PRAASHEK: Hele měli jsme 2ks Fold 4, já a manželka. Oba odešli na ten ohyb. Můj mechanicky, kdy prostě nešel dovřít. Manželce elektronika, kdy se po zavření nebo otevření resetoval. Nicméně když to fungovalo, bylo to úžasný. Kdo má na to nervy / nebojí se rizika, můžu doporučit.
My jsme přešli na klasiku, S24 Ultra, následně S25 Ultra. To má tu výhodu, že to po nás bez obav "dědí" i děcka a že máš v těle integrovaný stylus. Nicméně na Foldu třeba se stylusem (na Foldu nutno mít pouzdro, co má na něj místo, v těle integrovaný není) fungovala sdílená obrazovka z PC, na což je display Ultry nepříjemně malý.
Ještě mi na Fold 4 vadilo, že stylus nefungoval na vnějším display. V zimě jsem zvyklý vycvaknout stylus a fungovat v rukavicích (mám rukavice North Face s touchscreen support, ale drobné prvky se špatně trefují), jenže Fold je v té zimě pak potřeba na stylus vždy otevřít. Nežto na Ultra máš vše rovnou před sebou, ač malé.
Asi jsem Ti tímto moc neporadil, promiň, sám mám z Fold řady rozporuplný dojem 😊 Jo, ještě jsme ulitany tatínek a maminka dvou děcek, pro geeka co má na věci víc času (neříkám že Tvůj případ, neznám Tě osobně) by to určitě bylo vhodnější. Tady to pokud možno musí vše fungovat / být spolehlivé.
Napadá mě, že bych určitě radil doplnit hodinkami s aktivní eSIM, ať si v nejhorsim alespoň dovolaš, kdyby Ti náhle někde odešel (nabízí se Samsung Watch Ultra, nejsou ideal, ale lepší s podporou Androidu a eSIM neznám).