KRAVINKIN: V pondělí jsem šel do práce se staženou prdelí, jestli mi někdo nebude vyčítat, co jsem tropil ve čtvrtek, ale byli tam povětšinou lidi, kteří to netáhli do konce. Kolegyně měla narozeniny, tak vytáhli flašku, že si připijeme, a já že nechci. No a začaly klasický kecy, proč ne, a do kolika jsme tam vlastně ve čtvrtek byli. Vůbec jsem se v tom nechtěl rýpat, tak jsem plácnul, že do tří, což by asi tak odpovídalo. Pak jsem se jen od někoho jiného dozvěděl, že jsem zmizel. Proto mi asi kolega v pátek ráno psal a ptal se, jestli žiju. (tyhle otázky mě fakt děsej, ale nemám odvahu ptát se, co jsem dělal a proč se na to ptá) Chtěl dělat jako že nic a tak jsem jen poděkoval a odpověděl, že v pohodě. Buď jsem ale měl nějakou lucidní chvilku nebo jsem se cítil zneuznaný a odmítnutý, za což jsem teď vděčný, a objednal si taxíka. Takže nakonec celkem v cajku směrem k okolí. Zbytek sebeúcty ještě zůstal.
PRAASHEK: Díky za rady, najíst se a nemíchat je jasný, v tom druhým jsem teda dost propadl a pil pivo, zelenou, bílé i červené.
Dám si teď s chlastem oraz celkově. Zároveň chci na firemních akcích do budoucna nepít vůbec. Jednu dobu mi fungovaly taky limity o kterých píše
HUGH_BOYLAN:. Máte s tím někdo pozitivní zkušenosti nebo doporučení?
Ale určitě nejlepší řešení je od
JERRY69:. To tady víme všichni.
BIRMA: V něčem se v tvé odpovědi vidím zcela, ale něco mám hodně jinak. Třeba nikdy nejdu na akci s tím, že budu totál na sračky. Tuhle destruktivní ruskou náladu nemívám. Spíš se mi upouštění páry a pochlastávání na uvolnění zvrtne ve ztrátu záklopky. Naopak s výčitkami, frustrací a tím být hodný a správný to mám stejně.
ZABAKOVA: Tohle si dokážu představit a před ztrátou rozumu bych to asi řešil odchodem, ale...