• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    ke společenskýmu životu hospoda neni potřeba, určitě ne ve městě...
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: bud si někoho seženeš anebo na to čumíš sám, ideální zábava pokud nevíš co s časem a máš strach jít ven, protože hospoda.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KEB: Ale to zase nebývá často moc společenský. Teda můžeš si k tomu sehnat někoho dalšího a nemusíš u toho lejt jen čumět. To není špatný nápad.
    KEB
    KEB --- ---
    VILGEFORTZ: ty vole, chlape, máš geniální příležitost shlédnout všechny ty filmy na který si vožralej zapomněl anebo neměl kvůli chlastání čas je vidět. :D
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    VILGEFORTZ: No, ono to moc dobré není, hlavně tedy pro ně. Tak ale zase ten pes je na to navazování kontaktů celkem dobrý ne? Kdy mi přišlo, že se spolu tyhle lidi celkem baví. Jestli ono to nebude tím, že když se vybírali koníčky, tak si šel pro chlast. Zkus něco vyrábět nebo ukliď, ono to pomáhá, když pak nevíš co s časem.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    THEMAKARESH: Zázemí je moc fajn a to já nemám. Jedinej tvor kterej mě drží nad vodou je pes o kterýho se starám líp než o sebe. No, nikam nechodit mezi lidi bude dost těžký ale bez toho to asi nepůjde no. O jiným koníčku jsem se napřemejšlel mockrát a nic jsem nevymyslel. Jediný je to toulání se s pesanem po lesích a to je málo.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    VILGEFORTZ: Tak vidím, že jsme to dneska měli podobně, kdy jsem celou noc nechrápal, tak jsem si dneska vzal dovolenou s tím, že jsem nemocný. Což vlastně ani nebyla lež. Ono je hele možná i lepší na začátku nikam nechodit a těm situacím, kde leješ se nevystavovat. Můžeš třeba trochu cítit větší samotu, ale pořád lepší než se zabíjet chlastem. Tak začni dělat nějaký koníček, kde se nechlastá. Já mám zázemí, rodinu a lidí nakonec vlastně moc nemusím, tak tyhle věci moc nechápu, že si někdo stěžuje na to, že je sám.
    Jinak jsem se dneska se ženou poradil a rozhodl, že to zkusím ještě jednou překonat sám a když to nedám, tak hurá do odmašťovny, protože dělám hrozný paranoidní zla a celkově jsem při recidivě fakt nebezpečnej.
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    ASCORB: Tak je mi jasný že to jde ale jak jsem psal, momentálně nedokážu jít do knajpy na nealko což znamená nechodit do hospy což znamená sociálně se odříznout.
    ASCORB
    ASCORB --- ---
    VILGEFORTZ: Tohle prave neni pravda. Tenhle pocit outsidera prejde. Ja to mel pul roku. Ted chodim normalne na akce i do hospody obcas zajdu a bez problemu. Dokonce mi i ostatni prijdou svym zpusobem strizlivejsi. Mozna proto, ze jsem byl pred tim vzdy nejvic a myslel jsem si, ze oni musi byt taky. Dam si sodovku, nebo kolu bez cukru. Obcas redbull. Nikdy ne nealko pivo! Jak mile si mozek zvykne, tak se bavis uplne normalne kdekoli. Bez ostudy a kocoviny...
    VILGEFORTZ
    VILGEFORTZ --- ---
    THEMAKARESH: Lítosti bylo dost, je mě jasný že v tomhle jsem sám a sám to musím nějak dát. Možná poslední záchvěv pudu sebezáchovy. Dneska jsem ani nebyl v práci... opět. nejvíc mě na tom sere že když se vyseru na chlast tak nebudu už mít vopravdu žádný kámoše. Ta společenská interakce je hodně spojená s chlastem a když nebudu chodit mezi lidi úplně se tím odříznu a sedět na nealku prostě zatím neumím. Je to past...
    KEB
    KEB --- ---
    ANDR3_I: jak říkají VALKYRA: COPS192: pokud to s tebou cuká, tak se tomu radši vyhni. Já to mám s kouřením tak, že jsem naposledy kouřil v lednu, kdykoliv si zapálím, vím, že zase budu nekouřit tak dlouho jak budu chtít. Nicméně byť i po jediném prásku, mám pak tři dny stav kdybych stáhl i smotanej toaleťák.

    Chci tím říct, že je to o tom jak moc seš hluboko, pokud si na suchu je vždycky bezpečější se tomu vyhnout. Ono taky bud piješ nebo nepiješ a pokud nepiješ, proč musíš pít, já nevím, nealkoholický mojito? Si dej prostě kolu.
    COPS192
    COPS192 --- ---
    VALKYRA: mam to podobne... zadne kompromisy...
    IF_
    IF_ --- ---
    ANDR3_I: Malokdy, ja si radsi dam sraz treba v cajovne, bar bez alkoholu beztak neni bar:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ANDR3_I: toceny birel je kupodivu celkem dobrej.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ANDR3_I: jo, ale jen občas, aby kamarádi nebyli smutný
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    jaký máte názor na nealkoholický pití nahrazující alkohol?
    Pivo, gin, různé koktejly, aperitivy....

    Chodili by jste do baru, který by byl čistě bez alkoholu?
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Plus minus teď někdy jsem se přehoup do chvíle, kdy jsem vědomým nepitím strávil desetinu života.

    Z 59/60 (to je teda střízlivej odhad) jsem ten čas prožil bez myšlénky na chlast. Bývalo to naopak - kdy bude, kolik ho bylo, co zas bylo... Krizičky byly, jsou a budou, dost mi pomáhá předsevzetí dát si fakt jedině na radost - a to si člověk najednou uvědomí, že tuhle radost zažívá jedině s přispěním nechlastání a chce si to užít s čistou hlavou. A na to ostatní? Klopýtám po té své cestě dosti škobrtavě, a ano, jsou to pořád i následky střemhlavému pádu z výšin vlastní sebedůležitosti, takže radši střízlivý ... ještě tak do toho všeho řešit průsery, které mě stály práci, důvěru mnoha lidí, vlastně i poslední víceletý vztah a spousty vztahů počínajících. Pořád se mi zdá, že všecko jde líp s čistou palicí, i když je to na palici.

    Tak nám přeju jistý krok a v případě pádu to náhlé odhodlání prohlédnout si napuchlou držku v zrcadle, politovat se i sobě se vysmát.

    Žijte vesele!

    Jo, a tu zaručenou metodu kontrolovaného pití mám nádherně rozpracovanou. Algoritmicky tam zatim mám smyčku "Ech co, pro jednou se to neposere, dám si až příště", tak furt testuju
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja vim, ze bys mi rad dal na party pres hubu, ale tady je otazka, jestli se mejdanum nevyhejbat a misto psani na nyxu se nechat zavrit aspon na tri mesice.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Tak nějak nemůžu spát, protože jsem včera na tu držku slít. Tak si procházím, co mě s kámošem A už všechno potkalo. Alkoholické halucinace, celkem věrný společník. Paranoidní psychóza, bez tý si to už ani neumím představit, zrovna včera se mi rozjel žárlivecký blud a předtím po mně šlo celé město. Dipsománii taky znám, kdo ne že jo. Okna, no bez oken se chlastat nedá. Halucinatorní psychóza, u téhle libůstky si nejsem úplně jistý, kdy prý člověk slyší, jak se o něm lidi hádají, což se mi dřív, když jsem byl mladší stávalo, že se o mně bavil plný stůl lidí a to sem ležel doma v posteli, takže vlastně asi taky jo. Když na to tak koukám, tak mě chybí už jenom delirium tremens. To se mi vůbec nelíbí. A řešení znám. Děkuji za pozornost.
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: a rovnou na držku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam