• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Tak já silvestra taky nedal suchej a nalil sem se docela dost, ale všechno proběhlo dost v klidu a bez nějakých šrámů :-)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    CLOWNZEPPA: ja se pridam :) pres Vanoce jsem se trochu rozpila - nic extra, zadny opice, treba tri drinky ve meste- a dneska v noci jsem zas nemohla spat, stridave zima/horko, moje telo uz alkohol totalne odmita ...

    a to me v lednu cekaji dva myslivecky plesy, jeden na Morave a druhy na Valassku :) takze suchej.
    KEB
    KEB --- ---
    DHA: Silvestra přežil v pohodě. Sice ne úplně suchej, ale v pohodě. Řekněme, že vše proběhlo bez incidentů. Co se týče tvých plánů a koneckonců i těch Makarešových nedá se než popřát hodně štěstí. A nezapomeň Štěpánku, pravou hlavně, pravou! :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Ženě naměřili tři promile. Její tělo kvůli nemoci funguje jako pivovar - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-funguje-jako-pivovar-1zf-/zahranicni.aspx?c=A151231_165748_zahranicni_kha
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA: S novoročním přáním se přidám k panu domacímu :)

    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---

    Když to tu tak "poslouchám", se sebou v potaz. Vyhlašuju suchej Lednor/ Leden/Únor/...kdo chce, ať se přidá!? Dobře mu tak:) Všem Vám moc děkuji za vaší otevřenost a přeji mnoho sil, zdraví, rozumu a.... na cestě dál. Jen to dobré a jen lepší. Kick the shit!!!
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: Tuším se tomu říká horizont události :D Taky ho mám a mám starch se na něj byť jen podívat.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KEB: ne, ty vánoce sem bez chlastu nedal a bylo to celkem tóčo, jako tři dny v lihu, tři dny pauza a pak zase tři dny v lihu, ale už se to uklidnilo a sem tři dny střízlivej :-D a zítra asi nepojedu na návštěvu ke tchýni, protože jinak nevim nevim asi se vyseru i na silvestra a dám si zase nějakou odvykačku a spojil bych jí možná rovnou i s únorem no uvidím plány mám, ale... tak já můžu ochutnat, tak dvě piva, nebo panáky, pak se to láme a jdu do pekel :-D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    NAMATHUR: me to od chlast spis odrazuje :) takovej pocit "ted je vsechno jedno", ten nemivam. Spis tam visi velky otaznik - proc.

    jinak dat si doma dve sklenicky vina je neco uplne jinyho. Jednak me to nepokousi, jednak tam uplne chybi ten psychologicky rozmer tlaku ostatni chlastajici spolecnosti.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    SA_KRA_: No tak ses vnitřně zklamala. Tak s tím hezky pracuj, nedovol té vnitřní tmě (ujela jsem, je to všecko jedno, můžu klidně chlastat, nemá to smysl), aby tě ovládla. Smiř se s tím, nerezignuj a s chutí znova. Bylo ti za střízliva dobře? No tak! :)

    Po pravdě - mnohem lepší je takhle občas ujet, než bejt ve sračkách neustále. Myslím, že tady už jsme skoro všichni ve stadiu, kdy se i ta seberadostnější opice zlomí do melancholickodepresivního matlání v ... bahně. Proto jsem se zatím znova nenapil, byť bych si některé okamžiky vychutnal mnohem intenzivněji, kdyby k nim byla sklenka vína. Nějak to nechci pokoušet. Autosugesce je mocná čarodějka.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja se na firemnim nakonec docela spraskla, jediny co me zachranilo bylo to, ze se vsichni opili jeste daleko vic nez ja.
    takze se ve finale nic nestalo - zadny ztraceny veci, zadnej trapas, v jednu jsem byla doma, proste tak jak kdyz si normalni clovek da alkohol.

    a stejne! Mam v sobe od ty doby takovou nejakou tmu. Jak kdybych se vnitrne zklamala.
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: Letos jsem nebyl na hovno termín a společnost. Ten minulý byl v normální hospodě, tak jsem se s holkou na baru domluvil, ať mi lije nealko normálně do půitru a v pohodě. Tak nějak jsem nestál o stupidní kecy nalitých kolegů.

    SA_KRA_: Pokud máš strach z toho, že kolegové budou mít potřebu tě nalívat řekni, že jsi na práškách např ATB :)

    KOVOUN: DHA: Je to o zvyku a o prioritách. Já si na třech sestrách solidně zaskákal i nechutně střízlivej. Akorát to mnohem víc bolelo :D

    THEMAKARESH: A pokračuješ dál nebo ne? Jinak samozřejmě congrat ! Já za sebou za posledního čtvrt roku nějakou alkoholovou zkušenost mám. Nějaký pivo trochu vína i panák, ale nikdy jsem nepřekročil mez a v podstatě přemýšlím, jestli jsem byl aspoň trochu lízlej, asi ne. Mám strach dát si víc než fakt na ochutnání :D
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    ja byla dvakrat a dobry, ale ja mam ted takovy obdobi kdy i ze dvou piv jsem na plech.
    v pondeli je nas, firemni, z prace kam jsem ted nastoupila a kterou mam vazne rada. A kazdej se tesi a ja, jako obvykle, se bojim.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SA_KRA_: nechodím, nezvládla bych to..
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    chodím a dělám za barem. Na zděšené dotazy odpovídám "naordinoval jsem si detox a krapet se mi protáh, protože se mi zalíbil. Ne, neodvezu vás, nemám papíry". Takže podle podle pravdy.

    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    tak jak zvladate vanocni vecirky? chodite, nechodite?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KOVOUN: Dej tomu čas, sem teď nechlastal měsíc v kuse a prvních 14 dní sem byl prý nesnesitelný a pak už se to začalo obracet a začal se ze mě pomalu stávat člověk...
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Čau, jsem docela v klidu, nejsem ten typ co se klepe na panáka, občas se ožeru někdy nemám míru, tzn že chodit dokážu ale jsem čurák a provokuju bez zábran, seru do koho se dá ale nikdy jsem nikoho nepraštil. Jak kdy, záleží na množství.
    Tak zkoušim nepít, nedávno jsem byl na svý oblíbený párty a prostě si to nedokážu užít, kalil jsem posraný nealko pivo. Jediný co mě baví jsou koncerty a hudba kterou dělám ale prostě já si to neužiju. Jsem v křeči, nervní tak si dám jointa ale je to furt na hovno. To znamená že už nemám co by mě bavilo pokud nebudu popíjet, život je na hovno.
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KEB: Bellova obrna licniho nervu virotickeho puvodu. Ze stresu :)
    KEB
    KEB --- ---
    SA_KRA_: a diagnózu víš? Známou takhle honili po všech čertech a všemožných vyšetřeních až jí doktor poslal na psychiatrii prý přecitlivělost. (jednalo se u ní o dlouhodobé zažívací potíže devastačního charakteru a intenzity) Nakonec to byla celiakie spolu s hystaminovou intolerancí.

    WARE: WARE: Všichni předemnou mají pravdu. To nejhorší co můžeš udělat je vletět do chlastu. Tím se ze sraček nevyhrabeš.

    RUMEK: Správně! Na chudej lid musí být přísnost. On ten pevnej řád je pro alkáče, co se snaží vyjet, asi nejdůležitější :)

    WARE: Sakar má recht, chce to postupně, v klidu a metodicky. Ani Řím nepostavili přes noc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam