• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: Eselvira, popravdě se divím, že se tu ještě neukázala :)

    VOLEMIKI: Jo ta zráta alkoholovýho filtru na očích je docela tvrdá zkušenost. Popravdě kdybych měl ten střízlivej náhled na věc co člověk získá když přestane, přestl bych už dávno....

    CLOWNZEPPA: Otázka zní, jestli to dokážeš udržet pod kontrolou a hlavně jak dlouho. Všeobecná zkušenost říká, že to jednoho dne praskne.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: ne to neber jako typ kamarád z mokrý čvrti . tam jsem řekl své a odešel . a už je neviděl ... jinak mají mylnou představu že s nima nemluvím a hlavně mě "pozejtří" na tuty čekali . Tohle se týká celého průřezu mých kontaktů . Od práce po obecní správu se kterou taky musíš jednat a mají obrázek . Nebo místní policistka které skončila mateřská a chce si honit triko a překvapivě to sahá dál je sranda hrát tu jejich hru s vědomím že zaspali..... nikdo z nich nechápe situaci a v podstatě tě ani nikdo nezná . Máš škatulku a právem . Změna v jednání chování a jako pivař vyzáži lidi rozhodí . i když hromada zkouší zajetý model tohle je celkem sranda s opatrností samozřejmě zároveň ale vidíš neidealizovaně okolí i ty a některé věci se vážně chroupat nedají
    ANDR3_I: jelikož jsme na webu tak se ti klidně představím jako vysoká blondýna ale jinak jsem jak kolega Keb říká vyjetej alkáč . A ty ?
    STALK: tyto instituce se dají najít i mimo uzavřený areál blázince teda nevím jak detox ale jsou nízkoprahová centra tam by ti laso mohli hodit a neříkej blázinec je odmašťovna
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    A je tu nejaka slecna/zena (klidne do posty)??
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    CLOWNZEPPA: Zřejmě proto, že už jsem to přestal brát sportovně:)Jinak moje výpověd je zde http://psychologie.cz/az-do-dna/ , s tím rozdílem, že jsem zase začal, ale není to tak hrozný, co bývávalo,i když kolikrát mám pocit, že balancuju. Ve směs to, ale vcelku jde. Naučil jsem se nemít problém s tim si dát tři píva a jít domů. Jen mě děsí,že když mě něco nasere. Tak mám tendenci zchladit hlavu a to bohužel větším než přijatelnym množstvim. Není to pravidlo, ale sem tam se to stává. Nepochybuju o tom, že život bez alkoholu je mnohem smysluplnější než s ním a proto jsem se ptal na jeho cestu. Každý kdo to dává má můj velký obdiv a velmi mě to inspiruje.
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Tak ono to hlavně způsobuje to, že člověk má potřebu se sdružovat se sobě rovnými. A podobní výpitci jako je on sám samozřejmě nechápou, proč člověk chlastat přestal. Na tenhle typ kamarádů a známých je dobré se vysrat a to z mnoha různých důvodů. Viz "soukaliči" řešili jsem to tu taky. Akorát, aby je člověk dokázal identifikovat, potřebuje střízlivý odstup. A ten získat a udržet si ho, je nelehké, jak sami dobře víme :)

    STALK: CLOWNZEPPA: Mě by spíš zajímalo, jestli je pod termínem "dlouhodobá léčba" myšlen klasický detox na psychiatrii, popřípadě kde přesně. (stejně by tyhle instituce měly být někde jinde a ne zrovna v blázinci. lidem by to pomohlo i psychologicky, nemuseli by si říkat jdu do blázince :D)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    CLOWNZEPPA: Mě by jen tak ze sportovní zvědavosti zajímala Tvá cesta až sem........
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    STALK: Mohl bys trošku víc konkretizovat tvou alko story? Jako impuls proč se změnit a to, jak si se vypořádával se svým novým přístupem k životu atp.?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    STALK: Svým způsobem máš kámo pravdu . Aby byla kompletní tak aspoň za sebe musím říct že přijdou chvíle kdy se začíná litovat že člověk vůbec vyplaval . Sám má člověk radost že je mimo statistiku která je zoufalá , ale okolí celkem nechápe kde si se vzal , co tam děláš a vůbec co tady ještě chceš . Pro hromadu lidí tady už prostě nemáš být . A nejhnusnější pravda je že problémy nastávají až když vyschneš . Chlastat i přes výčitky svědomí to je selanka . Bohužel většinou není cesta zpátky , už to utopit nejde . Prostě Matrix vezmi si červenou nebo modrou pilulku a počítej že není cesty zpět . A na to Kebe amen
    KEB
    KEB --- ---
    STALK: Amen....
    STALK
    STALK --- ---
    Desátej měsíc nepiju, jsem čistej. Vtuhle chvíli pomalu dokončuju dlouhodobou léčbu.Po několika letech mizérie a různejch pokusů něco změnit, jsem šťastnej! a to díky tomu že jsem přestal uhejbat, lhát, odporovat, a nechal si pomoct. Píšu to proto že bych komukoli kdo je na začátku, přál aby sebral odvahu a udělal to samý. Je to spousta těžký práce, ale fakt se vyplácí!
    SPIRITMONGER
    SPIRITMONGER --- ---
    Ty kravo ty "jednopiva" fakt nefungujou, clovek musi bejt naprosto striktni.
    KEB
    KEB --- ---
    Tak co kolegové nealkáči taky se chystáte zítra do Lidlu?



    vlevo nahoře :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Ruský lék proti závislosti. Dostanete "na holou" a hřbet | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...usky-lek-proti-zavislosti-dostanete-na-holou-a-hrbet_320133.html#.VDUiDPl_vTo
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    XINDL X - NEJLEPŠÍ KUCHAŘ
    http://www.youtube.com/watch?v=on4XhUDu7oE
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Někde na půl cesty :) Nemám je moc naposlouhané a hlavně to byl po dlouhé době koncert na který se mi podařilo jít. Většinou to nějak nedávám :)

    KLATIC: Popravdě jsem čekal, že budu za trubku a nebo že mě vyvedou, ale nakonec jsem napočítal další tři co cucali birella a ani grupa to nehnala nijak do extrému spíš tak do pohody.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: davat si alkehol za strizliva to je dobry zlo :o))
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB:Gratulace to jsi fanda alkeholu nebo ? fakt jen pro styl ?
    KEB
    KEB --- ---
    Své devítiměsíční výročí jsem oslavil stylově - koncertem grupy ALKEHOL :D Zjistil jsem, že zaskákat si jde i za střízliva, ale mnohem víc to bolí. Konec hlášení :)
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: nepříjemná pravda, popravdě jsem po schodech tak daleko nedošel, ale i tak mám strach to zkusit :)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I:Ale je pravda že se ani náhodou nesnažím o jedničku nebo něco takového . NEMOŽNÉ ...... a to zde podle mého platí pro všechny zúčastněné .......
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Konečně jsi ho vyhrábl !
    ANDR3_I: Takže osm , jen si to přiznej ! Letos po novým roce jsem zjistil že podle toho obrázku mám našlápnuto na devět . Ne něco po sedmičce . A teď je klid ......jako za poslední léta dlouuuuho ne .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam