VOLEMIKI: Sam jsem sel na centrum krizove intervence v bohnich, muzu doporucit, konzultace s psychologem a odnesl jsem si 3 nehroly a radu uzitecnych kontaktu, ktere jsem zatim nepouzil. Sel jsem tam s tim ze se chci nechat hospializovat, zatim je to jen ambulantni lecba. Nebudu rozebirat svoji diagnozu, ale byl jsem na dne s myslenkami na sebevrazdu, proto jsem se sebral a sel tam. Nerikam, ze nepiju pivo, ale chci jit spat s cistou hlavou a brzo. Kolem osme a spat aypon osm hodin, tech problemu po koralce, co jsem udelal si, bylo dost, proto nechlastam, tvoje problemy muzou pramenit z neceho jineho nez z chlastu, zbav se pocitace a dalsich veci, co te rusi pripadne, pokud mas pocit ze jsi na dne, rozeber svoje problemy tam. Ja jsem si dal problemy v rodine do poradku tak ze jsem uz vsechny normalne poslal do p..i a nenechal si nic libit. Kdyz si nechas vse libit, budes trpet a budou si na tobe ostatni vylevat svoje mindraky. Pokud zijes s nekym koo nesneses, musite si to vyrikat a usmirit se, a ne valcit. Ja sam musim jit spat, kdyby neco, jsou tam proto.