, neco jako mapy.cz na mobilu (jsou ruzne alternativy, treba Somyac, ale nenasel jsem nic kde bych byl uplne spokojeny, budu moc rad za tipy)
    * Google Home - chybi video feed z kamer doma
    * Google Keep - chybi nacrtky, tzn potrebuji nejen textove poznamky
    * Nenasel jsem Google Photos pro WearOS, mam tam nektere "poznamky" na ktere obcas potrebuji mrknout
    * YT music - aby se hudba dala nouzove pustit i pres interni repro, nejen povinne pres bluetooth

S nizsi prioritou:
    * YT (ne YT music) pro podcasty ktere jsou jen na YT
    * Asi fotacek, aby si clovek mohl nouzove vyfotit fotku, kdyz je bez mobilu...?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Ano, ten long press teď volá G Assist místo Bixby. Taky i při zhasnutých hodinkách funguje říct "Hey Google" (to jde vypnout, ale já to chci zaplé).
    HULIK
    HULIK --- ---
    SATAI: Byla to nouzovka, ale šlo to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam