• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No psal sem draxi dvakrát do tý rekord diskuse (jednou specielně pro tebe), že já se bohužel neúčastnim :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: jasný to, jsem pochopil, mě jen přijde takový mírně poplašný to šašit teď a tady - esliže víme, že my máme 2 normal a jednu velkou centrálu, kluci ze zbylejch 4 soundu budou snad mít taky aspoň 2, tak se mi tim ani moc nechce zabejvat - - - - druhak porad nevime, co je za vystup z ty 200kW . . . .

o tý velký si dal vedet do rekordu a neni co resit - kolik ma 32A vystupu?

Jinak jak ty s vlekem - neni to akutní, ale víš jak?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No že by mohla bejt velká (možná největší) rozvodna jako první za agregátem..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Vsechno bych to svez na hromadu v klidu nejak weekend pred, Bighead jede s nama a je vyucenej silnoproudnak, nic navic stejne pujcovat nebudem a myslim, ze toho bude dostatek ne - 3 rozvodny pruchozi na 5ti kolík? Mam sharan. . . . .

Jinak shanim vlek na odvoz baru
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hm, tak qydo mi psal už před tejdnem, že mi udepsali, že chtěj výrobní číslo toho zdroje, tak jsem odeslal..

JENDA: Je to 35W zdroj pro DBX480, na tišťáku je: 80-5384-B
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    KRISHNA: zkus mi poslat označení toho zdroje, případně vše co o něm víš, nedávno jsem objednával jeden special, taky nesehnatelnej ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: No já když už bych měl strávit celej den někde na skladě, tak bych u toho chtěl i něco dělat, tim myslim, opravovat ty kabely a rozbitý věci.. :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: co do truska zajed tento vikend , big nema tak bych tu grilovacku a opravu karoserie presunul do turska , coz ?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: platí
    TIP
    TIP --- ---
    hele tak se nějak domluvíme kdy tam zajedem dodávkou, do konce tejdne jí mam na výměně pneu takže příští tejden?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: jop
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: v tursku?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No já mam jednu velkou rozvodnu, nevim co je zač, ale má právě vstup minimálně 1x63A, musel bych se na to podívat v garáži, kam mě nebaví moc jezdit, tak když už bych tam jel, tak bych tu rozvodnu ideálně i přivez a někde nechal, trabl je, že je velká jak debil a do osobáku se ztěží vejde..
    TIP
    TIP --- ---
    hele kluci chtělo by set onějak kolektivně domluvit na silový kabeláži a rozvodnách na náš konglomerát pro rekord, já sem v elektrice totální toy takže se toho někdo schopnej ujměte
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Rozebral sem to dbx a koukal jsem, jestli se nedá někde po netu splašit samotnej ten zdroj a nikde sem nic nenašel, jdu ještě napsat qydovi, jestli mu neodepsali z toho servisu, ale potom už budu trochu bezradnej..
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Letní zvěř 2013 - Freak Psychedelic FREEPARTY | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/party/letni-zver-2013-freak-psychedelic-freeparty
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: řeší se zdroj bejby....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jaxme daleko s procíkem holky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    to je strasnej bubak:)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MrGasmask - Cordyceps