CLOWNZEPPA: dlouhy pribeh o zlomenem srdci a zavislosti na alkoholu, ve kiterem se kazdy druhy nasel, alespon z casti... takovy je zivot, ale jak vidis, vse zle je k necemu dobre:)
za celou dobu lecby jsem zazil v pnb jedno jediny "napadeni" ktery zkoncilo ukoncenim lecby pro agresora... stacila mala hloupost a letel okamzite... kdyz se z 31 dostanes na 35 nebo na 18, tam uz jsou typci, co to myslej vazne a sekaj latinu, aby je nikdo nevyrazil... na otevrenym detoxu na 31 v patre se potkas se smejdama, ktery tam privezli ze zachytky, nebo z ulice, ktery se ale lecit vlastne nechtej a cekaj jen na tu chvili, az nebudou mit medikaci a budou moci vypadnout... delaj bordel a zkousej to na kazdyho, pokus o znasilneni je vazne uz za hranou, jakykoliv sexualni obtezovani je okamzitej vyhazov a kazdy to vi... mel si smulu, ze si proste natrefil na takovy zm*dy... to je mi lito, protoze je to asi to hlavni, proc si lecbu hned po detoxu ukoncil...
v patre se smeli s cigama normalne... 200-250 za krabku neni vyjimkou, ale 50 za cigo??? to sem nezazil...
vsude se najde nejakej idiot, co se snazi hrat si na kapa, vetsinou ho to stejne semele, tim jak se tam tocej lidi... lidi co jedou smela se stejne nakonec provarej...
za me: PNB, Nespor, Gregor, Kökert mi zachranili zivot pred uchlastanim se... to ze lecebna nebyla prochazka ruzovym sadem je jasny, nejsi na dovoleny... hlavni je se soustredit a starat se jen o sebe, protoze v lecebne nemuzes verit nikomu z pacientu, alkoholici, fetaci a gembleri byvaji sedmilhari:)))
a divka co se promeni z princezny v mrchu???:)))) to asi skoro kazda umi moc dobre:)))))
Ja ti preju at jsi stastny a drzim ti prostrednicky, at vse zvladnes!!!!