• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    THEMAKARESH: Ja do toho jdu urcite, vcera jsem to taky vydrzela bez takze uz to budou 3 mesice (!!!! takhle to zni ze je to malo, me to prijde jako vecnost) na suchu..
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    tak co, kdo si zkusí ten vítězný únor? Já do toho půjdu a sem zvědavej jestli se na to po třech dnech nevykašlu...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    RIVA: u alkoholiku celkem typicky ne? Alespon zezacatku...

    Ja si tak nejak rikam ze si tema fazema musi projit kazdej... Osobne neznam nikoho kdo by mel fakt hodne velkej problem s alkoholem a prestal ze dne na den a dalsich xy let uz se nikdy nenapil. Mozna proto jsou ty lecebny plny a AA jsou nejrozsirenejsi podpurna skupina.

    K cemuz se vztahuje muj dalsi dotaz - chodite nekdo na skupinovy terapie? Nebo primo AA??
    RIVA
    RIVA --- ---
    ANDR3_I: To je hezky ze si vsichni ty uklouznuti v podstate planujem... :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ANDR3_I: kazdopadne ti drzim palce at to vyresis lip jak ja! Jako fakt to za to nestoji, vubec mi to nepomohlo, jediny co tak premyslim o tom, jak jsem rada, ze uz neliju a jak je to fajn mit cistou hlavu.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ANDR3_I: no obecne potrebuju strasne zpomalit s tou praci...jak je toho moc, hromadi se stres, ja zacinam panikarit a tohle je dost blbej emergency system.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: Njn, jednou to uklouznuti prijit musi, me to nejspis ceka zejtra :(
    Na vycitky se vykasli, to ti ted neprida, jeste sama sebe tryznit.. Spis premejslej nad tou situaci, co udelat pro to aby to priste nemelo takovej "dopad" kdyz te to sere. Je dobre ze te to stve!! Protoze kdyz te neco stve je tu prostor na zmenu ;)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    tak vcera zlom.
    mam ted docela stres v praci, ale tohle bylo hrozny, celej den dneska v haji, vycitky svedomi, zbytek - skoda mluvit. Jo a zanet hltanu k tomu.
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Pokud je to tradiční místo alko nákupů, preventivně bych se mu vyhýbal. Nic se tím nepokazí :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    SA_KRA_: velmi dobre....ona je to vpodstate jedina mozna a spravna cesta, protoze cim vic v sobe clovek pak musi nosit temnych tajemstvi, tim vetsi ma chut se zlejt, aby zapomel jak mu ty kostlivci uziraji dusi...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: Ani jedno z toho nejim, pobavilo :DDDDD

    Hlasim ze jsem zatim strizliva, v prdeli, ale strizliva!!!!
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SA_KRA_: Fandím Vám !!! Statečná !
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Jen ať chodí do večerky , ale pro housku , kefír a kus salámu .
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: LOGO i VOLEMIKI mají pravdu. Pokud je každý problém problémem, tak na to kašli a rovno chlastej na plnej plyn. Budeš to mít za sebou rychleji. Chce to prostě sednout k učení a aspoň to zkusit a do večerky vůbec nejít a obcházet ji obloukem.

    VOLEMIKI: Přesně tak, když se budeš snažit utopit problémy v chlastu akorát zjištíš, že umí plavat :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    VOLEMIKI:
    KEB: tai, done.
    a jelikoz je nejlepsi, tak mi rekl akorat ze "co bylo to bylo" a dal mi pusu, takze cajk, jsem rada ze me zna zas o trochu vic.


    ANDR3_I: jeee to proberem :) ale to das, ja ti verim! Uz ted se drzis uplne skvele..
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Flaška hovno pomůže akorát si rozbiješ hlavu o dno
    LOGO
    LOGO --- ---
    ANDR3_I: tak musíš bojovat, ne? říct si pokaždý, když přijde nějakej průser-hm to se musím vylejt, to jinak nejde- to máš lepší se vybodnout na vše rovnou a ušetříš si trápení.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: No ja mam problem jit na koncert i jako posluchac
    :D na podiu to nedavam uz vubec, jednou sem krtila kamaradum CD v Lucerne, narvala jsem se konskou davkou kokainu a stejne sem nebyla schopna rict ani slovo!! Ja hlavne zacla pit abych vubec mohla mezi lidi..

    Jinak za 3 dny statnice (neumim nic) a dneska rozchod, takze ja to vidim dneska blede, vecerku s nejvetsim vyberem chlastu mam naproti pres ulici, tohle jsou presne ty chvile kdy mi to zas zacina bejt vsechno jedno :/
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ANDR3_I: no ja se na svatbach vsemoznejch pribuznejch zlil jak hovado... jednou jsem se probudil v obleku v bahne v krovi nekde za mestem kdyz sem si sel nekam do nonstopu pro doutniky ci co... na svoji svatbe jsem snidal metaxu uz v 7 rano a rozvod jsem taky celej prochlastal ....uz toho bylo nejak dost....

    je fakt ze kdyz jsem mel hrat na konzerte daval sem si dve sklenicky vina vzdy....i driv nez jsem vubec zacal nejak vic chlastat...trema je svinstvo..... hrani bez chlastu pred lidma byla vubec nejvetsi moje vyzva asi....ale jde to :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KLATIC: Ja bych asi obrad zvladla, ale naposled co jsem absolvovala svatbu pribuznejch kam jsme jely s mamou a segrou, ja pak odmitala odjet s nima (chlast zadarmo zejo kdo z nas by odmital) tak me tam nechaly a ja se druhej den vzbudila na hotelovym pokoji s komplet sedrenym oblicejem a znicenym diamantovym naramkem, never more - doslo mi ze vlastni svatbu za pritomnosti alkoholu nedam :D ne tak abych z toho vysla se vzpominkama a bez ostudy..

    Jinak na mesic odjizdim za ocean kde k tomu alkoholu neni takovej pristup, akorat jsem si tam naplanovala dva koncerty (ktery nezvladam ani tady, natoz v cizi zemi a meste uplne sama) a vybouchnul mi odvozo-doprovod takze se trochu bojim do jakyho pruseru se to zas ritim a o to vic vim ze nesmim ani kapku proste :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam