• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    ANDR3_I: Právě naopak. To je stejný jako,když bys chtěla, aby zmizely všude ty krásný poutače na skvělý český pivo. Neznamená, že když ty nebo já má problém, že ho maji i ostatní!!! Je úplně jedno, kdo ti, co bude říkat nebo na co, se tě bude ptát. Jde jen o jedno a to uvědomit si svůj problém a hlavně se s ním smířit, což je to nejtěžší! Naopak jako problémovej pianista respektuju lidi, kteří si dokáží hrát s ohněm a nepopálit se jako většina z nás, i když si jedou dirty dancing na tenkém ledě, můj respekt bez pochyby mají!
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: Parada klub minusaru uz i tady, nemam momentalne premiovku, muzu se zeptat za co?
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Je pravda že pár vylitejch klubů jsem tady našel taky , a na fér , docela mě to rozhodilo . Nejsem škodolibej ale přál bych jim jeden měsíc a pak bych chtěl vidět a slyšet ty jejich hovínka . Nejvíc mě dostalo že mě jedna slečna moralizovala v jiný souvislosti , a pak tam najdeš její příspěvky ve stylu dáma hnůj s jehlama sice z aligátora , ale zato od hoven . Jenže takovejch blbů co ti nedodají ničeho jinýho než jejich ubohosti najdeš tuny . A vlastně nemusíš ani hledat , já mám pocit že mají hnízdo všude kam vlezu .
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: Myslim si ze nejsem jedina komu to prislo absolutne nevhodny, vylejvacich klubu je tu tuna, ja sem chodim pro podporu a kdyz je mi nejhur, a tohle fakt zavislymu cloveku s velkym problemem a chuti moc neprida..
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    ANDR3_I: Třeba tady hledal vyjetýho degustátora . Co ty víš chudák chce v dobrý víře pomoci kámošce a sesype se na něj banda .....
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    VOLEMIKI: Jeho kamaradka se poptavala po identifikaci nejakyho chlastu, dal to tu hezky s dlouhym popiskem, myslela jsem ze troli ale asi si jen spletl klub jestli se smazal sam ;)
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    Utekl mi srneček ale vypadá to že do vás pěkně dloubnul přiblíží mi to někdo ? prosím
    KEB
    KEB --- ---
    KLATIC: tou podporou myslíš to, že ji stále, a podle mne oprávněně, nezlegalizoval? Ne s tímhle názorem nikdy souhlasit nebudu :)
    KEB
    KEB --- ---
    SRNECEK: To má být trolling? Nebo se snad jedná o provokaci? Nebo sis jenom spletla témata? Bože můj...

    Ptát se vyjetejch nebo vyjíždějících alkáčů v české republice na značku whiskey za 2 až pět tisíc je imho pěkná kravina :DDDD
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    KEB: kdyz si pichnes ven kytku a pridas trochu hnoje...nic takovyho se ti nestane.... ale nas stat podporuje mafii a dealer system a tohle je vysledek....
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    V patecni priloze lidovek vysel clanek venujici se tematu mozne prospesnosti alkoholu (sklenicka cerveneho vina na srdce, apod.). Zajimalo by to nekoho, nebo se nemam obtezovat se scanerem? :)
    KEB
    KEB --- ---
    Pokud si někdo jako substituci zvolí trávu tak bacha

    Agresivní útoky a těžké halucinace má na svědomí marihuana z pěstírny  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...-agresivni-utoky-a-tezke-halucinace-ma-na-svedomi-marihuana-z-pestirny.html
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    KEB: Máš recht zabila jednu co ty ostatní ? Vymřely kočky ? kdyby člověk nebyl zvědavej kde sme ? Jsem zvědavej nestydím se za to . Ptám se , je to netaktní ? Drzé ? Slušně položená otázka , určitě ne . A neboj se nejsem kočka , ale kočičák takže tvé obavy nejsou na místě .
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEB: bohuzel jo, stresovy faktor v praci. Statnice. Na to se to nabaluje.
    V minuly praci jsem to v tomhle "dotahla", skoro kazdy den jsem vypila doma flasku vina, abych to cely nejak dala.

    Ted me napadlo ze si vlastne nepamatuju, kdy bych si naposledy koupila chlast domu. Naposledy minuly tyden vino a to jsme ve dvou nechali z pulky nevypit v lednice. A vzhledem k tomu, ze muj socialni zivot se limitne blizi nule .... voda a caje to jisti.
    KEB
    KEB --- ---
    VOLEMIKI: Moji taky, ale zkušenost praví, že zvědavost zabila kočku :)

    ANDR3_I: U nalejvání holek jsem už dávno dospěl k poznání, že alkohol se jim musí dávkovat v dávkách nepřiměřených k mým :DDD

    SA_KRA_: udělej to, aspoň to pročistí vzduch. Teda pokud to není šéf, pak to funguje jinak, bohužel.
    VOLEMIKI
    VOLEMIKI --- ---
    NAMATHUR: Moji zvědavost vzbudilo co jsem nemůžeš napsat ?
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ANDR3_I: ehm,
    mam to stejne :) ale to bylo spis tak kolem 20, nutkava touha nebyt sama.

    V posledni dobe se mi nejak nedari, ale opit se nechci, na druhou stranu moc chci nekoho poslat do riti.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: Nene, u holek to funguje uplne stejne, u kalicich kamaradek jsem spozorovala to samy ;) proc by nas jinak chlapi furt necim nalejvali zejo..
    KEB
    KEB --- ---
    NAMATHUR: Tehdy jsem byl odmítnut a zhrzeně se odpotácel domů, páč jsem byl nalitej jak váza. Poznání se konalo až později. Tehdy jsem si uvědomil, že se svým štěstím bych dopadnul nejspíš hodně nevalně a nastavil blok.

    ANDR3_I: Já měl za to, že to funguje jen u chlapů :D

    VYHULENY_UFO: ja vím, ale tahle pipina to neví KEB: a snaží se někoho přesvědčit, že je to nesmysl.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: jj, staci par panaku a uz mi ten zoufalec z kapely co se me snazi sbalit na baru neprijde tak zoufalej atd., long story short, na sexualni aktivity mam narozdil od piti alkoholu stopku (ale taky jsem se treba po prokalenym turne vyspala s clovekem co se mi uz pul roku libil atd., ja jsem jinak strasne stydliva prave, ten alkohol mi tu sociofobii a stydlivost vzdycky krasne odboural), ale bohuzel jsem libaci zvire, libala bych se furt a za kazdejch okolnosti a rozhodne to kolikrat po vystrizliveni nebyly takovy krasavci... :D

    Jinak k momentalnimu stavu, snazim se to udrzet na uzde, par prokalenejch vecirku do rana probehlo, dokonce jsem se nejakym nedopatrenim po vypiti lahve sampanskyho ocitla v baru sama (vsichni naskakali do taga a odjeli), ne ze bych nemela chut dal kalit, ale nemela jsem s kym tak jsem odkvacila domu, druhej den jsem zaspala do prace a bylo mi tak blbe, ze si to zas na chvili odpustim. Asi starnu...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEB: ty vole, po deseti pivech je kazda krasna.... to snad plati jeste, ne?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    KEB: jasně, že existujou. Jestli chlast nezkrášluje, tak zdůrazňuje (momentální) samotu a odbourává komunikační zábrany >>> ranní WTF?!

    Jo, nebo taky člověk skončí "jenom" očorovanej, protože měl 'štíty tak dole', že si myslel, že tý fetce fakt šlo o pokec a pak o pich s výpitkem, co sice neblábolil, ale byl pekelně smutnej, protože noc předtím se mu s trojkou na žíle povedlo něco, co nemůže napsat ani sem. Naštěstí milého opilce obrala ještě během pokecu, takže suvenýr v podobě kapely nebo něčeho kvalitnějšího se nekonal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam