Buds 3 Pro (vs Buds 2 Pro):
1) Výrazně větší case. To je u mě jasné minus bohužel. Pozor, obrázek mate, na case #3 je nasazeno ochranné průhledné pouzdro, které to dělá větší. Sundat na focení to nechci, je to přilepené.
2) Tvar tyčky s mikrofonem má hrany, je mi to nepříjemné. Málo zakulacený je i konec, nepříjemné pokud se mi to opře o tvář. Nechápu, koho tohle napadlo a proč se to nezjistilo při testování. Velmi nápadné pokud dám do jednoho ucha #2 a do druhého #3.
3) Špatný seal kvůli bodu 2. Jak s nimi různě otáčím, aby mě méně tlačily hrany na tyčce, tak seal trpí. #2 prostě zapadnou do ucha na správné místo.
4) Opět jsem vypnul NC, na špuntech spíše vypínám, vyhovuje mi jen na mušlích. Různě to podivně šumí a výjimečně i píská, jak se mu nedaří přesně kompenzovat. Děje se mi i jinde. Za tohle se na ně nezlobím, spíš jen jestli čekáte zlepšení, tak nejméně já ho nenacházím.
5) Teoreticky lepší mikrofony, v praxi pro mě těžké potvrdit. Ze 3 volaných mi bez vědomí o tom, které zrovna mám, 2 preferovali více #3 a 1 více #2. Může být i jiným faktorem nez zrovna sluchátky. Obráceně jsem to nemel možnost otestovat. Nahrát prostě výstup z mic nechci, nemám s tím dobrou zkušenost proti reálnému hovoru.
6) Nepříjemné přehození tips. Bál jsem se, že je utrhnu. Koukal jsem na 2 návody na YT, ale všude tvrdí, že prostě tahat. Naštěstí tohle člověk udělá jednou a hotovo.
7) Líbí se mi průhlednost části case, hned vím, že jsou vevnitř. Nerozumím očku na ochranném pouzdře, to si těžko na něco budu věšet. Na reddit někdo ukazoval, že to odštípnul - souhlas.
Summary: Z důvodu 1 a 2 dost možná půjdu zpět k Buds 2 Pro. Jsem z toho celého dost překvapený, vyhovuje mi S24U i GWU. Ale Buds 3 Pro vůbec. Snad s nimi budou mít jiní více štěstí.