• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    A gynekolog je v píči...

    KLATIC
    KLATIC --- ---
    ja prosel zrejme vsema skatulkama krom kvartalni, protoze nez jsem prestal lejt, nebyl jsem nikdy strizlivej dyl nez dva dny (jak si tak matne vybavuju :)
    IF_
    IF_ --- ---
    HONZA09: Ono vse si pamatovat taky nebejva takova prdel:))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    QUEEK: může to být určitá projekce. jsou ty moudrá aplikovatelný na tvoje problémy? možná tím jenom říkáš jak by jsi měl řešit svůj život.
    QUEEK
    QUEEK --- ---
    Excesivní rozhodně. V poslední době mám tak jednou za 3 měsíce totální ústřel z čista jasna. Piju pohoda a pak temno. Nejhorší je že jsem začal bejt pak hrozně chytrej a všechny poučuju o životě. Osobně tohle nenávidim a děsí mě že s tim začínám.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOUDELNIK213: X hodinový okna byly jeden z důvodů, kvůli kterým jsem si vůbec začal uvědomovat, že to chlastání není možná jenom taková prdel.
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    Taky asi excesivni nepiju moc ale často(dalo by se to nazvat jako kontrolované pití). A jednou za čas, většinou někde na mejdanu jako bych se vyřadil z provozu totální výpadek jako kdybych neexistoval pak mi píšou lidí ze sme se potkali a já vůbec nevím.Proste totální okno pak někde odpadnu a vzbudím se až většinou za světla. A po spánku jako by se navrátilo vědomí a mozek začne zaznamenávat a ukládat do paměti.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KONZUM23: to je jasný no. To že je moje specializace sprint na 100m, neznamená, že si neumim semtam vystřihnout kvalitní čtyřstovku že jo:))
    FRDK
    FRDK --- ---
    Zřejmě udržující. S tím, že na veřejnosti jsem občas až tak zdrženlivý nebyl.
    I když třeba 'hltavé pití' taky pamatuju.
    KONZUM23
    KONZUM23 --- ---
    sebemedikační / kvartální. nicméně mám pocit, že z jedné škatule se člověk může dostat do druhé, už jen v rámci toho psychologického settingu / přístupu, nehledě na to že se bude chlastat dál.
    WTK
    WTK --- ---
    HONZA09: jo to je asi to nejtezsi, taky se mi pres to zatim nepovedlo nejak uplne prenyst a vlastne se ve vysledku skoro vsude zacnu rychle nudit a nemam si moc s kym co rict.. ono taky kdyz clovek pri snaze o abstinenci po nejakejch patnacti letech delani techna zjisti, ze tech strizlivejch znamejch vlastne moc nema, tak se zacne zajimat o trochu jiny prostredi a traveni casu necim praktictejsim nez sezenim v hospode.. Na druhou stranu jak uz ted ma dost lidi kolem deti, tak na akcich s nima to uz takovy umirnenejsi bejva.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Měsíc jsem pracoval v hospodě. Pak jsem zjistil, že to není práce pro mě.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TEKKIT: Mě nedělá problém nepít, když jsem doma, s rodinou, nebo jednoduše někde, kde se nepije. Ale nesmím do hospody, na mejdan, nebo na nějakou jinou sešlost s alkoholem, to se pak vracím klidně za dva dny. :-(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KEB: Taky excesivní, už tak deset let.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    excesivni jednoznačně. Proto jsem ani nikdy moc nebral jako challenge tyhle suchý únory atd...Pro mě nikdy nebyl problém nepit, ale spíše přestat když se rozjedu;)
    WTK
    WTK --- ---
    asi bych si neco sympatickyho nasel na kazdy ty skupine, mit to skatulkovat.. kazdopadne s tou zaklopkou sem to nikdy nepochopil, teoreticky tam, kde by ji asi normalne clovek mel mit, sem teprv chytal slinu.
    KEB
    KEB --- ---
    THEMAKARESH: pičo, ty si fakt punkáč :D
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    KEB: Určitě jednička. A spíš vždycky bez záklopky. Jsem se o ní ani prakticky ani nepokoušel a chtěl se vždycky dostat do bezvědomí. To mě bavilo, nebýt ve spojení s mozkem a světem. A je mi jasný, že když jsem někomu říkal něco jiného, že třeba dám těch piv jenom pár, tak už jsem od začátku kecal.
    KEB
    KEB --- ---
    CLOWNZEPPA: tak bando a s prvdou ven! Kam kdo patříte? Já jsem někde mezi excesivním a kvartálním...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam