• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Neradostný update o skládačkách

Z Fold 7
    Defakto to bude trochu pofackovanej Z Fold SE
    + Se Snapdragon Elite + větší vapour chamber
    - mínus 16GB, 12GB max
    + možná ale bude 45W nabíjení
    - stále zdechlá baterka s výdrží iPhonu
    - nebude podporovat S-pen (ale Samsung možná vyvine novej S-pen, jako Apple, tzn. větší nabíjecí mrdku.. Jestli to bude odpad, jako nabíjecí S-pen Pro, tak potěš koště)
    -opět se neuvažuje, že by mohl telefon dražší jak S25U být dosazen foto-hardware S25U

G Fold
    Trojitá skládačka 300g, zavírací se obouma křídlama dovnitř, tzn bude bulky (oproti třeba Huawei Mate XT)
    Tzn. Možná bude mít zvenku ještě jeden odolnější displej
    Release možná se Z-fold7 nebo napřesrok

Jako konkurence se skládačkama Samsungu zle utekla
    Jediný, co mě u nich drží je jejich uživatelský rozhraní
    A že se snažej mít kus výroby mimo Čínu
    EMBI
    EMBI --- ---
    LAUNCHER: vyssi vykon znamena casto i nizsi energetickou spotrebu pri nizsi zatezi:-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jsem v bodu, kdy pri těch malých obrazovkách mobilů nemám prostor využít CPU nebo GPU a pocitově nevidím rozdíl mezi S22U a S24U. Ač mám objednanou S25U, takže se IMHO nebavíme o kyselých hroznech.

Vidim prostor u NPU, třeba lepší a lepší zpracování hlasových povelů, AR atp.

Určitě to budou mít jinak lidé, co využívají DEX, nebo na tom hrají hry, nebo potřebují na mobilu zpracovat video, nebo prostě mají nějaký vhodný use case.

Jak tohle pls máte? Máte situace, kde ten výkon využijete? Nebo třeba sny, co teď nejde a šlo by s dostatkem výkonu?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: a tak 30% z toho co ztrati ziskam ja co prave koupil S22 po S10e po S8/S9 :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LAUNCHER: Nope, ta samá akce tehdy
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NAVARA: Chápu že u S25U je těch 512GB v akci. A na Tvé předchozí S23U jsi to pls měl proč? Točíš s tím videa, nebo pls nějaká jiná zajímavost, na kterou potřebuješ hodně lokálních dat?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: aha, ted sem videl S23 v realu, tak to pardon, on ma prohly sklo jen asi ultra, ja myslel vsechny modely S
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: a ja mluvim o Galaxy S, coz jsou tyhle telefony taky, ne? Myslim si o base a plus to samy co o ultra. menit netreba, ale viz to co sem psal
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    DRAGON: mluvím o base a plus
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak samozrejme ze ty telefony tridy Galaxy S vydrzej klidne 10 let a porad vykonem nezaostavaj, jenom je pak skoda, ze kdyz uz clovek najede na tu vlnu novej za starej, tak rok co rok prichazi doslova o tisice.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SMOKY: opakuji: rovnej display :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    Co se týče base a plus modelu koukám, že upgrade moc smysl nedává. I z mojí S22 v podstatě kromě baterky není žádný výrazný skok.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    (což mi stačí)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: ja ten 10x teleobjektiv stejně nepoužívám, tak mi to chybět nebude :) a myslim ze s25 bude mit stejnou nebo vyssi kvalitu fotek nez s23ultra
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: A bude mít stejně kvalitní foto/lcd výbavu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak já bych chtěl tentokrat s25, ne ultru, sice sem si už na tu velikost zvykl, ale bylo by zas po case prima mit maly telefon :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: jo tak, toho já naštěstí nevidím:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: No, na Launchera, ale na tvůj to sedí taky :) Mínuse ten tablet.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: to reaguješ na můj dotaz?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LAUNCHER: za 23U v 512GB konfiguraci, nákup 25U s kódem na 512GB velikost (a i kdyby nebyl, neva, na současném mám asi 120GB a nevím co dalšího tam dát)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam