• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Neni nad zavisly vztahy,vydrzi dokud jatra funguji:)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZABAKOVA: Budou chlastat spolu no a kámoš bude chlastat asi trochu víc než do teď. A buď tak budou spokojený a bude jim to klapat, nebo se brzo rozejdou a nebo se ožralí v nějaký hádce přízabijou.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ZABAKOVA: určitě. porid jim TikTokovej účet a nahrávej jim tam videa z kaleb. úrcite nebude o veselé historky nouze.
    KEB
    KEB --- ---
    ZABAKOVA: to od tebe bylo šlechetné, ale aspoň na to chlastani nebude borec sám :-D

    Sorry za cynismus, ale museli to ven...
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    MOODYCAT: co je zjavné uz z kontextu :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Poraďte mi, jak přežít abstinenční příznaky? Rozhodl jsem se s tím seknout, ale je to docela peklo. Třes, pocení a další nepříjemné příznaky.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    ahoj chci se zeptat,seznamila jsem kamose (ma problemove piti) s holkou,co umi lejt prvni ligu,byli kamosi,a pak to dali dohromady...myslite si,ze tyhle vztahy maji budouctnost?
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    Za chvilu máme sober october
    KEB
    KEB --- ---
    WTK: congrat Bro!
    WTK
    WTK --- ---
    1000 dnu bez alkoholu:)
    MATHESIK
    MATHESIK --- ---
    Ahoj, díky všem za zpětnou vazbu k tý nebetyčný sračce kterou jsem tady vyplodil, vážím si toho. Odjel sem si všechno srovnat v hlavě na chalupu, měl online sezení s doktorem ke kterýmu budu chodit. Za těch necelejch pět dní jsem měl, přiznávám tři piva, ale žádná depka ani potřeba pokračovat nepřišla. Ráno do lesa a odpo makat na baráku, hned jak se vrátím do Prahy mám naplánovaný další kroky abych už nebyl zbytečná plačka. Jenom bych chtěl říct že mám respekt ke každýmu z Vás co tu úspěšně bojujete, nebo se jen snažíte pomoct ostatním. Nikoho jsem ani náhodou nechtěl urazit, ale chápu že hodně lidí nasrat, to se mi teda bez debat povedlo. Díky že jste se ozvali a držte se vespolek!
    COPS192
    COPS192 --- ---
    MATHESIK: léčebna, osobní bankrot, znovu do zivota... proste ti ty prolity roky zivot vraci, prestan se litovat, seber se a zazadej si o lecbu... byl jsem na tom podobne, nic neni nemozne!!! Drzim pesti!!!
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    MATHESIK: Ahoj. Sleduju to tady, protože můj otec pije, už léta. Myslím, že "jenom to doleju", je přesně jeho mindset. A chci ti říct, že pro tvoje blízký je tohle pravděpodobně strašně těžký. Zkus je přidat ke svojí motivaci. Zkus se kousnout kvůli sobě i kvůli nim. Když za nima přijdeš a řekneš, že se jdeš léčit, budou za tebou stát, budou tě podporovat.
    Můj otec je už v důchodu, přesto když před deseti lety šel jednou jedinkrát na opravdový léčení, tak jsme si pak užili alespoň jeden fajn rok a i ten stál za to. Rok, kdy můžeš na svýho blízkýho zase normálně myslet, aniž bys měl sevřenej žaludek. Rok, kdy se může rodina zase normálně sejít bez divný pachuti.
    Ty podle všeho nejseš v důchodu. Takhle to vzdát je nesmysl a hlavně je to hodně sobecký.
    MISSDNB
    MISSDNB --- ---
    MATHESIK: Přestaň se litovat. Jaká "nedostupnost akutní péče"? O svých problémech víš, soudě dle předchozích příspěvků, minimálně tři roky. Kam jsi se za tu dobu posunul? Uvědom si, že s problémy, které sužují tebe, se potýkala drtivá většina z nás. Taky trpím úzkostnou poruchou, taky mě lákaly chlastačky s přáteli, taky jsem zklamala rodinu.. Ale ta odměna, ta odměna za dva roky střízlivosti přichází téměř denně. Ano, začátky jsou těžké a zrádné, ale to všechno pomine. Zprvu jsem se hospodám vyhýbala, poté jsem si párkrát vyšla na nealko a trápila se. A teď? Sednu, dám si Kofolu a vedu smysluplnou diskuzi bez toho, aniž bych se ztrapnila.

    Jen je třeba skutečně chtít, smířit se s faktem, žes něco posral a vyžrat si to i se všemi nepříjemnostmi. Jestli jsem se něco neučila, tak to, že hlavně jednám narovinu sama se sebou a nesvaluju chyby na ostatní. Pokud máš problémy s hledáním adiktologa, na netu je přehršel alkoholických skupin.

    Zvedni zadek a jednej!
    TITUS_PETRONIUS
    TITUS_PETRONIUS --- ---
    MATHESIK: dáš to, po páde prichádza peak. nezvdávaj to.
    KEB
    KEB --- ---
    MATHESIK: a co takhle odmašťovna?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MATHESIK: A prestat pit jsi zkousel ?
    MATHESIK
    MATHESIK --- ---
    Končím. Už to nedokážu ovladnout. Dluhy, chlast, naděje co ve mě vkládala moje rodina, nedostupnost akutní péče v ČR. Už to asi jenom doleju.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    N_I: Vtipne to rozhodne neni, ale to uz tak poslednich 10-15 let, bohuzel :(.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam