• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREDSEDA: si to musíš nastavit. Jeho problém byl v tom, že to nechali by default aktivovaný. Ale srovnávat tohle s čínským průserem v jejich mobilech, to ani omylem.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    EXCITE: manželce začal do telefonu stahovat hry. Tak jsem ho bloknul, odinstalovat nešel.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Aha, to je něco docela starýho, v té době jsem měl ještě Blackberry :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: nic takovýho nedělal.

What is AppCloud | App Cloud | Android | Samsung Cloud Apps
    https://www.tipwho.com/article/what-is-appcloud-appcloud-android/
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PREDSEDA: Nevím, neznám asi nemám? To jakože Tobě stahoval Samsung něco na pozadí?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    EXCITE: v Samsungu přesně tohle dělá AppCloud :-/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Konec trápení s otisky prstů? Řada Galaxy S26 dostala funkci, která to mění – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2026/03/17/konec-trapeni-s-otisky-prstu-rada-galaxy-s26-dostala-funkci-ktera-to-meni/

S tímhle se ta přesnost čtení otisku prstů fakt zlepšila.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    čínskej telefon ani zadarmo!
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    EMBI: Kdysi jsem koupil z ofiko distribuce máme nějaký Redmi, telefon choval divně, projel jsme ho tendy nějakým scanem a byl v něm nějakej bloatware, který stahoval nějaký čínský sračky, včetně her. Takže od té doby číňan ani náhodou.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    EMBI: uz aby udelali Xiaomi 17 Ultra s perem a budu spokojen. Kazdopádně letos zase nic tak vyměním baterku a uvidíme za rok za dva :)
    EMBI
    EMBI --- ---
    Mel jsem S21, S22, S23, S24, S25 a uz stacilo. Zadna inovace, tragicka baterie, shit Exynos a neustale se zhorsujici podminky pro upgrade (zadny vykup, bonus k predobjednavce apod.). Takze jsem presel na Xiaomi 17 a zatim super, urcite nelituji.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    OODOOW: Já bych do iLove sám od sebe nešel čekal bych úplně jiný sortiment. Navíc jsem v LB takže baterii mě tu vymění kde kdo. Nafouklá není ale opravu zvládnu snad sám.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    MILAZAJICEK: Jo, tak to je baterie kaput. Ještě se podívej, jestli není nafouklá a nekřiví ti už i mobil, jako ta moje. Jinak ten iLoveServis můžu doporučit. Původně jsem měl namířeno do levnějšího servisu, ale když jsem si v metru hledal, kde to přesně je a mrkl tam na recenze, tak jsem se zhrozil, hned vystoupil a šel do Butovic do toho iLove. :D
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DRAGON: Telefon furt ukazuje 100 % stav ale už ho mám přes tři roky a baterie dala vždy cca 1den. Teď už je to o dost slabší a spolehlivé den nedá jak někde pobíhám je odpoledne prázdná a začala už dělat i to že jdu pro balík s 16 % a než dojdu půl kilaku k boxu tak se telefon vypne. Baterie má za sebou přes tisíc cyklu takže bych řekl že má nárok. A jelikož ani S26U mě nepřesvědčila že by mi upgrade k něčemu byl tak vyměním baterií. Těch pár set korun do toho dám.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILAZAJICEK: můžu se zeptat, co se ti s tou baterkou stalo? Prostě odešla nebo se jí nějak zmenšila kapacita? Mně pořad totiž S23U vydrží, tuším, tak den a půl na pohodu. Původně vydržela myslím tak max dva dny.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SONIC: Diky o vypada dobře. Jdu objednat.
    SONIC
    SONIC --- ---
    MILAZAJICEK: service pack ma vzdy svoje lepeni (na baterku ne na zadni kryt)..cokoliv pod 600 v maloobchodni cene je urcite druhovyroba a ne original..MP ti to udela za 1200 czk coz je vlastne dobry kdyz si vezmes za kolik se da sehnat maloobchodne originalni baterka..lepení na zadní kryt i s origo baterkou treba zde https://www.jablecnedily.cz/s23-ultra--s918/ ale cena nic moc :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MILAZAJICEK: S10e mi dělali v mp.cz na počkání, cenu už si nepamatuji
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Ahoj. Umíte mi poradit kde koupit baterií do S23 ultra? E-shopy mají od 2-9stovek a většina tvrdí že to je zaručeně originál. Kdyby k tomu měli i lepení aby to šlo zase řádně zadelat budu jen rád.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Sony neumí baterie - jak tablet (Xperia Z2), tak sluchátka (1000X nějaký), obojí odešlo na řízení baterie.

U tabletu reportoval nulové nabití a vypnul tablet i se 70% baterie, byl schopen fungovat jen na kabelu, u sluchátek vadným firmware přebil baterku tak že odešla a bylo nutné je vyměnit. Obojí po záruce, u sluchátek tedy tenhle bug uznali a opravili ještě v rámci 3 let.

Takže Sony s bateriemi mám na osobním blacklistu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam