• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    IJACZEK: za jedenáct dnů se ti ani oko neotevře natož svět
    SDN33
    SDN33 --- ---
    IJACZEK: a kde beres jistotu, ze 12. nepujdes zas? To se ti teda otevřel nějak brzo. Spoustu práce - to myslíš jako nejít do te knapy? Nemyslím to ironicky, ptám se vázne. :))
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    Jedenáctej den a otevřel se mi svět, o kterym sem jen tušil, že tam někde (mezi těma oučtenkama s 5-10 pivkama denně) je! Všem bych přál to samý! Je potřeba udělat spoustu práce, ale podle všeho to za to stojí.......
    WARE
    WARE --- ---
    VOLEMIKI: Sam jsem sel na centrum krizove intervence v bohnich, muzu doporucit, konzultace s psychologem a odnesl jsem si 3 nehroly a radu uzitecnych kontaktu, ktere jsem zatim nepouzil. Sel jsem tam s tim ze se chci nechat hospializovat, zatim je to jen ambulantni lecba. Nebudu rozebirat svoji diagnozu, ale byl jsem na dne s myslenkami na sebevrazdu, proto jsem se sebral a sel tam. Nerikam, ze nepiju pivo, ale chci jit spat s cistou hlavou a brzo. Kolem osme a spat aypon osm hodin, tech problemu po koralce, co jsem udelal si, bylo dost, proto nechlastam, tvoje problemy muzou pramenit z neceho jineho nez z chlastu, zbav se pocitace a dalsich veci, co te rusi pripadne, pokud mas pocit ze jsi na dne, rozeber svoje problemy tam. Ja jsem si dal problemy v rodine do poradku tak ze jsem uz vsechny normalne poslal do p..i a nenechal si nic libit. Kdyz si nechas vse libit, budes trpet a budou si na tobe ostatni vylevat svoje mindraky. Pokud zijes s nekym koo nesneses, musite si to vyrikat a usmirit se, a ne valcit. Ja sam musim jit spat, kdyby neco, jsou tam proto.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: A opět nespím
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Hezky se to řekne ale co když už mám jenom plnit očekávání ? A hlavně podle mého zbytečně ? Už .... ? Fakt k praktikovi nechci z toho můžu mít jenom zbytečný problém .
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Prostě toho máš v práci hodně, rozešla se s tebou přítelkyně a máš hlavu ve stresu. Ať ti napíše něco na uklidnění. Tohle píše do karty u každýho třetího, bo je to pravda a kde kdo se dneska cpe antidepresivama a podobným bordelem :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: jj praktik určitě ale fakt mu nehodlám něco vysvětlovat bůhví co mi napíše do karty a to si nemůžu dovolit
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Rohypnol je jak kladivem na komára. Po těch budeš vypadat jak po tahu. Nejdřív bych zkusil něco slabšího, ale SDN má recht. Prášky na spaní ti může předepsat i praktik.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    volemiki > Tohle moc dobre znam, kdyz jsem byl jeste s byvalou na baraku. Jeji matka, high level alkoholicka, co mela kazdej metr jinyho alkoholika natahlyho doma. Ti borci jeste sli, ale baba ve špičce uplne mešuge. Jeden čas se to tam noc co noc furt dokola řezalo. (rezalo se to furt,ale tato doba byla extra). Nas s babou se to vylozene netykalo,ale mas takovy nervy, ze neusnes a kolikrat se do toho chte nechte musis priplest, zejo. A to byl treba cirkus az do 5 do rana. Pak chtej jit na sestou k masine. Tak jsem takhle parkrat dosel pozde, pusobil jsem jak fetka po tahu (a to jsem v noci ani nelil), no a netrvalo to dlouho a vyrazili me. A to byla kurva nejlepsi hokna,co jsem mel.

    Tak hypnáče ti predepise dneska kazdej , ne? Na spani. To neni problem. Jen pozor, je to zradné :-))
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: A alkáče mezi smažkama chápej tak že jediný mudr je z metadového centra abych byl komplet v praze v Krakovské jsem měl kdysi zakázku . Divil jsem se kolik lidí tam chodí na metadon a měl jsem u mudr Pressla reklamaci . Ty přímotopy co vaše firma namontovala netopí ! Ptal jsem se jestli se dívali na vypínače mají nastavený termostat klasika . Ne vše v pořádku , reklamace . Takže jsem přijel a zapnul . Mají tam spořivou uklízečku která to na víkend vypnula . Ta ženská měla víc rozumu než mediálně protěžovaný psychiatr . Takže věřme že si na ně dám majzla . Ale království za prášky na spaní !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: JJsrr dneska jsem opět zaspal když usneš kolem třetí ranní v pět vstáváš tak je to nerv .Tím spíš že tě po ránu nasere "bejvalka" a děláš celkem náročnou práci
    KEB
    KEB --- ---
    HVJ3R: Proč se ptáš mě? Můj známý si bral ant. sám a je čistej už deset let. Tam ten známý byl známý pana SDN33.
    VOLEMIKI: Nikdo ti ho nenutí. Debata šla pouze kolem.
    VOLEMIKI: Klid, nemusíš hned startovat. Jen říkám, co vím :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Pokud platíš hypoteku a máš zvířata tak ti nemocenská hovno pomůže !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Nevím proč všichni antabus . Já bez chlastu vydržím a dovedu fungovat nemám absťáky nic . Problém je v tom že deset dnů na suchu deset dnů bez spaní ! To není na antabus a kořalu jsem nikdy nepil !
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    KEB: No a jakej to ma smysl, vzit si sam antabus, zapit ho vodkama a ty obratem vyblit? To je proste jednodussi ho vubec nesezrat, ne?
    KEB
    KEB --- ---
    HVJ3R: Viděl bych to tak, že ho vyblije rychleji než se stihne přes žaludek natrávit. Čili bulimický efekt přivedený k dokonalosti. Navíc pokud vím, tak známej si antabus bral každé ráno sám. Ad účinky: taky by měl ještě zpomalovat metabolizaci alkoholu, takže se v té šílené chemicky vyvolané kocovině motáš mnohonásobně déle než bys měl.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    HVJ3R: tak omluva.. no on to tvrdí,já se o to víc nezajímal, takže budeš mít určitě pravdu
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SDN33: Antabus funguje ale trochu jinak - ne, ze by ses po nem + chlastu zeblil, to by jaksi zvladnul levou zadni kazdej alkac. Osobne jsem to nezkousel, ale co vim, tak by ti mel navodit stav ty nejhorsi kocoviny, takovy ty, kdy je ti na omdleni a sotva se drzis na nohou. Chlastat na nej je zivotu nebezpecne, takze tvoji historku spis vidim jako urban legend :)

    Navic:

    Disulfiram je nutno podávat v ordinaci lékařem či zdravotní sestrou, a to nikoliv pro „kontrolu“, zda klient léky užívá, ale proto, aby byl klient ochráněn před možností, že vezme disulfiram v momentě, kdy není zcela střízlivý (zdravotník by měl být schopen rozpoznat, že klient před podáním disulfiramu požil alkohol, případně má možnost ověřit jeho plnou střízlivost dechovou zkouškou v ordinaci).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam