• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    a co pivo? Vete by pujčil pípu, nebo na točený srát?
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: v míru .)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: proc to rikas me? Strc koule do ledu a nech se vypapnout ;-) v tomhle nejedu, ikdyz je nasnade si schladit zahu, ja jen napsal, ze se na sklad nechystam.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: klid coyot, psal si, že jí potřebuješ za 2 tejdny, to je 19.týho, je to tak? To už bude opravená :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: já tu rackovku ale potřebuju Karle....a je rozmrdaná o září !!...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: tak pro celtu nejedu . . . :/ budes si moct rackovku vzit po valentynu ;)
    BPB
    BPB --- ---
    KUBAJZS: ted už je dokonce u plán C :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: A plan B je ?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BPB: hele asi bych se na to rovnou vysral a pristoupil k planu B, bezpecnost me teda tolik co vas nepalila, ale co rikal ten mistnak, ze v poho hlidacka je vymenena, jak tam chodil nekdo (hlidac) v ty vedlejs budove a permanentní obyvatel u kolejí to myslim zazdívaj . . . . . nejvíc pak ta obr díra, to okno proste nezacpes, aby si toho nikdo nevsim . . . . .

KRISHNA: po weekundu se tam budu muset otočit asi pro celtu . . . . :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: Jo, no problem, ale dokážu tomu obětovat max tak třeba celej pátek, ale víc ne :-/ piš
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: hele dotaz na tebe...včera sme trochu dost Draxovi zdrbli jedno místo na párty... tak nějak z důvodu bezpečnosti, ale furt je tady varianta..pokud by se podařilo nějakej den dopředu to zabezpečit (3 velký propadla dolu) + vyrobit dřevěný zábradlí na jedno schodiště..tak pak by tady byla varianta to udělat stále na tomdle místě...

prostě si mě napad ty..že bysme to nějak mohli dát/vyrobit, víc v poště kdyžtak, nebo nejlíp to probrat ještě rovnou s Draxem, někde
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nepojedete někdo v blízký době na sklad? Chtěl bych coyotovi opravit rozvodnu
    KAB
    KAB --- ---
    KUBAJZS: haha ten magič..

ZAZRAK! STAL SE ZAZRAK!!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: co mela uz dala voe :D
    Slnko seno hudba - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=PhgExx93ZE0

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAB: :D
    KAB
    KAB --- ---
    KUBAJZS: a opet to nase..co dala to mela.. ;)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    BPB:pred vchodem test a pak a pekne kapsy ven :)))
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS: správně! normalne bych na našich mejdanech začal kontrolovat lidi co maj v sobě, žádný sraní s tim !!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: O nic si neprisel, spis si cojek rika, to je svinak, takhle to vykoulel ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    jop, soráč, že jsem nedorazil, přišel jsem v sobotu večer domu, bylo mi nějak blbě, usnul jsem a probudil se asi ve 3 :-x
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam