• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Az to chvilku budu pouzivat, ale cenove a presnosti je to prijatelne. Tohle je predevsim o SW a zda pobezi dobre s mobilem v kapse.
    Zatim je dost pouzitych Tizen a 4 a 5, abych to nekomu doporucil.

PS me nabijeni nevadi, protoze Samsung ma magneticky bezdrat a behem sprchy mam dost na zbytek dne :) Kdyz zapomenu nabijecku, tak dobijim mobilem u sodovky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: Máš? Rozepiš se pls, kámoš to uvažuje pro děti. U mě spíš ne, děti o hodinky nestoji, osobně též nejsem hodinový, nosím to jen protože potřebuji/chci záložní mobil.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: No já si "příkopu" moc neužívám, ještě jednou, vadí mi přílišná osekanost WearOS apps a nemám rád kulaté displaye.

Jen že to co ty hledáš /delší výdrž/ nejméně mně neva vůbec. Protože i kdyby to mělo výdrž jeden rok, tak to nemám na ruce 24hod denně a ten čas kdy to nemám na ruce, to leží na nabíječce.

Ha, vlastně bych ocenil možnost nastavení "nabij jen do 80%", což opět ukazuje že výdrž zrovna pro mě dost, ale fce mi tam chybí 😀
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Garmin v jednu chvili vydal konkurenci AW a Active2 a to byl hrozny odpad. Baterie hrozna a Sw taky. Nicmene jsem pri treku potkal lidi co me rikali ze 75% vydrze Samsungu je porad lepsi nez 100% :) Proste nemeli tuseni.

Tim nerikam ze jsi jeden z nich, ocividne nejsi kdyz se koukas na data a reviews :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    No ono prave poukazuji na to, ze lide si uzivaji prikopu. Samozrejme ze majitel GWU si nebude stezovat na vydrz - je to prakticky nejlepsi co Samsung kdy udelal.
    Samozrejme take nekdo si bude stezovat mu Garmin vydrzi dele.

A dokud si ty uzivatele kopou dostatecne hluboke prikopy tak neuvidi co se deje na druhe strane :D

Fit3 je super zarizeni BTW.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: 2) WearOS není žrout. Když na GWU vypneš AOD, vypneš health tracking a nebudeš na ně šahat, vydrží Ti týden. Jako S23U mého syna. Pápá ten krásnej OLED, pápá sensor array, pápá slušné repro když přes ně telefonuji, pápá WiFi přes kterou se mi synchronizuje hudba a pápá WhatsApp který průběžně drží CPU vzhůru.

Na Reddit stížnosti na výdrž nevidím a nevím jestli po ní reálně touží někdo, kdo by si ty GWU za 17k CZK koupil. Trápí nás spíš co všechno WearOS Apps neumí a že se to moc nelepší. Dřív trápila i pomalost, ale počínaje touhle gen už je to dost svižné.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MCKIDNEY: 1) Samsungy bez WearOS se samozřejmě dále prodávají, jestli to i někdo kupuje nevím a neřeším:

Samsung Galaxy Fit 3 Unboxing & First Impressions!
    https://youtu.be/Q3abaIGuwdU?si=5zOVgPydkR4j75Jg
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja mam hezky veci :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Tohle je bohuzel tema co nezmizi dokud se SW+HW nezlepsi. Spoluprace Samsung se Samsung je luxusni - ale OS roste jak ja v McDonaldu.
    Tizen byl relativne zravej nez prisla 3ka s opravdovym HW. GearOS je oproti tomu zrout jak prase - takze vydrz naopak sla dolu oproti 3 a kvuli google licenci jsme prisli o podporu u iPhone.

Nicmene na druhou stranu Garmin uzivatele si po update museli preucovat jak nastavit budik. Protoze jejich SW se testuje v produkci a bug je feature change :D

Je me lito breku, ale tohle je proc nemuzeme mit hezke veci.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Nemá smysl řešit ty výdrže, GWU vydrží některým lidem 4 dny a já to umím vybít za 12 hod.

Mému synovi vydrží S23U týden nabitý (druhá třída ZŠ, má ho v tašce, doma má PC, nezajima ho mobil). Kdyz jsem ten stejný kus měl já, byl vybitý klidně méně než za den.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: nesnáším, vyřešeno :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: always on display
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (o iWatch ani nemluvě, kámoš je nabíjí denně. To by letěly okamžitě "do koše")
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: to je treba pro me naprosto zbytecna featura. I tak jsou ty hodinky dost presny. Proste normalne vydrzej 16 dni beznyho pouzivani. Jako sportracker samozrejme min. Ale se Samsungama se to vubec neda srovnavat.

ad AOD, uz sem si to vygooglil. Nemam oled display, takze pro me bezpredmetne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: jak pisu, GPS obcas, always on nevim co znamena.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SMOKY: ty 4-5 dnů tak cca odpovídá mému pozorování, takže nakonec dobít s rezervou dvakrát týdně
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: k cemu to je dobry ? to ani nevim, ze jde nastavit.
    SATAI
    SATAI --- ---
    SMOKY: GPS on nonstop, vyšší přesnost aktivita
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SATAI: aod ja oledu je zrout, ale fenixy imo daji aspon tejden s AOD , moje Venu 3 tak 4 dny . Co myslis GPS on ? To bezi jenom kdyz mas nakou aktivity, ktera vyzaduje GPS.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: always on? GPS a spol on?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: pul tydne? to nechapu, ja je pouzivam normalne naplno, obcas gps, full time notifikace (volani mam vypnuty), kalendar, krokomer, proste porad. A vcera sem je nabijel na 27%, naposledy nabijeny pred cyklodovolenou predminula streda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam