DUSIN: No jestli přihodíš ještě Rivotril, který patří mezi benzodiazepiny, u kterých mohou důsledky abstinečního syndromu trvat i několik let, můeš do té léčby dorazit jako ještě větší zelenina. Jestli to není adiktolog, našel bych si upřímně jinýho doktora. Navíc chlast v kombinaci právě třeba s Rivotrilem způsobuje ještě horší absťáky. Při akutním spojení obou účinků se můžeš udusit, ale většinou je Ti spíš všechno úplně jedno, nic si nepamatuješ a si li mezi lidma, většinou děláš takovej bordel, že ty si to určitě pamatovat budou... Pokud pak tim Rivotrilem (nebo jinym benzákem) tlumíš abstinenční příznaky po chlastu (což se mimochodem dělá i na detoxu u těžších případů), vydžíš s tim chlastem mnohem dýl a uženeš si k tomu ještě závislost na tom a celý Tě to akorát pošle do většího bahna (dělal jsem to taky mimochodem). Pokud chceš pokračovat v ambulatní léčbě, divim se, že Ti psychiatr nenabídl antabus, který by byl pro takovýhle případ vhodný. Mimo to pregabalin s chlastem dělá taky motavý "je mi to jedno" stavy, to Ti dal ať užíváš všechno najednou? No snad Ti zabere ten Elontril, Pregabalin lze brát dlouhodobě, pokud nezvyšuješ dávky, ale s Rivotrilem bych byl fakt co nejníž. Jestli si měl chlast jako já hlavně na sociální úzkosti a úzkosti všeobecně jako takovou první přičinnu, nedivím se, že pak nemáš chuť s tim Rivotrilem. Jo někomu ty BZD ořeže zábrany a jde se pak napít, ale když to nemáš pod nosem a řeší to ty úzkosti, tak to často stačí. Snad Ti ten nový doktor nabídne lepší řešení, jen tak orientačně jak často a kolik toho Rivotrilu bereš? Člověk si totiž snadno nakecává, že je to v poho, ale ono se to kumuluje, delší poločas má jen Diazepam. Osobně jsem třeba zakotliv u Neurolu, kterej si dám jednou za půl roku, protože ten mě "nebaví" a dát si ho víc je akorát vopruz, Rivotril mě bavil (a mnohé další také) a proto je to pro mně prostě droga jako každá jiná a ne lék.