• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    THEMAKARESH: Lítosti bylo dost, je mě jasný že v tomhle jsem sám a sám to musím nějak dát. Možná poslední záchvěv pudu sebezáchovy. Dneska jsem ani nebyl v práci... opět. nejvíc mě na tom sere že když se vyseru na chlast tak nebudu už mít vopravdu žádný kámoše. Ta společenská interakce je hodně spojená s chlastem a když nebudu chodit mezi lidi úplně se tím odříznu a sedět na nealku prostě zatím neumím. Je to past...
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: jak říkají VALKYRA: COPS192: pokud to s tebou cuká, tak se tomu radši vyhni. Já to mám s kouřením tak, že jsem naposledy kouřil v lednu, kdykoliv si zapálím, vím, že zase budu nekouřit tak dlouho jak budu chtít. Nicméně byť i po jediném prásku, mám pak tři dny stav kdybych stáhl i smotanej toaleťák.

    Chci tím říct, že je to o tom jak moc seš hluboko, pokud si na suchu je vždycky bezpečější se tomu vyhnout. Ono taky bud piješ nebo nepiješ a pokud nepiješ, proč musíš pít, já nevím, nealkoholický mojito? Si dej prostě kolu.
    COPS192
    COPS192 --- ---
    VALKYRA: mam to podobne... zadne kompromisy...
    IF_
    IF_ --- ---
    ANDR3_I: Malokdy, ja si radsi dam sraz treba v cajovne, bar bez alkoholu beztak neni bar:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDR3_I: toceny birel je kupodivu celkem dobrej.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ANDR3_I: jo, ale jen občas, aby kamarádi nebyli smutný
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    jaký máte názor na nealkoholický pití nahrazující alkohol?
    Pivo, gin, různé koktejly, aperitivy....

    Chodili by jste do baru, který by byl čistě bez alkoholu?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Plus minus teď někdy jsem se přehoup do chvíle, kdy jsem vědomým nepitím strávil desetinu života.

    Z 59/60 (to je teda střízlivej odhad) jsem ten čas prožil bez myšlénky na chlast. Bývalo to naopak - kdy bude, kolik ho bylo, co zas bylo... Krizičky byly, jsou a budou, dost mi pomáhá předsevzetí dát si fakt jedině na radost - a to si člověk najednou uvědomí, že tuhle radost zažívá jedině s přispěním nechlastání a chce si to užít s čistou hlavou. A na to ostatní? Klopýtám po té své cestě dosti škobrtavě, a ano, jsou to pořád i následky střemhlavému pádu z výšin vlastní sebedůležitosti, takže radši střízlivý ... ještě tak do toho všeho řešit průsery, které mě stály práci, důvěru mnoha lidí, vlastně i poslední víceletý vztah a spousty vztahů počínajících. Pořád se mi zdá, že všecko jde líp s čistou palicí, i když je to na palici.

    Tak nám přeju jistý krok a v případě pádu to náhlé odhodlání prohlédnout si napuchlou držku v zrcadle, politovat se i sobě se vysmát.

    Žijte vesele!

    Jo, a tu zaručenou metodu kontrolovaného pití mám nádherně rozpracovanou. Algoritmicky tam zatim mám smyčku "Ech co, pro jednou se to neposere, dám si až příště", tak furt testuju
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja vim, ze bys mi rad dal na party pres hubu, ale tady je otazka, jestli se mejdanum nevyhejbat a misto psani na nyxu se nechat zavrit aspon na tri mesice.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Tak nějak nemůžu spát, protože jsem včera na tu držku slít. Tak si procházím, co mě s kámošem A už všechno potkalo. Alkoholické halucinace, celkem věrný společník. Paranoidní psychóza, bez tý si to už ani neumím představit, zrovna včera se mi rozjel žárlivecký blud a předtím po mně šlo celé město. Dipsománii taky znám, kdo ne že jo. Okna, no bez oken se chlastat nedá. Halucinatorní psychóza, u téhle libůstky si nejsem úplně jistý, kdy prý člověk slyší, jak se o něm lidi hádají, což se mi dřív, když jsem byl mladší stávalo, že se o mně bavil plný stůl lidí a to sem ležel doma v posteli, takže vlastně asi taky jo. Když na to tak koukám, tak mě chybí už jenom delirium tremens. To se mi vůbec nelíbí. A řešení znám. Děkuji za pozornost.
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: a rovnou na držku
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    VILGEFORTZ: Tak to jsi tady správně, tak vítej, Welcome, ten první důležitý krok byl udělán, ale teď jen aby to nebylo jen takové to klasické vylité litování, ale třeba i pokus s tím konečně něco dělat, že se to prvně nepovede a člověk upadne, to ti tady nikdo vyčítat nebude, protože tady padáme dost často všichni.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    VILGEFORTZ: Asi tak...
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    Massive Attack - Live With Me
    https://www.youtube.com/watch?v=AIIovpUQiro
    IF_
    IF_ --- ---
    N_I: Koukala jsem co je ta sananga a zni to dost sarlatansky. Jsou to ty kapky?

    Jinak gratuluji.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //je dobry si najit praci, kde vas budou platit za strizlivost. me takhle plati, ze se jeden tyden v mesici udrzim a nedam si ani pivo.
    N_I
    N_I --- ---
    Včera první pidi krize a chuť na jedno pivo, plíživě celý odpoledne....dnes total foglar že pivo neproběhlo...5 dní do konce měsíce, všechno jen lepší a lepší....rozhodně to nevydržím pořád bez sklenky, těším se na ochutnávku piv ve svý knajpě i lahváčů z beershopu, na skleničku prosecca, ale vím, že budu dělat další pokusy zůstávat bez metly vícekrát do roka a zkusím i test bez konickyho v cervnu...jsem rad za tu zkousku a hodlam ji nasazovat casteji...hodne me bavi jeste sananga kterou sem v ramci tohoto mesice aplikoval...
    IF_
    IF_ --- ---
    Eminem celebrates 11 years of sobriety as he posts photo of his Alcoholics Anonymous coin | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/...posts-photo-Alcoholics-Anonymous-coin.html?ito=amp_whatsapp_share-top
    KEB
    KEB --- ---
    BETTER: hmmmmm ....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HANOUCH: tohle je problem, ale asi do jiny diskuse. ja se k internetu pripojil v 94, takze chapu, ze jsou tady prevazne spoluzaci, co to tahnou od zakladek a strednich, kdyz na prelomu milenia objevili krasu zavislosti na internetu, ale drby by se sirily i bez digitalnich siti, maximalne pomaleji. kdyz vis, ze sem chodi i novej partner tvy bejvalky... :D

    //ja nemam potrebu se druzit, v offline realite mam sparovanejch nyxaku s oblicenej v poctu prstu jedny ruky, vic ne. obcas potkam ve meste nekoho,koho znam treba ze selfie auditka, a to se musim v duchu smat (ne nejdu se ohlasit, jeee cau... :))

    //ale mam peknou historku, kdy na me zaklepal soused z baraku ze stejnyho patra a ze poznal myho psa, jehoz fotku sem lipnul do psiho auditka.

    konec ot hlaseni. pokracovani kdyztak vposte.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam