VYHULENY_UFO: O tom dost silně pochybuju. Spolu jsme sex neměli, ale milovali se jak o život. Byla to nevídaná záležitost pro oba a sama to pasovala na to nejlepší, co zažila. Bylo to magický. Doslova. Zářila a mě to činilo šťastným. Viděl to na ní každej. Je to jako když svítí slunce a přijde bouřka. On ji nedaval to po čem toužila. Vše hezké pro něj bylo infantilni. A neustále v ni vzbuzoval pocit nejistoty. Prostě bylo krásně a objeví se capek, který se nehodlá smířit s tim, že by mohla být šťastná. Ja ji od začátku sliboval, že už ji nenecham ublížit a ona věděla, co chce. Do té doby než se zjevil a rozjel svůj um. Sliby, prosby...ona má největší slabost v tom, že snadno odpustí a tvrdohlavě si jede svoje, že vše má svůj smysl, ale tohle je nesmysl a hlavně despekt z jeho strany. Byla s nim skoro 6 let. To si ochočìš kohokoliv, když si člověk, který rád manipuluje. Tam bylo podstatné, že to fakt uzavřela a on kdyby mu na ni záleželo. Tak respektuje, že je šťastná, ale pozor. Stal se zázrak. On za měsíc dozrál. A ví, co chce a co celou dobu nevěděl. No komedie a ona je v tomto směru hloupoučkà, že mu to věří. Člověku je líto ty léta hodit za hlavu. Sam jsem zažil něco obdobnyho kdysi, ale slepovany a ještě takhle zjevně zneužívání jedné strany se zákonitě vždy rozpadne. Přijde si na to sama. Je mi to líto. Vůbec to tak nemuselo být, ale chlapec neví, co je něco respektovat.