• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    KEB: auto mám, parádní, akorát mě to donutilo skoro deset let neřídit. Nevim klasický věci nepomáhaj
    FRDK
    FRDK --- ---
    KEB: Jo, taky mi byl tříměsíční pobyt v léčebně nabídnut/doporučen a informace od lékaře zněla, že vše proběhne v rámci nemocenské.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KEB: jo pochopil si to správně, nevím jestli vysvětlovat detaily statistiky a pravděpodobnosti, ale raději na to kašlu :-D
    KEB
    KEB --- ---
    DHA: za sto tisíc měsíc, zadarmo 4 měsíce. Akorát uznávám, v pakárně tě asi nenaučí jógu. A jestli jsem to pochopil, tak statistická úspěšnost stejná jako kdekoliv jinde.

    Andrei, jak na to hledím,to těch sto táců vraž radši do auta. To tě donutí nepít taky :) (teda pokud nejsi sebevrah)

    Dotaz do plénu: Je hospitalizace v psychiatrické léčebně (klasická odmašťovna) brán jako důvod pro neschopenku nebo ne? Čili jestli jsem po dobu hospitalizace na neschopence nebo ne? Dík.
    FRDK
    FRDK --- ---
    DHA: Hm, myslím, že to máme dost podobné s těma bubákama. Jen hledím, že ani po tak dlouhé době si člověk nemůže být moc jistý (já jsem dosud nejdéle vydržel nechlastat víc než před třemi lety měsíc a 23 dní). No zkrátka nezbývá než zůstat už nafurt ostražití.
    FRDK
    FRDK --- ---
    DHA: Jiný příběh? Pokud to není příliš osobní, mě by s dovolením zajímalo, jak se stane, že po třech letech už jednou polepšený/á začne znovu zlobit...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    DHA: To já na tom dělám, tak nějak podobně a už ani nevěřím, že na to přijdu alespoň na ten můj :-D. Já sem trochu úchylnej na matematiku. Jako mají tam nějaký statistiky, který mi celý přijdou divný, když jsem si rozkliknul tu za rok 2014, ale na konci je tam hezký číslo, že za 4 roky měli 322 klientů krát 100k to dělá obrat nějakejch 32,2M za 4 roky. Ještě, jak tam píšou nějakou tu statistiku, že jsou těžce nadprůměr, když mají nějakejch 19% úspěšnost a zbytek těch státních 15-20% úspěšnosti, no píšou že to sou taky maxima, ale to spíš vypadá na normální statistickej výpočet, kdy je do toho hozená i ta chyba, která ti tam vždycky s nějakou pravděpodobností padne (někdo ti lže apod.) takže ani tohle žádná výhra není...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    DHA: ale jako nevěřit tomu, když ti nabízejí, že za 33 dnů najdeš smysl života :-D http://www.monikaplocova.cz/33-denni-lecebny-program bod 9....
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: 100k peněz na měsíční léčení? A strava budeš mít vlastní? To tě budou léčit v hiltonu? Ne sorry, ale tohle je lumpárna už na pohled.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    VYHULENY_UFO: Samozřejmě, že to všichni ví, ale ten chlast se dost toleruje. Všichni o tom kecaj a pomlouvaj, ale v důsledku na to všichni vlastně serou a je jim to u prdele a ty co jsou blízko raději zavírají oči, tak je to s mojí mámou i dneska potom co jim deset let (17 let není s fotrem) říkám (babičce a tak), že máma fakt hrozně chlastá a že je tahá za fusekli a manipuluje s nima, tak mi stejně nevěří... prostě bizár...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    ANDR3_I: no já nevím, já těmhle lidem prostě nemůžu věřit. Jsem byl několikrát u cvokaře, kterej za to bral jen prachy od pojišťovny, tak mi bylo hned jasný, že mu je to úplně u prdele co mi je a u podobnejch, co sem teď házíš, si myslím to stejný, že jim to je taky u řiti. Akorát za to berou víc prachů, tak se snaží tvářit mile a přátelsky... můj malý osobní názor :-D
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ANDR3_I: jinak se jedna o tohle: http://www.monikaplocova.cz mate nekdo zkusenost??
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    jj, to je tak že pro všechny v rodině jste v pořádku a nic vám neni i když vás už několik let všichni doktoři posílaj na léčení.. :D řikala jsem jim to snad stokrát, ale i tak se na oslavách tvářej jakože nic a přeci na tom nemůžu bejt tak hrozně když vypadám normálně a to víno si dát můžeš atd., jen ať se neprovalí že máš nějakej problém

    U mě se to má tak že jsem se zase kvartálně rozpila, takže momentálně jsem si dala stop stav kdy potřebuju během pár měsíců dodělat školu a našetřit si cca 100 000,- na měsíční léčení který jsem u nás našla a kde jsou jako jediní ochotní mi dovolit vlastní stravu..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOPRETKA: jo, to co popisujes je nejlepsi pripad pro tichou postu. rodina se tvari sporadane, ale okoli slepy neni a tak drbaj za zady. ja sem z malyho mesta a pomatuju si ty kecy obcanu dobre.
    //nepocitaje v to, ze na vesnici si nejsou schopni odpustit i ciny, ktery spachal kohosi prapredek. Matka mi nedavno vypravela, ze kdyz byla jeste babka s dedou ziva, tak jim prisel starosta vesnice pogratulovat k nejaky diamantovy svatbe ci co. jenze babina uz na tom nebyla mentalne zrovna nejlip, tak zacala chudakovi starostovi predhazovat, ze jeho dedecek byl kurva a za valky jim nedal pytl mouky nebo nejakou takovou hovadinu.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VYHULENY_UFO: tak on nikomu nic nesliboval, protože prostě podle jiných lidí problém neměl. Podle nich začal mít problém až když už to na něm bylo fakt vidět. A když jsem se s ním já snažila mluvit, tak jsem pro něj byla jen smrad v pubertě. Možná kdyby s ním takto mluvili rodiče, kteří bydlí vedle nás, nebo máma, nebo kdokoliv z dospělých možná by i střebas sliboval nebo vykecával se, ale tady všichni přehlíželi problém, až z toho byl průser ze kterýho už nebylo návratu.
    malá vesnice - matka známá osobnost - rodina se na venek musí chovat spořádaně. tudíž se přehlíží problémy, protože kdyby se o nich mluvilo, mluvila by o nich celá vesnice, a to je přece nežádoucí..(((
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOPRETKA: von hlavne musi ten zavislej chtit neco sam ze sebou delat. a dokud nebude chtit, tak nejaky presvedcovani neb vysvetlovani je marny. vsichni zavislaci maji uzasnej dar ze vseho se vykecat a naslibovat modry znebe.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VYHULENY_UFO: my jsme tátu ani na žádnou léčbu nedostali. Moje máma se vzpamatovala až po 15 letech když jsem jí na to upozornovala, takže si myslím že hodně špatně. Teda já si myslím, že na tom mělo vinu i mámino popichování, proto se nemůžu zbavit pocitu, že kdyby tenkrát odešla, bylo by to lepší pro všechny. Na vesnici se těžko hledá pomoc a donutit někoho takového zajet v lepším případě pouze 30 km k odborníkovi bohužel nepřicházelo v úvahu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOPRETKA: my matce odchod od fotra dosel az po jeho treti neuspesny lecbe, takze ho vyhodila a pak uz mu vubec nebylo pomoci.
    //co se tyce konzultaci pro alkoholismem postizene rodinne prislusniky, jako jo, chovali se k nam hezky, citlive, ale porad jsem vedel, ze jsme jen dalsi v rade a ze v cekarne cekaji dalsi zoufali rodinni prislusnici.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    THEMAKARESH: Tak já mluvím o čase, kdy mi bylo asi 12 a všimla jsem si toho, že víc pije a je agresivní. Přesvědčit mámu, že je problém trvalo dalších5 let(byla zamilovaná a byl to opřeci otec jejích dětí). Podle mě měla odejít v té době, byla tu šance že mu to dojde(stále měl hafo kamarádů a zájmů). Ano, když mi bylo 27 už by se mu fakt nedalo pomoc, jen pomalu koukat, jak pomalu umírá.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KOPRETKA: No já nevím, jestli si to v takovejch mordorech ten člověk uvědomí a jestli mu to pomůže dát se do kupy, když už fakt chlastá mega moc. Jak se fotřík vykašlal na mámu, že už to bylo fakt k nevydržení dlouhou dobu (ona ještě píše, že je jinak fajn, to máma pak byla (je) pěkná svině i střízlivá), tak to spíš hodila na něj a začala chlastat ještě víc až skončila po pár letech na ubytovně s dluhama, když jí fotr přestal platit výživný pač u ní bráchové už nebydleli... ale třeba si to uvědomí a dá se do kupy, ale zdrhej od týpka, když ho máš vlastně ráda a máš s ním dítka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam