• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    jedno pametni :)
    Jaromír Nohavica
    https://www.youtube.com/watch?v=gpl0IppPsJQ
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja jsem se zklidnila, navic sem nachcipana, ale velmi prijemne bylo zjisteni ze za leden jsem se sestrelila jen jednou a alkohol jsem mela celkem 3x. V mistnim absitnujicim prostredi jsem blazen, ze se tim chlubim, ale pro me je to po 6 letech epicky vysledek a zatim to vypada, ze unor zvladnu jeste vic v pohode.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Tak přátelé spolualkáči . Nemohu jinak než že se podělím o své radostné události posledních dní . Má substituce v podobě THC fascinovala policii natolik že mě zbavila břímě řidičského oprávnění . Díky Vám strážci , byl jsem na rozcestí ale nasměrovali jste mě správně do šedé ekonomiky . No a zemřel mi tchán . K mému překvapení na cirhozu jater . Překvapilo to . Znal jsem ho devět let , na dálku a ne tak často , možná jsem si jenom nevšiml , ale rozhodně jsem netušil že leje až takhle . Toto je především pro ty lavírující . Naplánujte si abstinenci , nebo naopak recidivu jak chcete . Nemusí na vás být nic poznat , ale sami před sebou neutajíte nic ani nikam neutečete . Když se nedoběhnete vy tak vaše játra to udělají za vás ! Alku zdar a tvrdému zvláště !
    RIVA
    RIVA --- ---
    HOFFMI: Me s tim ze zacatku pomohly antibiotika po kterejch mi bylo tak spatne, ze jsem na chlast nemohl ani pomyslet. Ted uz bych parit mohl ale nechce se. :) Vzdycky kdyz zacinam prestavat pit, tak si pomerne dlouho rikam jaka je to pohodicka. Zlom vetsinou prijde az tak druhej, nebo treti mesic...
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SDN33: Máš pravdu , už o ní byla zmínka . Já myslel že máš na mysli nějakou domovnici , když si psal o nájmu . Jednoho s rakovinou jícnu jsem znal . Chroptěl že je nasranej protože nemůže jíst . Bolí ho každý polknutí atd . Ale dvacet piv tam poslal naprosto v poho to polikat mohl .
    HOFFMI
    HOFFMI --- ---
    Tak tejden za nama guys! Jak to jde?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Už jsem to tady psal několikrát. Nebyla to vyloženě bytná, ale majitelka domu, kde jsme bydleli. Respektive matka bejvalky. Ale ten dům byl spíš jak takovej squatt. Pobejval tam přoád někdo cizí, spolubydlící a partneři bytný (ok, budem ji říkat tak) se pořád střídali. A tak furt dokola. Kalby skoro každej večer. Občas dal někdo bytné zaslouženě do držky, což jsme museli (občas nechtěně) řešit, obšas dala bytná do držky někomu jinýmu. Což bylo víceméně v klidu, to jsme tolik neřešili :). Ostudy po vesnici, sem tam nějaká policie. Hádky střídaly radost a sounáležitost. Občas nějakej zdevastovanej nábytek a zase pitka. Zdravice panákama a tak pořád dokola. Historek plná kupa.

    Nyní je to tak, že se tam zpátky nastěhovala její druhá dcera, která má děcko, tak se tam dost zklidnily minimálně ty návštěvy všemožnejch sousedů a otrapů. (Kdo zná trochu Vyškovsko, bude mu to jasný :) ) A bytná chlastá spíš už tak sama a nebo ne doma. Je to baba lehce nad 40. Na svůj věk dost pěkná. I když ten roční pobyt s miminem je na ní dost vidět. (Víc , než chlast!). Má zdravotní problémy ve smyslu rakoviny? jícnu. Respektive asi ne rakoviny, ale kdysi ji někdo těžce podělal operaci. Jako je to dost vážný, ale spíš mi občas příjde, že je to jeji precedent, na co se vymloluvat, že tak kali. Baba je to moc hodná, dá i poslední korunu nebo rohlík. Ale jak se nakalí, tak to jede až do finiše. 5x za měsíc si najde novýho borca, do kterýho se zamiluje hrozně a ještě ten den, jak se nakalí, ho pošle do hajzlu, nakope mu prdel a po cestě vlakem zpátky si stihne najít další dva. Vlastně si myslím, že žije docela dost spokojenej život a že jinej už neumí. Ten vnuk ji trošku zpravil. Nebo minimálně zklidnil ty poměry v tom baráku. => takže teď zase vymejšlí, ke komu se odstěhuje.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: tak jako to mám podobně, že seš třeba chvíli v pohodě, ale to se probereš ještě nalitej, jindy je to naopak a už od rána víš, že je to v hajzlu, že po tobě jdou... jinak já to mívám pak většinou několik dní, a ty úzkostný stavy jsou právě ty psychózy, sice způsobený chlastem takže by se to mělo správně pojmenovat toxická psychóza nebo dojezdová psychóza :-D a že chlast může způsobit psychotický stavy to je vědecky doloženej fakt, ono je těchto stavů celá řada, kdy některý se ti rozvinou a trvají delší dobu a některý přijdou jenom jako akutní ataka... akorát se to taky kryje s neurózama, kdy máš ty příznaky podobný, ale ještě si dokážeš uvědomit, že je to jen v tvý makovici. Ten popis tvý bytný to je typickej příklad toxický psychózy vyvolaný chlastem.
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Trolla nekrm a nehlaď! On chcípne sám od sebe...
    SDN33: VOLEMIKI: Taky by mne to zajímalo.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SDN33: Jak to ta bytná řešila potom ? Srr mimo mísu ale zájem ....
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    SKYRAY: Kámo vo tý hlavě v pohodě si to tady namlouváme všichni . A máš pravdu alkáč je největší kocour .
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: nemyslim si, ze to jsou vylozene psychozy.. Spis to, jak prechazis do toho alkoholickyho uzkostnyho dojezdu:) ale to ma podle mne k psychoze daleko.. Teda nevim, jak moc silny to mas, tj taky fakt.
    Tak to funguje u me. Kdyz se vyliju, tak druhej den po ranu a pres den dobry. Skoro bych az rekl, ze pocituju docela fajn antidepresivni ucinky. Ale jak prijde večer, tak na me dojde nehorazna uzkost. Z toho pak pomuze uz jen spanek anebo jit znovu na pivo. Ale vetsinou je to pak druhej den po tom uz normalni, dobry. Proto cim delsi jizdu kalis, tim se tohle prodluzuje. :)
    dost psycho byla bejvala majitelka domu, kde jsem bydlel. Ta, kdyz se nalila, tak zacla vsecky vyhazoval z baraku, ze jsou proti ni a ze neplati, pritom to nebyla pravda. Takovyhle šou bejvaly celou noc, nez usla nebo vystrizlivela.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SDN33: třeba když chlastáš a pak si druhý den myslíš jak po tobě všichni jdou a fakt se ti nechce vyjít na ulici, aby si nemusel čumět na ty nepřátelský xichty. Nebo jak jezdím na černo tak vidím za každým revizora atp. dá se toho najít hodně ;-)
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Hustej klubik! Alkohol je v pohode, dokud je hlava v pohode.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    SDN33: tak moje psychoza z chlastu je treba ta, ze moje prace je korporatni zlo. Za strizliva a v normalni podobne je to naopak docela v pohode. Ale v psychoze = neda se to vydrzet, musim okamzite podat vypoved a pak tejden docela bleju, kdyz mi rano zazvoni budik.
    Je to nebezpecny.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    DAREBAK: no to je taky jedna vec, jestli neni lepsi nepit a jednou, ja nevim, za mesic si dat nejaky kvalitni lepsi zabavnejsi drogy.:) (pro ty, co si proste vedomi jednou za cas nejak matlat ci menit musi) Ale to je tak verze pro fakt abstinenty. Pac vetsinou, kdyz se fetuje , tak se i chlasta, coz je uplne nejhorsi kombinace.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    THEMAKARESH: tak to teda neznam. Co to je psychoza z chlastu? :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: mam to dost podobne... Nedavno jsem to vsechno vykladala novy terapeutce, vcetne moji zavislosti na nakupovani, hromadeni a nejaky dalsi veci - a zeptala se me jestli sem nekdy premejslela nad tim proc inklinuju k tomu bejt zavisla, co mi ten vztah dava? Nikdy sem nad tim nepremejslela. Kazdopadne ja dokazu bejt zavisla asi uplne na cemkoliv... takze ted jde jen o to se nejak postupne dostat k tomu "nejmensimu" zlu
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    DAREBAK: kurva... i
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    THEMAKARESH: no ono ani tak nejde o to, cim si clovek kurvi dusi a telo. jde o to, nakolik inklinujes ke zlu. ja treba nedokazal cadit a chlandit zaroven. ale kokes mi do chlastu neva. ale kdyz jsem si vybral chlast za sveho nepritele, tak slo do prdele i vsechno ostatni, vcetne cigar. ono to bylo vsechno tak nejak propojene.... az neuveritelne, vcetne ranni kavy. ted davam caje a hořkou cokoladu. taky zavislost, ale alespon ze sebe nedelam kokota pred lidmy, ktere mam rad. no. hlavne sam pred sebou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam