• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Hustej klubik! Alkohol je v pohode, dokud je hlava v pohode.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SDN33: tak moje psychoza z chlastu je treba ta, ze moje prace je korporatni zlo. Za strizliva a v normalni podobne je to naopak docela v pohode. Ale v psychoze = neda se to vydrzet, musim okamzite podat vypoved a pak tejden docela bleju, kdyz mi rano zazvoni budik.
    Je to nebezpecny.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAREBAK: no to je taky jedna vec, jestli neni lepsi nepit a jednou, ja nevim, za mesic si dat nejaky kvalitni lepsi zabavnejsi drogy.:) (pro ty, co si proste vedomi jednou za cas nejak matlat ci menit musi) Ale to je tak verze pro fakt abstinenty. Pac vetsinou, kdyz se fetuje , tak se i chlasta, coz je uplne nejhorsi kombinace.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: tak to teda neznam. Co to je psychoza z chlastu? :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: mam to dost podobne... Nedavno jsem to vsechno vykladala novy terapeutce, vcetne moji zavislosti na nakupovani, hromadeni a nejaky dalsi veci - a zeptala se me jestli sem nekdy premejslela nad tim proc inklinuju k tomu bejt zavisla, co mi ten vztah dava? Nikdy sem nad tim nepremejslela. Kazdopadne ja dokazu bejt zavisla asi uplne na cemkoliv... takze ted jde jen o to se nejak postupne dostat k tomu "nejmensimu" zlu
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: kurva... i
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    THEMAKARESH: no ono ani tak nejde o to, cim si clovek kurvi dusi a telo. jde o to, nakolik inklinujes ke zlu. ja treba nedokazal cadit a chlandit zaroven. ale kokes mi do chlastu neva. ale kdyz jsem si vybral chlast za sveho nepritele, tak slo do prdele i vsechno ostatni, vcetne cigar. ono to bylo vsechno tak nejak propojene.... az neuveritelne, vcetne ranni kavy. ted davam caje a hořkou cokoladu. taky zavislost, ale alespon ze sebe nedelam kokota pred lidmy, ktere mam rad. no. hlavne sam pred sebou.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: no me urcite, ja bejvala obecne docela dost precitlivela, ted je to sice bez psychoz ale zato to mam jak na houpacce, hormony nehormony... Mozna je zo specificky spis pro holky tohle ;) proste clovek najednou neni tak otupelej a vsechno najednou strasne proziva
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SA_KRA_: asi jde o to jaký emoce se ti vracejí a nevím jestli psychóza, kterou z chlastu máš (ty zná asi každej co chlastá) je zrovna nějakej druh emoce...?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    DAREBAK: když se sjíždíš háčkem, přece chytáš draka :-D
    DAREBAK: no jako já sem třeba udělal substituci na peří alkem a teď se snažím zbavit chlastu... asi jde o to jestli nahradíš nějakej větší shit menším, ale co je větší shit to jde taky blbě posoudit, znám lidi co jedou na pé a celkem normálně fungujou i ty co sou mimo a stejně tak i lidi s oběma případama na chlastu.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    a zazivate nekdo takovy to, ze se vam s dlouhotrvajici abstinenci vraci emoce?
    protoze ja to mam presne naopak :)
    cim vic leju, tim se mi prohlubuji my nahovno stavy, kdy jsem schopna do mrte rozebrat zivot, jakej mam a a treba si rict, ze panikarim z prace. A to jak se jednou uhnizdi, to je pruser.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: nebud blba. zbavis se jednech sracek (neznam te, ale chci ti verit) a pujdes do jinejch? ... ja tu tvou ironii citim ;-)
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: ona totiz substituce zla zlem neni uplne mimo misu... to byl puvodni popud.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: vzhledem k tomu ze jsme v klubu kde se snazime abstinovat od alkoholu, fakt by me nenapadla asociace s dalsi drogou.. Ehh :) zatim mi stacej ty moje zavislosti co mam (a ze jich neni malo!), ale dekuju za tip, az se prozmenu nebudu chtit uchlastat muzu zkusit tohle - urcite to pujde rychlejs!!
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: no. mel jsem na mysli diacetylmorfin. hacko. asi bych dal prednost peri, metamfetaminu. a vykydani je takove - docela - obvykle slovo. shodou nahod odpovida i vyznamu :-). ale ja tem dnesnim mladeznikum uz hovno rozumim. tak se radeji blbe ptam...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: já zas nechápu to vykydání háčkem??
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    za me suchej unor a dotahnu to dal :)
    zkusim ted vyuzit toho, ze me vlastne vsichni podporuji.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: ehm. trapny dotaz: hackovani je fakt hackovanim a nebo jde o vykydani se hackem? cim vic casteji zjistuji, ze vubec netusim, na jake jsem planete. tak se radeji blbe zeptam :-).
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    HOFFMI: To háčkování neni vůbec blbej nápad, asi to zkusím :D
    RIVA
    RIVA --- ---
    Ja uz ten suchej unor zacal tak nejak z nutnosti! :) Angina a antibiotika co by polozily i vola...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam