• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    SATAI
    SATAI --- ---
    FLAD: Dostal jsem se k použitému lacino. A 120hz OLED. A hmotnost.
    FLAD
    FLAD --- ---
    SATAI: Jen pro zajímavost, je nějaká praktická výhoda S8+ proti S9FE?

Mně přišlo, že ty poslední série FE jsou pro běžnýho uživatele asi nejlepší poměr cena výkon, zvlášť když k nim člověk dostane v nějaký tý akci ten obal s klávesnicí zdarma.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Pořídil jsem si tab S8+ (stejná velikost jako FE9+, 9+, 10+...), máte někdo doporučení na antiglare fólií?

- skutečně něco dělá s odlesky
    - funguje s ní otisk
    - instalace se dá zvládnout bez touhy prohodit tablet zdí

Dikz.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ono dneska Izraelsky cybersec firmy prodavaj AIO zarizeni, ktery ten telefon unlockne behem 1 minuty.
    = existuje realne exploit, kterym se da do toho zarizeni dostat.

I kdyby neco takovyho neexistovalo, tak ti nic nebrani vypajet z toho memory chip, vydumpovat obsah ty pameti a pak to bruteforcnout.
    + pokud vim, tak bruteforcnout 4 mistny PIN pres ADB jde porad na vsech androidech relativne "hned".

A samozrejme, vyzaduje to urcity skillset. Ja jen narazim na to, ze to neni nemozny a pokud by nekdo nabyl dojmu, ze v tom telefonu mas 10BTC ve walletce, tak to za to usili uz stoji.
    = realne pokud nekomu davas newipnuty mobil, tak si oteviras vedomne vektor utoku na svoje assety.
    SONIC
    SONIC --- ---
    Treba kvuli bankovnictvi jako takovymu je to stejne jedno. I kdyby se prolomil bezpecak telefonu tak se do bankovnictvi neprihlasis / platbu, prevod nepotvrdis. Ja sem beznej clovek / servisak a v nejakejch starejch slupkach bezpecak obejdu ale ne v samsungu. Trebas huawei 8 - 10 let starej tam uz sance je bez smazani dat. Lidi kdyz mi nosej telefony tak spis resej svoje domaci foto / vids nez nejakou banku :) A k pulce oprav mi ten kod stejne musej dat protoze je to jinak jak auto v servisu bez klicku - poradne to neotestujes.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ne, nedostane.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Bezny clovek (servisak) se ti do toho nedostane, pravda.
    Pokud by nekdo chtel a mel vuli, tak dostane ...

Tedy ja bych nikdy newipnuty mobil nikam nedal, kde nad nim nemam kontrolu.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ASACHI: tak nejak doufam, ze nemaj muj palec nebo piny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: ani servisak se ti do zamcenyho mobilu nedostane.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LA_PIOVRA: Hele a ty das newipnuty telefon do servisu, kde mas klice k bankam a tak?

Ja prakticky jakykoliv opravy resim tak, ze koupim novy telefon a pak stary opraveny prodavam ... kvuli security
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: je to uplne ok, otisk jde a hlavne to bylo ten samej den.
    Jen iracionalni odpor k Applu mi brani zmenit staj, po tomhle:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: cenikovku za origos maj 9450 czk..nejspis to bude druhovyroba nebo maj nejakej supr zdroj..nastesti druhovyroba na tyhle stroje bejva OLED tak na koukani by to melo bejt v pohode a jako bonus ti porad pude otisk prstu :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: jo, to je ono:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: iLoveservis ? :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: neco iNeco v OC Flora
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: s23 ultra service packy ted dost nejsou..cena je trosku podezrela na neautorizak..kde si to mel?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAGON: moje zkusenost je odtamtud, ja bych nejaky nahradni telefon doma nasel, ale nechce se mi si pretahovat klice atd. v situaci kdy rikaj, ze "nejpozdeji pozitri" to tady je atd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LA_PIOVRA: chapu. Ja chodim do Jecny do Samsung Plaza a tam mi pokazde, co neco resim, daji zdarma zapujcku.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAGON: 7,7, autorizak 7,9
    Pop pravde, je mi uplne putna, co to bude, kdyz to bude fungovat, lepsi nez soucasnej stav, kdy auztorizak na kazdej dotaz rika, ze uz to urcite zitra bude a ja jsem uz 12 (ne 10, jak jsem napsal puvodne) bez telefonu, rozumej bez bankingu, pristupu k uctu u brokera (kde nastesti nemam nic moc otevrenyho) atd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LA_PIOVRA: a ses si jistej, ze ten display bude origo a ne nejaka "cina"? jakou si neauth rekl cenu za opravu displaye?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Tvl po 10 dnech cekani na to, az ze skladu v Holandsku dorazi do Prahy do autorizovaneho servisu Samsungu nahradni displej na S23 Ultra jsem zasel do neautorizovaneho a telefon budu mit dnes hotov, pravda, s jinou barvou ramecku.

Stoleti pary tvl tohleto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam