TITUS_PETRONIUS: No jé je!!! Prakticky jen v souvislosti s překalem a racionálnim úsudkem na podrážce se mi něco přihodilo. Otřesy mozku po různejch alkoparakotoulech ani nepočítám. Stejně jako miliony nenávratně odpálenjech spojů a buněk v mozku, který člověku ubraly na schopnosti učit se novému, funkcích paměti atp.
Naražená páteř nesčetněkrát. Hodněkrát při mě stál zřejmě pomyslnej anděl a měl soucit s mým životem, který jim přestával být a sám se divím, že mě někdo při mých neohrožených a ne zřídka několika denních tazích barech, pajzlech a všudemožných místech, kde byla možnost se napít nezabil. Nebylo to vůbec bezpečné ani v nejmenším a to z pravidla. Koho chceš taky potkat v tepající noční Praze s touhle vibrací a tanečním krokem. Sám sebe v různých obměnách, i když nepopírám, že jsem i mnohdy narazil na báječný a laskavý lidi, kteří můj problém neměli a na rozdíl ode mě nejeli několik dnů v kuse. V Olomouci, kde jsem bohužel nějáký čas žil. Respektive bohužel spíše nežil mi tamější policajti vždy s oblibou vyráželi pěstmi v autě cestou na záchytku dech. Na záchytce jsem tam byl při nejmenším desetkrát. Takže to mám v živé paměti ještě dnes a nebylo to za odměnu. Urychlil jsem si taky cestu k artroze u palce na noze! Když jsem ožralej tak moc, že by se to s přehledem dalo srovnat s tím, že jsem měl hlavu v prdeli z neštastné a neopětované Lásky kopnul s rozeběhem na Žižkově do lampy:)) To nejvíc neblahý byl úraz pravé ruky. Což nebylo jen v souvislosti s alkoholem, ale i LSD, které to spíše mělo odvrátit, ale alkohol a zřejmě konstelací planet. Obzvláště asi příliš nahnutého Saturnu tomu chtěly jinak:))) To jsem si nechtěně při cestě z hajzlu doma při snaze udržet balanc, při které se mezitím mým zavaděním o stolek s pullitry a sklem všeho druhu podařilo to, že jsem na jeden pullitr následně spadnul přímo v oblasti karpálů a přefiknul si v cukuletu tepny, šlachy i nervy. Nebejt tam tehdy duchapřítomnej kamarád, který okamžitě vystřízlivěl a jednal. Pravděpodobně bych nepsal tyhle řádky a na místě vykrvácel. Ale jinak se můžu bavit o štěstí a je mi až záhadou, že mám veškeré orgány jako játra, ledviny, i mozkové funkce relativně v pořádku:) Lil jsem fakt hodně a často a když to člověk sečte. Jedná se o hodně let v životě bohužel! A sociální důsledky ani nemluvě a ztracené věci jen pro představu řádově desítky mobilních telefonů, a skoro 15 občanských průkázů. Jsem vděčný, že tyhle peripetie jsou tu tam....