TICHTICZKA22: to s těma ránama souhlasim.. taky je miluju :) A ty podzimní, jsou snad nejhezčí.. Tak teda se drž, ať ti to vydrží. :)
Pro mě osobně je pití o nějakym balancu... chlastat každej den nebo vyloženě nějak ultra pravidelně a to tak, že do "sundání" by mě už nebavilo.. Neříkám, že to neumim, ale ty doby, kdy se člověk potřeboval nějak vypnout a zapomenout, jsou už (snad) dávno pryč. A navíc, tělo už tu kocovinu prožívá jinak, než v 16ti... žejo.
Nepít úplně.. to bych se zas připravila o fajn večery ve dvou při skleničce vína a upřímně i o pár dobrejch párty, kterejch už je sice taky čím dál tím míň, ale pořád jsou a jdu na ně ráda. Když mám chuť. Říct si ne, mám dost, jdu domů.. nebo nejdu vůbec.. nebo ne, nedám si, je imho to nejtěžší. Je fajn si občas udělat detox 2-3 týdny.. a pozorovat, jak je tělu najednou dobře.. jak dny jsou barevnější, člověk je akčnější a cítí se jako znovuzrozen. :)
Ze všeho nejmíň sexy mi přijde nalitá holka, co se usíná na stole, nedejbože někde na hajzlu, poblitá, s rozepnutejma kalhotama. A nebo agresivní chlap, kterej ve svý alkoholový síle vztáhne ruku i na ženskou. Ty konce jsou fakt hnusný, mohla bych povídat..
Mě vždycky asi ze všeho nejvíc zajímá příčina.. proč člověk vlastně začal.. a jestli to, kvůli čemu začal, tak cítí i teď a tudíž to má zapotřebí? A jestli chlast a kámoši jsou jedinej smysl života a jestli by si s těma kámošema rozuměl i bez vodky? Nebo jestli jsou i jiný hezký věci, díky kterejm stojí za to žít? :)