• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LA_PIOVRA: a ses si jistej, ze ten display bude origo a ne nejaka "cina"? jakou si neauth rekl cenu za opravu displaye?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Tvl po 10 dnech cekani na to, az ze skladu v Holandsku dorazi do Prahy do autorizovaneho servisu Samsungu nahradni displej na S23 Ultra jsem zasel do neautorizovaneho a telefon budu mit dnes hotov, pravda, s jinou barvou ramecku.

Stoleti pary tvl tohleto.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    KN0FL: dobrá cena. Mironet má za tuhle cenu 128gb .Taky dělají šedáky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    KN0FL: Velká spokojenost s telefony od nich. Řešil jsem i záruku a moje zkušenost lepší než řešení záruky se Samsung CZ. Situace cca rok zpět.
    KN0FL
    KN0FL --- ---
    Šedej import S24 (Snapdragon 8G3) yay or nay?
    Samsung Galaxy S24 SM-S9210 8GB/256GB Onyx Black | iMobily.eu
    https://www.imobily.eu/samsung-galaxy-s24-sm-s9210-8gb-256gb-onyx-black-35978.html

Prosím, podělte se o zkušenosti - ať už s šedým importem, nebo třeba přímo s tímhle shopem.

Díky. :)
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Achjo
    Tak na skladacku od samsungu si pockam jeste min dalsi rok
    Special edition vubec nepodporuje s pen(

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition is what the original Fold6 should have been - GSMArena.com news
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_z_fold6_special_edition_brings_larger_displays_slimmer_design_and_a_200mp_main_cam_-news-65000.php
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ALENNAI: Tohle se me deje bezne a pouze pokud kliknu na opravu karty. Kdyz ne, tak se pozdeji pripoji bez problemu.

Data tam asi jsou, pokud jsi je neprepsala. Nicmene to bude chtit pocitac a recovery software. To je na trosku delsi povidani, ale nutne minimun je vedet:

Karta jde zazalohovat pomoci programu jako ddrescue. Ten vysledny soubor pak muze byt pouzit misto karty. Napriklad pokud to budes posilat nekomu na prozkoumani. Ten pak muze projit kartu po sektorech a hledat znamky existujicich souboru. Toto by mela byt prvni vec na programu u nesifrovaneho media.

Data co se obnovi budou pravdepodobne bez nazvu a adresaru, bude nutne prejmenovat a tridit.

Pokud jsi ji zasifrovala, tak je situace vyrazne horsi.

tl;dr potrebujes vetsi pomoc, nez jenom odkaz. Pro priste si nastav syncthing pro slozky na karte. At uz s pocitacem doma, nebo treba zasifrovany u kamarada.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Ahoj, poprosila bych o radu.
    Mám Galaxy S10 (SM-G973F/DS) a už podruhé se mi stalo, že při restartu telefonu se mi kompletně smazala SD karta.
    Recovery mi vytahne fotky, jen které jsme já vědomě smazala.

Pokaždé s jinou SD kartou, tzn. problém je buď v systémovém nastavení, který nemůžu nikde najít nebo vir?

Prosím pěkně o radu a dík předem.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LAUNCHER:

Novej? Pixel 9 Pro. Už minule jsem chtěl malý mobil, ale S23 nebyl skladem a pixely tehdy neměly podporu.

Víceméně spoko. IMO lepší fotky a hlavně lepší úchop. Jinak drobnosti lepší, horší, jiné. Ale killer fíčura je, že leží na stole bez viklání - to jsem vždycky Julii záviděl, když jsem ji hmatal na pixel ;-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SATAI: Ahoj, jaky mas ted a jak jsi spoko?
    SATAI
    SATAI --- ---
    Kdybyste někdo chtěl ZADARMO tenké černé "flipové" pouzdro na S23 Ultra, tak mohu dát v Praze. Pokud si vzpomínám, je to originál Samsung. Mírně odrbané, ale kdybych neměnil mobil, klidně bych ho nosil dál...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    SONIC: díky moc (omg to je sraní s tim)
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: jeste jedna oprava..udajne staci na novym telefonu nejdriv vyrobit novou zabezpecenou slozku a pak teprv kopirovat..melo by to pak jit..
    Solved: How to transfer my secure folder files to the S24 ... - Samsung Community - 2790896
    https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/How-to-transfer-my-secure-folder-files-to-the-S24-Ultra/td-p/2790896
    SONIC
    SONIC --- ---
    SONIC: oprava...neda to :)
    SONIC
    SONIC --- ---
    TEKKIT: myslim ze se te to zepta na heslo a pak ji to zkopiruje
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: pamatuju si že jsem s tim byl hrozně spokojenej co všechno to přeneslo tehdy, ale vím že ZS jsem v tu dobu ještě neměl
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    prosím, už si nepamatuju jak funguje Smart switch...přetáhne to i "zabezpečenou složku" do nového zažízení?
    Díky
    KATUSA
    KATUSA --- ---
    Dobrý den, sháním pro náš nemajetný dětský klub služební telefon, ideálně Samsung - nemáte někdo starší navíc, že by našel využití? Děkuji K.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    TEKKIT: Vyřešeno jiným witgetem...diky Launcher

Ja se furt snažil to řešit nativní cestou
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LAUNCHER: Jj je to witget. Proste Hodiny samsung. Já myslím že dříve jsem to nějak uměl. Ale teď jsou ty hodiny prostě bílé. V nastavení witgetu je jen "pozadí hodin"...už to vzdávám pomalu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam