• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ALOISIE
    ALOISIE --- ---
    Ne, že bude postupně přestávat až ho to přestane bavit úplně.
    MIC
    MIC --- ---
    ALOISIE: Co znamená do neurčita? Že si dotyčný bude průběžně neurčitě pít dokud neumře? (těch co chlastali a už nejsou mezi námi jsem znal dost) :-)
    ALOISIE
    ALOISIE --- ---
    Zdravím všechny. Myslíte, že alkoholismus může s věkem vyprchat do neurčita? Mám jeden takový případ poblíž.
    BGDNY
    BGDNY --- ---
    Ok, chlapce drahy - napises tie prace, dokoncis rocnik, oslavis to bujnym pitim a potom koniec! Nemam uz na to nervy.
    JOSPHINA
    JOSPHINA --- ---
    Jestli už to tu bylo, tak pardon :)
    Karel Nešpor — Všechnopárty: 1. 2. 2013 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...i/10090925908-vsechnoparty/213522161600003/obsah/242739-karel-nespor/
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    WARE: tak to ale neni..... stejne jako u kazde drogy (a vlastne u vseho co do tela cpem) je skodlivost v extremech..... kdyz se uziva jako lek, relaxant, mirny povzbuzovak, dezinfekce na cestach atd. tak ma svoje nezastupitelne misto.... kdyz se chlasta jen pro vysi promile v krvi je to spatne....
    WARE
    WARE --- ---
    Tak dík, je dobré si uvědomit, že alkohol není řešení ničeho, podlomí kolena každému a je to jeden z největších klacků, který mi život hodil pod nohy, prostě se to nevyplatí v žádné situaci. Abstinuji až na to, že na to pivo se nechám občas kamarády přemluvit, ale tvrdším bylinným likérům i těm ostatním se vyhýbám.
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    AND: A touhle sračkou si chtěl říct co? ;)
    AND
    AND --- ---
    Rádi chlastáte? :D Stahujte aplikaci ZDARMA! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hjkfDJbfNhM
    DARMOSLAP
    DARMOSLAP --- ---
    PETJU: aktuálně step 7
    WARE: Já byl minulý týden blízko něčemu podobnému, naštěstí jsem dopadl o něco lépe. Chata u kamaráda na Moravě, litry vína, slivovice, potom už mlha, přetahuju se se známou na zahradě, chytám rapla, hodim ji do křoví a nasedám do auta směr hospoda (naštěstí po prázdné polňačce). Tam nějaká piva, někdo za mnou přijde a odveze mě zpět. Na chatě po chvíli nová hádka vyvolaná alkoholem, hledám klíče, ale sebrali mi je - v amoku se jich dožaduju, napadám dokonce i kamarádky (kdybych je získal, měl jsem v úmyslu jet do Prahy!), odcházím na stopa, po 2 hodinách jsem zpět a volám na ostatní policii za krádež klíčů. Ti mi samozřejmě řekli, ať zavolám znovu ráno. Druhý den mě z chaty vyhnali a spolu se mnou uplatnili kolektivní vinu i na přítelkyni, která za nic nemohla. To pro mě asi byla největší facka, takhle jí zkazit dlouho očekávaný výlet. Vztahy jsou teď prakticky přerušený, některé se spraví, jiné už ne.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    WARE: Oni ty scenáře jsou dosti obdobný,všichni víme,kde je zakopanej Pes...i jak by tomu mělo být,jen ve stínu své podlomené vůle dlouholetym kaskaderstvim pod taktovkou nekonečných a neuvěřitelných mejdanů tak nekonáme a pak je to jak dům z karet a sere se,co může a věř mi,že sakra vim o čem mluvim.Tvá situace je politováníhodná,ale věz,že se stávaj podstatně horší věci a ber to jako výzvu,potažmo ponaučení.Život má fantastickou vlastnost,že Ti umí dát spravedlivý dělo a říct:"Tak takhle teda ne"!!!Kolikrát člověk jde hlavou proti zdi až je z toho blbej a možná proto se dostává do smyčky...samozřejmě je dost směrodatný zda li zapíjíš veselí či neveselí a je důležité si uvědomit,že když ten to dává a nic,že to neznamená,že já to dám taky...každej živej tvor je naprosto jinej orchestr chemickejch reakcí a rezistencí na určité podněty...držim palce při tvé mystické cestě životem a pevně doufám,že se nepotkáme na pavilonu 31:))Páč jsem poslední dobou jel taaky slušnej offroad,ale raději si ho nechám pro sebe...at se daří:)
    WARE
    WARE --- ---
    Tak, je tomu týden, co mi sebrali řidičák, ztratil jsem klíče a jsem rozbitej jako nikdy a nevím proč a od čeho, se probouzím ve vazební věznici či co jenom v kalhotách. Trapas, tragédie a megaprůser. A to jsem chtěl jenom zachlastat nějaký problémy a jít spát. No dopadlo to jak to dopadlo, následky si budu nést asi dlouho. Asi si vytetuju, že nemám chlastat. Je mi neuvěřitelně trapně.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Tak jsem to tu zase jednou za cas vsechno procetla. Jen takovej dotaz, protoze vic prispevovatelu se tu ohani tim ze kamaradi vas podrzi - to se tu opravdu nikdo z vas neprochlastal do stadia kdy uz o vsechny nejblizsi a kamarady prisel??
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    RUMEK: A proč je tenhle model nejškodlivější?
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    XINDL: Jsem tak na puli cesty ;)
    XINDL
    XINDL --- ---
    RUMEK: Pokud si das par piv a par panaku jen v ramci napr. uvolneni po pracovnim tydnu, tak je to naprosto normalni psychohygiena. Pokud to delas pravidelne kazdy patek a kdyz se nahodou o vikendu neopijes, tak ses nesvuj, tak uz je neco spatne :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    RUMEK: to nezni priblble....to je zcela klasicky mezinarodni postup :o)
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    Kdyz jen jednou za cas, tak si ji klidne precti ;)

    Za mne - provozuju vikendovy alkoholismus, tzn. druh alkoholismu nejskodlivejsi pro organismus. Vedom si toho, jak mi to skodi, i presto si nemuzu odeprit ten bozsky pocit, kdy si kazdy patek ci sobotu dam par piv ci panaku a nemusim premyslet vubec nad nicim... Mozna to zni priblble, ale pusobi to na mne jako takova psychologicka ocista (samozrejme dokad to neprezenu a nemam naopak vycitky, coze jsem to vyvadel - i kdyz se zvysujici se toleranci k alkoholu clovek blbne min a min... a jenom relaxuje :)).
    MARLI_TARN
    MARLI_TARN --- ---
    tuhle diskuzi necist, kdyz je den, kdy se clovek chysta jednou za cas do hospody:-)
    XINDL
    XINDL --- ---
    AKI4CE: na to nemam co rict, se vsim souhlasim :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam