Hola, hlásím se do klubu asociálních smutných alkoholiků :) Teď vlastně konečně začínám zase trochu chodit na koncerty/párty - zaprvé jsem se dřív bál, že by mě to tam příliš lákalo, zadruhé nebyla sezóna. No, a je to fajn, ale prostě asociální - naběhnu na koncert, odposlouchám si svoje a jdu pryč.
Teď v únoru toho mám mrtě, tak jsem zvědavej. (alt-J, Zs, Bones, Nik Bartsch, Phase Fatale, Zenker Brother, Fever Ray - kdyby se chtěl někdo abstinující přidat :)
Třidenní Lunchmeat se dal v poho, navíc byl člověk ten poslední den už tak pěkně aklimatizovanej. Pětihodinovej set Rodhada se taky dal v poho.
Jen jsem tam prostě úplně sám - jak jsem přestal pít, vnímám hrozně ostře to nametený okolí, což moji chuť se s někým takovým bavit sráží na bod mrazu. "Vím" totiž, že by to byla nevyrovnaná komunikace a nechápu, proč bych ji podstupoval. To je asi můj hlavní problém tam - neschopnost se propojit s okolím díky (dost možná jen imaginárnímu) nesouladu mého "čistého" vnímání a poveseleného okolí. Výhodu n akcích mám v tom, že jsem tam úplně původně opradu chodil úplně střízlivej, takže vím, že se tak bavit umím. Pitomý je, že ta kalící mnohaletá fáze mi vzala onu naivitu, onu schopnost se tam prostě bavit s každým a brát ho normálně vážně bez řešení, jestli se napil, nebo měl tohle či tamto. Prostě na něj jen přirozeně reagovat.