• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAALKOHOLISMUS ANEB PŘESTÁVÁME CHLASTAT,UŽ NÁS BYLO DOST,RADY,TYPY,ZKUŠENOSTI...
    Taky už máte pocit,že spíš než zábavá je to sebedestrukce a víc než relax je to faux pass,podělte se o své zkušenosti,jak zapásíte,prohráváte a vyhrávete s falešným přítelem Alkoholem... Existuje pouze jedna cesta, jak lidi milovat, a tou je milovat je takové, jací jsou. A nádherné je na tom to, že když je mliujete jací jsou, tak se začnou měnit. Ne podle vašich představ - začnou se měnit podle své vlastní reality. Když je milujete, promění je to. Ne přesvědčí - promění. Obnoví se, dosáhnou k novým výšinám bytí. Dojde k tomu, ale v jejich bytí a podle jejich vlastní přirozenosti.Pomáhejte lidem, aby byli přirození, pomáhejte lidem, aby byli svobodní, pomáhejte lidem, aby byli sami sebou, a nikdy se nepokoušejte nikoho nutit, tahat a tlačit a manipulovat... http://psychologie.cz/az-do-dna/
    rozbalit záhlaví
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ZABAKOVA: Mlady.. tipl bych vsechny ty synteticky canabinoidy ala hhac a kratom...
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    HONZA09: to doufam,ze uz se tolik neleje,ale nevim na cem mlady frcej,jesli socialni site nebo co...snad se nase generace budu mit lepe..on tomu asi taky nepridal ten minulej rezim,kdy se chlastalo porad a vsude
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No a to mě přívádí na další věc, kterou vnímám jako pozitivní změnu... Zeman dostával hroznej hate za to, že je notorickej alkáč. Ty lidi, co si uvědomujou, že to není normální, existujou.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    OPERAHYPNO:

a pak ti Špaček řekne, že když si přiškrtíš péro společenskejma gatěma, tak klidně s trojkou pod kůží můžeš vést mezinárodní delegaci

ROFL
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    ZABAKOVA: Já si myslím, že ten trend se už velmi pozvolně mění, ale je to běh na dlouhou trať a na víc frontách. IMHO mezi mladejma ten chlast už není tak běžná záležitost jako to bylo před dvaceti a více lety.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    ZABAKOVA: tvlfuj, já myslel, že tyhle oslavy malosti a pivní kultury vzali za své někdy před patnácti lety. takovej ten smrádek - podívej se, se senitmentem, jak se chlastalo za první republiky a za totáče, a pak ti Špaček řekne, že když si přiškrtíš péro společenskejma gatěma, tak klidně s trojkou pod kůží můžeš vést mezinárodní delegaci, a pak hned teletele.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZABAKOVA: to mě dost roztrpčilo, když jsem zahlídl, jak to pojmenovali. Hodně nešťastné.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    HONZA09: ja jsem nad tim premyslela,ze me mrzi,ze je tam zase ta oslava toho chlastu,ze je tady opravdu hodne zazita ta alko kultura,ze pit je v poradku,snad se tenhle pohled zmeni...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Tak co chtít od dokumentu o hospodách, kterej v názvu vykrádá Egona Bondyho.
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Praha ožralá - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/15382578295-praha-ozrala/
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    V tomhle dokumentu vypada to piti neskodne:) to je docela blby...https://www.ceskatelevize.cz/porady/15382578295-praha-ozrala/
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    KBN: 9 Radegastů 12°.
    KBN
    KBN --- ---
    HUGH_BOYLAN: kolik jsi toho vypil ?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    HUGH_BOYLAN: Slušný.. já když jsem nastupoval do léčebnny tak podmínka byla předchozí detox na psychiatrii.
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    HUGH_BOYLAN: Tam je to moc pěkný, ten park hlavně. A na pikaře se myslím specializují.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RURYRY: Ne dojel jsem se 3,3 promile.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    HUGH_BOYLAN: A zvladl jsi tam dorazit strizlivy?
    FRDK
    FRDK --- ---
    Ty telefony se už nezabavují, údajně by se tím porušovaly práva pacientů (takové info zaznělo od personálu), neslyšel jsem, že by kdy někomu odebrali mobil nebo laptop. Vyjimku tvoří klienti v gamblerském programu, ti odevzdají smartfony i laptopy, ale mají dovoleno používat tlačítkové mobily bez připojení k internetu.
    Je možnost si k personálu odložit mobily na dohodnutou dobu a někteří chovanci toho i využívají třeba na dva týdny, měsíc, obvykle v začátku léčby, aby se odstřihli od venkovního světa a mohli se nerušeně věnovat terapii.
    Používání osobní elektroniky je povoleno, pochopitelně mimo program jen v osobním volnu. Jinak je penalizováno.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    RURYRY: Ano. I notebook.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    HUGH_BOYLAN: telefon ti nechali?
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HONZA09: V klidu, už jsem si našel spřízněnou alkoholickou duši. Vrstevník a je tu jen o pár dní déle. A kouří. Vlastně tady skoro všichni kouří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam