• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HASHSamsung Mobile
    S vice nez 1.000.000 prodanych zarizeni denne je Samsung nejvetsim vyrobcem mobilnich telefonu soucasnosti.
    Klub pro vsechny majitele.

Friends: [ Android ] | [ Google Nexus ] | [ MOTOROLA ] | [ Sony Ericsson ] | [ Windows Phone ]
    Twitter: @SamsungMobile | @SamMobiles

Pokud se otazka tyka zasadne a pouze pouziteho OS, zvazte jeji polozeni v prislusnem auditku.
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AXTHEB: To se stava, spina a SW.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LAUNCHER: MCKIDNEY: second hand radosti. Po chvíli zkoumání jsem pokepal horní hranou o stůl, vypadl nějaký kamínek a rázem je stereo vyvážené.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Díky.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Ne, ma byt zesileny na +- stejnou hlasitost pokud koukas na display.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AXTHEB: Není. Doma máme S23U až S26U (včetně 24) a všechny Ultry hrají normálně, tento problém se u nich nevyskytuje. S24U jsem používal osobně rok, když byla aktuální.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Ahoj. Pořídil jsem si z druhé ruky S24 Ultra a horní reprák (dvě dírky) hraje míň hlasitě než spodní (slot). Je to normální?
    HULIK
    HULIK --- ---
    Jen pro zajímavost :
    S26 Exynos 2600 vs Snapdragon 8 Elite Gen 5 Battery Drain Test
    https://www.youtube.com/watch?v=zQI7PBQDs_Q
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Plne funkcni s23 ultra 256G osoupana je 10k
    Pri prodeji za 8k bude rozdil cca 4k. Oprava co to opravdu udela dobre by musela stat pod 3k, abych o tom vubec uvazoval.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Cenove je vetsinou lepsi prenechat to kupci. Pokud je to kosmeticke, tak jeste vice. Protoze skrabanec co nevadi muze vezt k vymene baterky a dat tomu dalsi zivot po roce pouzivani.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    DRAGON: Radši skrablej než v neorigo housingu k tomu si pripocitej origo lepení na displej zadní kryt a musíš kvůli tomu sundat i baterku která je nalepená tak že po tom co jsem ji vypáčili ven uz bych ji vlastně vracet a nosit po kapsách ani nechtěl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: no na to se ptam, nemyslel sem.ze pouzdro bude za desitku s praci, spis kolem tri tisíc, schvalne se po nem podivam na ali, jestli neco nenajdu :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Bude to při ceně okolo 10k mít smysl?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tušíte někdo, jestli jde někde si nechat vyměnit origo celej housing na s23ultra? mam to skrably na uplne spodni strane primo pod displayem a jinak mam ten telefon uplne jak novej, tak nez ho budu prodavat, tak bych ho rad opravil. Jde to vubec?
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SONIC: Tak ještě jednou díky, operace se zdařila šlo to úplně v pohodě takže mám zase na tři roky vystaráno :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PREDSEDA: si to musíš nastavit. Jeho problém byl v tom, že to nechali by default aktivovaný. Ale srovnávat tohle s čínským průserem v jejich mobilech, to ani omylem.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    EXCITE: manželce začal do telefonu stahovat hry. Tak jsem ho bloknul, odinstalovat nešel.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: Aha, to je něco docela starýho, v té době jsem měl ještě Blackberry :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    EXCITE: nic takovýho nedělal.

What is AppCloud | App Cloud | Android | Samsung Cloud Apps
    https://www.tipwho.com/article/what-is-appcloud-appcloud-android/
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PREDSEDA: Nevím, neznám asi nemám? To jakože Tobě stahoval Samsung něco na pozadí?
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    EXCITE: v Samsungu přesně tohle dělá AppCloud :-/
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Konec trápení s otisky prstů? Řada Galaxy S26 dostala funkci, která to mění – Samsung Magazine
    https://samsungmagazine.eu/2026/03/17/konec-trapeni-s-otisky-prstu-rada-galaxy-s26-dostala-funkci-ktera-to-meni/

S tímhle se ta přesnost čtení otisku prstů fakt zlepšila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam