SDN33: dva roky= celej nas vztah, protoze to byl hajzl co mi delal ze zivota peklo a jinak se to nedalo moc vydrzet :)
Ta prace hodne pomuze, ja jsem vzdycky byla extremista, budto vsechno nebo nic, nedela mi problem si ze dne na den rozseknout pulku zivota, protoze chci. Ja jsem naopak zacala diky praci lit, protoze to byl korporat a neskutecna vlna novych veci, zodpovednosti, pres 50 hodin cisty prace tydne + dodelavky o vikendech. Lili tam vsichni. Diky praci prijdes o kamarady, o konciky, o kontakty. Bylo to hodne narocny a jeste narocnejsi si rict, ze tohle nejde a ze to nedam.
Ja jsem teda denne nikdy nelila, spis jakmile jsem nekam sla bylo to zlo, casem jsem si vypestovala pomerne luxusni asocialnost, potrebu samoty. Chtela sem v ty hanbe a kocovine bejt sama, nenechala jsem si pomoct ani kdyz sem tu sanci mela. Pomohla jsem si sama. Nejvetsi zlom prisel asi s otazkou "a co z toho mam". Kdyz jsem zjistila ze nic pozitivniho, vykaslala jsem se na opijeni.
co se tyka toho sportu, hodne me bavi fitness, klasicka posilovna, sem tam squash. Cilem je byt soustredenej, 90% casu sportuju sama a znicim se tak, ze mam co delat abych dosla domu :) pivo pak je vylouceny.