N_I: Kolegovi bych doporučil film Gorily v mlze, protože za nedlouho bude hrát asi hlavní roli dle toho jak to popisuješ! Ta bublina o tom, jak vše sázíš skvěle, a máš šarm jak Bodie a Doyle z CI5 dohromady, ač vypadáš jak děsivý Cowlie je fakt čarovná. A hlavně eso argumentů, že vlastně chlastaj všichni! Nebyl jsem v nejmenším jinej, ale zpětně vidím to memento viz Bééé efekt. Oni všichni, tak já taky přece a ovečka s gorilou v mlze už si narvou třeba ananas do prdele, když to budou dělat všichni a tuplem nenajde v tomhle kombuv mlze nic, než li další lokál či průser, odcizení sobě se a jak se to kupí, tak už jen vymýšlíš scénář, jak si ty sračky obhájit. Často taky důvody si to zasloužit, kterých je čím dál víc viz okolnosti, co se začnou srát. Práce, vztahy, vše časem! Což je přirozený, protože se staváš nezodpovědným a důvod se v depresi a nepřízni života k tomu se ožrat nabízí sám, protože je to nejlepší přece...To se musí...Připomeneme si Bukowskiho, to byl frajer! Frajer, co pohrdal takřka vším, ale neutíkal a byl to především levák a zmrd se domnívám a zmrdem byl zřejmě rád a hrdě. Kdyby nebyl pozoruhodným spisovatelem. Tak s jeho určitě zjevným pokřivenym charakterem, narušenou celistvostí a sebelíbivym zmrdovstvim by byl možná prostitut či seriový vrah, aby se aspoň nějak blýskl. Nikdy jsem ho neměl rád. Prase, který má periodický dar řeči. Stejně jako Magor Jirous. Takovej českej Hank. Za mě v mnoha ohledech povýšenej zmrd, kterej nám na Kovárnu chodil vzpomínat na dávná okna. A choval se jak zmrd ,který byl zmrdem taky asi rád! A pečetil to urinodérem, kterej byl úměrný tomu,co vypil. Ale všichni musrli dělat pšt. Já se z něj spíše několikrát poblil... V botech ani jednoho Hanka sem nešel a upřímně se omlouvám každému, ve kterém tihle dva zmrdi jakkoli rezonují. Nijak nesoudím. Tak to mám já a respektuju, jak to má druhý! Formovalo je leccos, co si nevybraly, ale především chlast, který už volbou je a ten kdo tenhle jed oslavuje. Respektive ten život ohrožující vztah k tomu a vlastně profituje na svý zkurvenosti, marnosti a sračkách. Za mě v důsledku patří kamkoli. Ale ne do škol. Bukowski i Jirous byly vzorem pro hodně lidí, kteří viděli v hovnech třpyt diamantu.V naturelu člověk nemá moc nadání přiznat si chybu, nedostatek či prostě svůj stín a ještě v souvislosti s něčím, co si obhajuje a jakýkoli vychýlení z osy popírá. To, co popisuješ skončí asi tím, že dostane jiný papíry na příjmu, když se vzpamatuje trošku a nenapálí to někam kamsi. Samozřejmě mu to v nejmenším nepřeju, ale možná bych mu na tvém místě udělal zrcátko na jeho zjevně už toxický a hlavně nebezpečný vztah, který má on k alkoholu a ne obráceně. Nehledě na to, že ožralý řidič není řidič a zasloužil by narvat hlavu mezi stehna Haliny Pawlowský aspoň na 24 hodin...zda li jezdí na káry...tobě fandím a přeju, co nejvíce dnů v životě bez té sračky, u které jsme uvěřili, že sračkou a něčím úplně na hovno není...