WOTAR: Pane Höschle, Váš osekaný, přesto kultivovaný projev a věcné názory k vyřčeným problémům nás ostatních 'lůzrů' (no offence) shledávám už poněkolikáté velmi trefné a výstižné. Poklona, klobouk atakdál. Seš fakt dobrej ;)
Nicméně jsem tu zas po čase, abych se svěřil. Minule, před lety, když už jsem byl na cestě a začal tady sdílet své poznatky, mi to, možná, svým způsobem, pomohlo; skoro tři roky jsem byl clean (poslouchám teď znovu Depešáky).
Poslední dva, tři roky, se to u mě postupně lámalo, úplně se to zlomilo, znovu, někdy před rokem, právě teď je to minimálně, co já vím - od dubna někdy, kdy jsem měl možná dva, tři střízlivé dny. Každý den, v závěru, než vytuhnu, vyslopu půl litru až litr tvrdého nebo dva a více litrů vína (aktuálně tři a půl, od rána).
Nemůžu se odrazit. Zatím pořád funguju, ale něco brzo odejde.
Veřejně se tady k tomu přiznávám a znovu zkouším, co už mi jednou (možná) pomohlo. V poradně to se mnou po roce zabalili.
Nevidím už moc neději se z toho vyhrabat, popravdě.
Možná třeba stud z toho, že to sem napíšu (a pak nejspíš smažu, jakmile vystřízlivím), mě donutí vzít situaci zase nějak znova do svých rukou.
Nebo taky ne a jen se ztrapním a znemožním...
Prdlajs stud, to už nefunguje. Nevím, zkouším.
Poslední nové příspěvky jsem nečetl, páč momentálně cítím potřebu víc mluvit než naslouchat, pardon.