• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Trolla nekrm a nehlaď! On chcípne sám od sebe...
    SDN33: VOLEMIKI: Taky by mne to zajímalo.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SDN33: Jak to ta bytná řešila potom ? Srr mimo mísu ale zájem ....
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SKYRAY: Kámo vo tý hlavě v pohodě si to tady namlouváme všichni . A máš pravdu alkáč je největší kocour .
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: nemyslim si, ze to jsou vylozene psychozy.. Spis to, jak prechazis do toho alkoholickyho uzkostnyho dojezdu:) ale to ma podle mne k psychoze daleko.. Teda nevim, jak moc silny to mas, tj taky fakt.
    Tak to funguje u me. Kdyz se vyliju, tak druhej den po ranu a pres den dobry. Skoro bych az rekl, ze pocituju docela fajn antidepresivni ucinky. Ale jak prijde večer, tak na me dojde nehorazna uzkost. Z toho pak pomuze uz jen spanek anebo jit znovu na pivo. Ale vetsinou je to pak druhej den po tom uz normalni, dobry. Proto cim delsi jizdu kalis, tim se tohle prodluzuje. :)
    dost psycho byla bejvala majitelka domu, kde jsem bydlel. Ta, kdyz se nalila, tak zacla vsecky vyhazoval z baraku, ze jsou proti ni a ze neplati, pritom to nebyla pravda. Takovyhle šou bejvaly celou noc, nez usla nebo vystrizlivela.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: třeba když chlastáš a pak si druhý den myslíš jak po tobě všichni jdou a fakt se ti nechce vyjít na ulici, aby si nemusel čumět na ty nepřátelský xichty. Nebo jak jezdím na černo tak vidím za každým revizora atp. dá se toho najít hodně ;-)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Hustej klubik! Alkohol je v pohode, dokud je hlava v pohode.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SDN33: tak moje psychoza z chlastu je treba ta, ze moje prace je korporatni zlo. Za strizliva a v normalni podobne je to naopak docela v pohode. Ale v psychoze = neda se to vydrzet, musim okamzite podat vypoved a pak tejden docela bleju, kdyz mi rano zazvoni budik.
    Je to nebezpecny.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAREBAK: no to je taky jedna vec, jestli neni lepsi nepit a jednou, ja nevim, za mesic si dat nejaky kvalitni lepsi zabavnejsi drogy.:) (pro ty, co si proste vedomi jednou za cas nejak matlat ci menit musi) Ale to je tak verze pro fakt abstinenty. Pac vetsinou, kdyz se fetuje , tak se i chlasta, coz je uplne nejhorsi kombinace.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: tak to teda neznam. Co to je psychoza z chlastu? :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: mam to dost podobne... Nedavno jsem to vsechno vykladala novy terapeutce, vcetne moji zavislosti na nakupovani, hromadeni a nejaky dalsi veci - a zeptala se me jestli sem nekdy premejslela nad tim proc inklinuju k tomu bejt zavisla, co mi ten vztah dava? Nikdy sem nad tim nepremejslela. Kazdopadne ja dokazu bejt zavisla asi uplne na cemkoliv... takze ted jde jen o to se nejak postupne dostat k tomu "nejmensimu" zlu
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: kurva... i
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    THEMAKARESH: no ono ani tak nejde o to, cim si clovek kurvi dusi a telo. jde o to, nakolik inklinujes ke zlu. ja treba nedokazal cadit a chlandit zaroven. ale kokes mi do chlastu neva. ale kdyz jsem si vybral chlast za sveho nepritele, tak slo do prdele i vsechno ostatni, vcetne cigar. ono to bylo vsechno tak nejak propojene.... az neuveritelne, vcetne ranni kavy. ted davam caje a hořkou cokoladu. taky zavislost, ale alespon ze sebe nedelam kokota pred lidmy, ktere mam rad. no. hlavne sam pred sebou.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: no me urcite, ja bejvala obecne docela dost precitlivela, ted je to sice bez psychoz ale zato to mam jak na houpacce, hormony nehormony... Mozna je zo specificky spis pro holky tohle ;) proste clovek najednou neni tak otupelej a vsechno najednou strasne proziva
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SA_KRA_: asi jde o to jaký emoce se ti vracejí a nevím jestli psychóza, kterou z chlastu máš (ty zná asi každej co chlastá) je zrovna nějakej druh emoce...?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    DAREBAK: když se sjíždíš háčkem, přece chytáš draka :-D
    DAREBAK: no jako já sem třeba udělal substituci na peří alkem a teď se snažím zbavit chlastu... asi jde o to jestli nahradíš nějakej větší shit menším, ale co je větší shit to jde taky blbě posoudit, znám lidi co jedou na pé a celkem normálně fungujou i ty co sou mimo a stejně tak i lidi s oběma případama na chlastu.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    a zazivate nekdo takovy to, ze se vam s dlouhotrvajici abstinenci vraci emoce?
    protoze ja to mam presne naopak :)
    cim vic leju, tim se mi prohlubuji my nahovno stavy, kdy jsem schopna do mrte rozebrat zivot, jakej mam a a treba si rict, ze panikarim z prace. A to jak se jednou uhnizdi, to je pruser.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: nebud blba. zbavis se jednech sracek (neznam te, ale chci ti verit) a pujdes do jinejch? ... ja tu tvou ironii citim ;-)
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: ona totiz substituce zla zlem neni uplne mimo misu... to byl puvodni popud.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: vzhledem k tomu ze jsme v klubu kde se snazime abstinovat od alkoholu, fakt by me nenapadla asociace s dalsi drogou.. Ehh :) zatim mi stacej ty moje zavislosti co mam (a ze jich neni malo!), ale dekuju za tip, az se prozmenu nebudu chtit uchlastat muzu zkusit tohle - urcite to pujde rychlejs!!
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: no. mel jsem na mysli diacetylmorfin. hacko. asi bych dal prednost peri, metamfetaminu. a vykydani je takove - docela - obvykle slovo. shodou nahod odpovida i vyznamu :-). ale ja tem dnesnim mladeznikum uz hovno rozumim. tak se radeji blbe ptam...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: já zas nechápu to vykydání háčkem??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam