• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: to zas ne, musel bych hledat novou podložku:)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: prodej, neasi ;-)

Mně to přijde jako celkem prima na takové to kavárenské anotování textů...
    ...ale moje místo v Supernově je pod lampou a některé úhly jsou strašné
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    S8+ mam doma a kromě toho, ze to občas používám jako podložku, pro to nemám vůbec využití:) hodně drahá podložka:)
    SATAI
    SATAI --- ---
    FLAD: Dostal jsem se k použitému lacino. A 120hz OLED. A hmotnost.
    FLAD
    FLAD --- ---
    SATAI: Jen pro zajímavost, je nějaká praktická výhoda S8+ proti S9FE?

Mně přišlo, že ty poslední série FE jsou pro běžnýho uživatele asi nejlepší poměr cena výkon, zvlášť když k nim člověk dostane v nějaký tý akci ten obal s klávesnicí zdarma.
    SATAI
    SATAI --- ---
    Pořídil jsem si tab S8+ (stejná velikost jako FE9+, 9+, 10+...), máte někdo doporučení na antiglare fólií?

- skutečně něco dělá s odlesky
    - funguje s ní otisk
    - instalace se dá zvládnout bez touhy prohodit tablet zdí

Dikz.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ono dneska Izraelsky cybersec firmy prodavaj AIO zarizeni, ktery ten telefon unlockne behem 1 minuty.
    = existuje realne exploit, kterym se da do toho zarizeni dostat.

I kdyby neco takovyho neexistovalo, tak ti nic nebrani vypajet z toho memory chip, vydumpovat obsah ty pameti a pak to bruteforcnout.
    + pokud vim, tak bruteforcnout 4 mistny PIN pres ADB jde porad na vsech androidech relativne "hned".

A samozrejme, vyzaduje to urcity skillset. Ja jen narazim na to, ze to neni nemozny a pokud by nekdo nabyl dojmu, ze v tom telefonu mas 10BTC ve walletce, tak to za to usili uz stoji.
    = realne pokud nekomu davas newipnuty mobil, tak si oteviras vedomne vektor utoku na svoje assety.
    SONIC
    SONIC --- ---
    Treba kvuli bankovnictvi jako takovymu je to stejne jedno. I kdyby se prolomil bezpecak telefonu tak se do bankovnictvi neprihlasis / platbu, prevod nepotvrdis. Ja sem beznej clovek / servisak a v nejakejch starejch slupkach bezpecak obejdu ale ne v samsungu. Trebas huawei 8 - 10 let starej tam uz sance je bez smazani dat. Lidi kdyz mi nosej telefony tak spis resej svoje domaci foto / vids nez nejakou banku :) A k pulce oprav mi ten kod stejne musej dat protoze je to jinak jak auto v servisu bez klicku - poradne to neotestujes.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ne, nedostane.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Bezny clovek (servisak) se ti do toho nedostane, pravda.
    Pokud by nekdo chtel a mel vuli, tak dostane ...

Tedy ja bych nikdy newipnuty mobil nikam nedal, kde nad nim nemam kontrolu.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ASACHI: tak nejak doufam, ze nemaj muj palec nebo piny
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ASACHI: ani servisak se ti do zamcenyho mobilu nedostane.
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    LA_PIOVRA: Hele a ty das newipnuty telefon do servisu, kde mas klice k bankam a tak?

Ja prakticky jakykoliv opravy resim tak, ze koupim novy telefon a pak stary opraveny prodavam ... kvuli security
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: je to uplne ok, otisk jde a hlavne to bylo ten samej den.
    Jen iracionalni odpor k Applu mi brani zmenit staj, po tomhle:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: cenikovku za origos maj 9450 czk..nejspis to bude druhovyroba nebo maj nejakej supr zdroj..nastesti druhovyroba na tyhle stroje bejva OLED tak na koukani by to melo bejt v pohode a jako bonus ti porad pude otisk prstu :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: jo, to je ono:)
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: iLoveservis ? :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    SONIC: neco iNeco v OC Flora
    SONIC
    SONIC --- ---
    LA_PIOVRA: s23 ultra service packy ted dost nejsou..cena je trosku podezrela na neautorizak..kde si to mel?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DRAGON: moje zkusenost je odtamtud, ja bych nejaky nahradni telefon doma nasel, ale nechce se mi si pretahovat klice atd. v situaci kdy rikaj, ze "nejpozdeji pozitri" to tady je atd.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LA_PIOVRA: chapu. Ja chodim do Jecny do Samsung Plaza a tam mi pokazde, co neco resim, daji zdarma zapujcku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam