• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    HANOUCH:
    WOTAR: Hele znám ho léta osobně a i když mám v některých směrech vůči němu výhrady. Tak to špatný člověk není, možná ani ne člověk. Spíše milý mimozemšťřan jako spousta z nás. A může byt zde rozhodně přínosem a co se jeho příspěvku viz ketamin týče. Tak má pravdu. Takže vcelku nechápu tu negativní odezvu.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    WOTAR: na druhou stranu je Mikesova cinnost v tomto auditku velice pozitivni. Pusobi totiz jako odstrasujici priklad toho co s clovekem udelaji navykove latky ;)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Ach jo Mikeš už to začal zasírat i tady, dejme mu někdo způsobilý RO na tohle nový ID.
    Btw jak se držíte? Mě už když se zdaj sny, že bych se měl napít, dělá se mi špatně z toho pachu, což je zdá se dobrý znamení, nepiju už cca 3 roky. Ale stále mám tendence svoje stavy řešit zvnější různýma lékama (phenibut třeba), takže taky ještě nejsem za vodou (a vim, že svym způsobem nikdy nebudu, vždycky můžu do té vody vlézt zpět z druhýho břehu...).
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KEB: bud v klidu, ja chodim na zizkove na plzen za 45. zdrazeni chlastu je diskutabilni vec, protoze ho mame zkurvene levnej oproti zapadu, ale z druhy strany je tu hodne alkacu a tudiz prilezitost pro cernej trh.
    ale ja osobne se zdrazovanim omamnych latek a jedu problem nemam, protoze by to mela byt zabava a na zabavu je cas az po praci.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KEB: tady u nás (na matičce Praze) si cestu k chlastu nějak najdeme vždycky. Ať to stojí co to stojí...
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: deset piv? Nevím jak u vás, ale tady na matičce Moravě šlo všechno točený pivo cca o 8Kč na kousku nahoru. Za stovku už nedáš ani tři pivka. Když vidím ty ceny, tak se mi do hospody ani nechce a vláda schválila, že bude ještě dražší. Takže děkuji Andreji, máš na mě dokonalý účinek.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Nemyslel jsem mít ten alkohol v sobě, ale ten stav a onu náladu kdy je člověk ještě v dobrém rozmaru...ale nehledej v tom nic hlubšího:) Jinak gratuluj. Je k čemu. Každý den bez opice na krku má rozhodně smysl...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: Tak mě to docela opouští, chtít mít chlast hlavě. Spíš bych do sebe narval něco jinýho než chlast... A když si tak nad tím přemýšlím, tak bych nechtěl mít v hlavě dvě, tři piva, spíš tak deset hned, a to je to proč si to pivko nedám. ;-)
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    Mám takovej pocit, že bychom se měli všichni sejít....?
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    THEMAKARESH: Právě, že ne...ale ty pocity...znáš to ne???
    FRDK
    FRDK --- ---
    THEMAKARESH: Dobře ty! Vyděržaj, pioněr ;)
    Já vytahuju znovu naostro do boje s pomocí zvenčí, nedařilo se mi to rozjíždějící se popíjení zastavit, naordinovali jsme mi na pár měsíců zpřísněný režim (tudíž kultura, párty, kalby útrum, vyhýbání se krizovým situacím), než získám zpět ztracenou jistotu.
    Pak kdyžtak zas poreferuju...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Jinak já se držím. Za ty přes dva měsíce jsem měl jednou dvě piva, protože jsem tím chytře chtěl vyřešit nepříjemnou situaci, kdy se mi ten stav po nich ani nelíbil, ale vím, že jsem zbytečně riskoval. Docela koukám, jak se všechno kolem mě a také ve mně uklidňuje. Docela zajímavý. Takhle dlouho střízlivej bez nějakých látek jsem nebyl tak od svých 13 let. Jen se mi nelíbí, když mi někdo připomene ty moje hovadiny, co jsem dělal, když jsem lil. Lidi kolem mě jsou taky všichni v cajku s tím, že neleju a nikdo nemá blbý kecy a nekecá mi do toho.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    CLOWNZEPPA: To je co za výkřik? Ožral ses a šel si řídit?
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    stejně bych chtěl mít dvě, tři píva v hlavě...to by bylo krásný...ale to tělo to prostě nechce...a neřid auto když neumíš řídit že ano...
    MATHESIK
    MATHESIK --- ---
    COPS192: díky!!
    COPS192
    COPS192 --- ---
    MATHESIK: Zkus zavolat na CKI do PN Bohnice 284 016 110.
    MATHESIK
    MATHESIK --- ---
    Ahoj, prosím urgentně, psychiatr který mě vezme bez šílený cekacky? Je to akutní. Moc prosím, díky za každý tip. Praha 6 a okolí.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SPD Volby 2017 !!CRINGE ALERT!! Okamura zpívá s Alešem Brichtou hymnu v přímém přenosu. SPD
    http://www.youtube.com/watch?v=QomMX99Z8mQ&t=127
    KONZUM23
    KONZUM23 --- ---
    HONZA09: něco mi říká, že k tomuhle ryze českoslovénskému subžánru rocku takové jednání bezesporu patří. Když už nemůže mít arény a stage jako mick jagger a musí se spokojit se sokolovnou nebo kulturákem, tak se aspoň jako rockstar najebe
    RUMEK
    RUMEK --- ---
    HONZA09: Tak u nas na vesnicke zabave asi pul hodiny do mikrofonu nadaval zvukari, pak zahral tri songy, v zakulisi se popral asi s deseti lidma a pak ho potkali v mistni nadrazce nasrot.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam