Taky prihodim svoji trochou do mlyna..Zacatky klasicky kolem 15ti, prvni kalby a hrozna sranda. Pak stredni, kdy se uz zaclo chodit kazdej patek ba co vic, zacli jsme tahat slitej chlast na hodiny. V te dobe prvni vaznej uraz, kdy po flasce vodky prokopavam sklo s dratenou vystuzi a delam si nepeknou reznou ranu do stehna ( 4cm hloubka, 23cm delka, 3cm od stehenni tepny ). Nasleduje vylouceni ze skoly kvuli zatahum, pak dalsi skola stejnej scenar.. Rok nicnedelani a nepretrzityho liti, kdy se vracim domu a pred dverma sbaleny veci ( nejednou )..o vypadcich nemluve. Tak to jde dal, az k prvnimu vaznymu pruseru s policii, prvni drepy na zachytce a opravdu nepekna noc s naslednou kocovinou na cele predbezneho zadrzeni. Zaroven s tim konci prvni vaznej vztah a ja si rikam ze neco je zle.
Omezuju piti, nastupuju na skolu a jsem v pohode.. Bohuzel pro mne v ty dobe poznavam cloveka co jako jedinej z lidi kolem me dokaze se mnou udrzet krok v piti a aby to nebylo vsechno, on to ma stejne. Takze cim dal vic extremnejsi pitky, cim dal min penez, cim dal castejsi vypadky, prusery atd.. Svoji nynejsi pritelkyni poznavam na mejdanu a postupem casu se vse vraci do starejch koleji. Hadky, docasny rozchody pri kterejch se netaji tim, ze je to kvuli mymu piti.. Deska se uz nehadame a ja sekam latinu. Do ted splacim penize za ten vetsi pruser, do ted jsem nijak neomezil piti, do ted mam opravnenej strach z toho co se stane priste.
Nebudu rikat, ze mi piti nepomaha utect od vsedniho zivota a uvolnit se. Nikdy jsem se zatim neprobral s touhou po chlastu a v kalbe nepokracuju. Pokazdy prochazim moralnim ocistcem, kdy si rikam kam zmizely vsechny prachy, co se to zas delo, proc je na me tenhle a tenhle nasranej a kde mam kurva mikinu.. Popravde se posledni dobou mnohem radsi napiju doma sam u filmu, nez se courat po meste s partou. Nastesti pro me bydlim na konci prahy, daleko od vseho deni, tudiz nehrozi ze bych nekam cestoval. Vypiju toho sice nemalo, ale alespon mam jistotu, ze se proberu tady, se vsema vecma a nehrozi zadny konfrontace s cizima lidma, s holkou nebo vytrznictvi..
Posledni kalba skoncila tenhle patek moji cestou na ambulanci z duvodu padu ze schodu u karlova mostu s lahvi piva v ruce..vysledek - roztrhany ruce na dvacet stehu vsude mozne, otres mozku, modriny vsude a pritelkyne v soku. Ani pres to vsechno si nedovedu predstavit, ze bych mel nadobro prestat...
Sorry za ten roman, tot muj pribeh.