LOGO: heled já znám lidi co dokázali žít třeba 15 let v kuse stylem ranní čára a pak nic, byli to vysoce funkční lidi, ale porád si nemyslím že je to OK (jen aby bylo jasno, fakt nesrovnávám pivo s čárou)
Já myslím že tady nikdo nepochybuje o tom, že existujou lidi který si dávaj dvě denně celej život a zvládnou to ale:
- porád to není zdravý, at se na to koukáš jak se na to koukáš dvě piva denně prostě nejsou zdravý, stejně tak jako není zdravý pít třeba litr coca coly denně (tyhle "pivo je dobrý na trávení" doktorský rady jsou extrémě pochybný)
- u toho člověka stále existuje riziko že do toho spadne, pokud chlastáš 30 let 2 piva denně, máš prostě větší šanci že se to stane
- potkal jsem za život spousty lidí který tvrdí že pijou dvě piva denně a byla to prostě a jednoduše lež
navíc upřímě řečeno tuhle teorii rozvíjet v klubu kam chodí dost často lidi který maj s chlastem problém, je takový... mno sylšíš tam to "pyčo" ;)
A to píšu jako člověk co si dává taky tak 1 - 2 piva denně (ted už spíš tak obden).