• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    KEB
    KEB --- ---
    DAREBAK: Pravdu díš, ukončil jsem to v tu pravou chvíli. Bůh ví, že jsem za to zatraceně rád.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    DAREBAK: Co je podle tebe "poradne pit"??
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    KEB: tak to si nikdy poradne nepil.
    KEB
    KEB --- ---
    Rekord drží řidič (44), který loni v Pacově na Pelřimovsku nadýchal 8,39 promile, pak zkolaboval. Trumfnul i řidiče fekálního vozu Milana Čurdu (48) z Tuhaně na Semilsku, který v roce 2005 nadýchal 7,94 promile.

    tak tomu říkám flám jako řemen. To jsou pro abstinenta, tak tři smrtelný dávky ne? Mám tucha, že Polskej rekord je dvanáct promile...
    KEB
    KEB --- ---
    DAREBAK: Není nad to projít se v Tescu mezi pivem a vzpomínat na to, který pivo je dobrý a co je jen levná sračka pro výpitky :) Taky to občas provozuju a říkám si, jo to tehdy, když jsem ještě chlastal byly časy... Vzápětí si pak začnu vzpomínat, jaký ty časy skutečně byly a obvykle než dojedu na konec řady, tak už je mi z těch vzpomínek dost kyselo...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    :P

    Český alkoholový rekordman: Na záchytce spal už 99krát! Končím s chlastem, slibuje
    http://www.blesk.cz/...lkoholovy-rekordman-na-zachytce-spal-uz-99krat-koncim-s-chlastem-slibuje.html
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Njn tak ne nadarmo se rika ze neexistuje byvaly alkoholik, pouze abstinujici alkoholik.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    ANDR3_I: masochistka? nebo o level vyse - test vysledku? 6 mesicu bez alkoholu a ty uvazujes o lahvi? pokud ano, tak je neco spatne. ten pocit te bude pronasledovat a tebe to bude ovlivnovat. alkoholikem muzes byt, i kdyz se vykalis jednou za rok. jde o to, co te k piti vede, a jak to zpracujes. pokud to beres jako hru, tak hodne stesti.

    ja mel pocit, ze jsem v klidu, ale po vanocnim mecheche jsem zahucel. a desne. prave protoze jsem to mel kdysi pod kontrolou. to uz neplati. trvalo mi mesic se vyhnout strankam s chlastem - v obchode mi to nevadilo ... mohl jsem jit jinudy - ale smazat zalozky? to mi trvalo mesic.

    dneska jsem v klidu, ale do hospody radeji jezdim autem - az tak si neverim. a desne mne to sere, driv jsem nemusel.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Nejlepší je najít toho Top Kámoše v sobě samém a pak se to začne odehrávat samo. A kámoši co kalej jsou stále kámoši přece a naopak, co si vybavuju, když jsem jel abstinenci fest...Bylo to krásný memento až mi jich bylo líto a musel jsem jim kolikrát domlouvat. Na tý abstinenci mě sere jen jedna věc a to je důsledek toho, když se to nepovede a nastane recidíva...potom člověk kolikrát kalí víc než li kdyby toho nezanechal...ale zřejmě je to individuální
    DEETOMMY
    DEETOMMY --- ---
    ANDR3_I: tady :)))
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: Ehm sklenicka, ne sklecinka (to zni jak slecinka) :D

    Kde si hledate kamarady? Takovy ty co moc nepijou??
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Ja dneska stravila cca 15minut prochazenim v Albertu mezi regalama s alkoholem.. :/ zacinam mit pocit ze me sklecinka-dve nezabije i kdyz vim ze jo ;) nejvetsi krizovku jsem mela minuly tyden na Burlesque show v Royal, sampansky a tak... Kazdopadne dnes slavim - 6 mesicu bez alkoholu!!!!!!!!!!! Tralalalala
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CLOWNZEPPA: jj rano valim na chirurgii, to bude bez alkoholu stoprocentne :)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    SA_KRA_: To tě šlechtí...tak vinšuji, aby zítra bylo rozhodně lépe.)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CLOWNZEPPA: nedala jsem si nic :) kazdopadne za me je to treba uspech.. jindy bych nad tim treba nepremyslela a sla lejt hned z prace. Dnesek byl fakt nanic, desne nanic.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    SA_KRA_: Jak se říká: " Pomoc lze jen tomu, kdo chce"...problém je v tom, že skoro nikomu se nechce...
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    dneska totalni krizovka, trikrat jsem se oblikla ze jdu pro vino, nakonec me zachranilo to, ze mam z nervu teplotu a lezim u knizky.
    a hrozne se snazim si navodit ten alkopocit netrapeni se, nemysleni a otupeni, kdy sebemensi problem je na jednou v zone not-giving-a-fuck.
    ani sportovat ted nemuzu, minimalne do konce tydne.
    STROBOZ
    STROBOZ --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak Tak..... díky bohu za tuhle jejich schopnost.
    DAREBAK
    DAREBAK --- ---
    KEB: krapet nesouhlasim. ono ta okolni masaz, tomu cilenemu, nemusi byt uplne ignorovana tim cilenym - i nevedomi (podvedomi) pracuje v kazdem z nas. prestoze si cileni mysli, ze jsou ok a jejich socialni reflexe odpovidaji jejich domnelemu zvladani neproblemu a jsou agresivnimi (v jakkekoli forme), tak si svou agresi nepripousti. nicmene, staci maly necekany impulz a vse se jim navali zpetne. a pak oceni tu masaz. ale bavime se o entitach, co maji v sobe krapet soudnosti a rozumu. u patologickych pijaku s poskozenym mozkem je - ovsem - naprava "technicky" nemozna. male intermezzo: nebozka mne masirovala - a venovala tomu kus sveho zivota. ja to ocenil az v dalsim vztahu. po deseti letech jsem ji vyhledal a podekoval. a jsou z nas velmi dobri pratele.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    U strážnýho anděla | Sleduju.To - filmy online zdarma
    http://sleduju.to/u-straznyho-andela/
    Dopuručuju!
    KEB
    KEB --- ---
    GIOMIKY: Obávám se, že dokud nechce sám, tak s tím nic nezmůžeš. Nic z toho, co ti tady kdo poradí nefunguje pokud dotyčný odmítá spolupracovat.
    DEETOMMY
    DEETOMMY --- ---
    KLATIC: roboti v zadnym pripade ale jsou urcity okruhy chovani kde je norma stejna pro vsechny, mira nikoli. teda pokud dospejou :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam